Pesha e trajnimit osteochondrosis


Ky kompleks mund të kryhet vetëm pas zhdukjen e dhimbjes, ajo shkon mirë me vrapim. Kaloni një trajnim ditor - 3 herë në javë. Në fillim të viteve 15 mësime të bëjnë një qasje, atëherë tjetër 15-2, dhe pas 2-2,5 muaj, ju mund të: numër i qasjeve. Të bësh forcën trajnimit pushim osteochondrosis midis 2-3 minuta. Ushtrimet komplekse të energjisë për osteokondroza mbrapa 1.Vis mbi bar. Merrni të katër qoshet e majtë e trupit dhe e drejtë. 2-3 seri prej 8-12 repetitions.

2.Vis mbi bar. Mbani këmbët së bashku.

Merrni këmbë të drejtë, Hold në krye, dhe pastaj u largua pa valëzim kohë. Kryen 2-3 seri 8-12 repetitions. Stomak 3.Lyahte në vend karrige, duke mbajtur duart prapa kokës, këmbët sigurt. Ulët trupin poshtë dhe ngre në devijim maksimal. 3 seri e 8 repetitions. 4.Vstante, vend këmbët sup-width larg, të marrë një shtangë dore 1 kg. Bëni tilts përpara. 3 seri e 6 repetitions. Stomak 5.Lyahte në një tryezë, të mbajë duart apo këmbët në buzë. A ngjitet këmbët direkt në devijim maksimal. 3 seri e 8 repetitions. 6.Lyahte poshtë në një karrige, duart prapa bashkim kokë, këmbët e të sigurt.


Ulët trupin poshtë dhe ngre në devijim maksimal. 3 seri e 8 repetitions në çdo anë. 7.Vstante, vend këmbët sup-width larg, vendosni një dorë në anën e pasme, dhe një mik të marrë një trap. A tilts drejt duart e ngarkesës. 3 seri e 6 repetitions. 8. Gënjeshtra përsëri në dysheme ose në një stol, këmbët sigurt. Bëni ups trungu. 2-4 seri të 12 repetitions.

9. Gënjeshtra përsëri në stol ose në dysheme. A ngjitet këmbët direkt në kënd të drejtë. 2-4 seri të 12 repetitions. Ju mund të përdorni kit në këmbët e tij.

10. Gënjeshtra përsëri në stol, të heqë bust tuaj dhe këmbët lart, duart e tij në mënyrë të vendosur të mbajë në buzë. 3-4 seri të 12 repetitions. 11.

12. Përsëritni 1 Përsëriteni 2 E rëndësishme! Të gjitha ushtron forcë për të forcuar muskujt e mbrapa duhet të kryhet pa probleme, pa jerks dhe swings. A nuk hidhen jashtë pozicioni varet në traversë. Peshë trap zgjedhin individualisht për vetë të përsërisë dhënë vështirë fundit. Është e ndaluar: bëni ushtrime forcë për pacientët osteokondroza torsional të shpinë, veçanërisht të mprehta dhe nuk ngre pesha. Alexander,