Nishan në gjoksin e majtë ose të djathtë që do të thotë


Healers se një herë në historinë e mjekësisë popullore tërhoqi njerëzit nga bota, dhe për këtë arsye jo vetëm të mendojnë rreth kësaj bote dhe botës tjetër, i panjohur. Healers tradicionale, të cilët kanë mësuar për të trajtuar sepse njoftimi se pronat e bimëve, zakonit dhe shenjat e vërejtura në trupin e pacientëve të tyre dhe të gjitha ngjarjet e tjera në jetën e tyre. Pra, bazuar në vëzhgimet dhe ishte besimi se çdo shenjat në lëkurën tonë nuk janë pa pikë në çdo rast. Moles, spote, nishaneve, madje edhe lythat, pimples kam disa informata, ose paralajmërojnë vijnë histori e vërtetë, flasin për tipare të karakterit dhe parashikojnë fatin.

Pra, të mësuarit për të lexuar këto shenja, ju mund të mësoni shumë gjëra interesante në lidhje me veten, të dashurit tuaj dhe miqtë. Veçanërisht i interesuar në gratë shenja. Edhe pse shumë njerëz janë të interesuar edhe në projeksionet e ndryshme, parashikimet, ndonëse me kujdes fshehin atë. Për shembull, në qoftë se një vajzë është një nishan në gjoksin e majtë apo të djathtë, që do të thotë atë? A ka vend e moles është një informacion në lidhje me pronarin e tyre? Le të përpiqemi të kuptojmë këto çështje në këtë faqe interneti. Trungu njeri ka dy gjysmave: njëra gjysmë do të thotë femërore, të tjera - meshkuj. Vija ndarëse e kushtëzuar kalon nëpër qendër të ballit deri në vendin e shenjtë.


Ana e djathtë e trupit takon gjysmës femërore, la - për burrat. Sipas praktikave magjike shenjat janë nga gjysmë njeriu "e tyre" duke folur për udhëheqje në sfera të ndryshme të jetës, ngjarjet që ai mund të kontrollit. Shenjat në gjysmën e "të huaj" na thoni për ngjarjet negative, në të cilën një njeri mund të merrni, pengesat në rrugën e tij, si dhe disa tipare të karakterit të tij që të rregullohen. Shenjat në gjoksin e majtë për shenja Këto gra janë shumë më të rëndësishme se sa për meshkujt. Moles janë në gjendje të gjirit ndryshe të ndikuar në fatin e pronarit të tyre. Për shembull, shënon gjirit të majtë do të thotë që gratë do të shkaktojë një dashuri të fortë seksuale dhe adhurimin.

Ose spot "bëj" me pronar objekt nytsoyi, pasion i saj jetëshkurtër. Vajza me shenjën ndryshon pasion, por mendjelehtë dhe nuk është konstante në marrëdhënie. Në ditët e vjetër moles lënë të gjirit janë konsideruar të rrezikshme, karaktere jofunksionale. Të lajmëtarë lashtë besonin se vajza me plyamkoyu në jetë ndodh që të dua dramë. Shenjat e gjirit drejtë një të qetë, të sigurt. Shenjat në të djathtë Pronarët e gjirit moles të në anën e djathtë të gjoksit të tij njoftoj mbajtësit se ajo do të ketë një familje të lumtur, është një grua e mirë dhe nënë për të qenë i lumtur, martesa e lumtur.

Ajo nuk mund të mburremi e shumë vetave në të vjetër romancë furtuna moshë, por ajo do të respektojë ndjenjat për besnikëri, qëndrueshmëri. Dhe ajo do të takohet me moshën e vjetër të rrethuar nga fëmijë të dashur dhe të burrit. Në gjirit Moles, të vendosura në gji ose nën to them se pronari i tyre të vendosur për të rritur fëmijët. Ajo është i dashur, i dashur, i dashur nënë. Nëse më shumë pika në gjoksin e majtë se sa të djathtë, është thënë se ajo plotësisht përkushtohej familjes. Nëse papritmas, për disa arsye, ajo nuk mund të ketë fëmijë, pastaj të marrë të gjitha dashurinë e saj për burrin e saj dhe prindërve.

Profesioni i saj është i lidhur edhe me fëmijët apo bamirësi. Në nipples Këto shenja nuk janë simbol shumë të favorshme karmicheskim. Ata mund të thotë ndonjë sëmundje të ardhmen. Speck në të majtë do të thotë sëmundje të zemrës, të dalë e drejtë - mundësia e një aksidenti, të ndjekur aftësi të kufizuara. Nën gjoks Kjo shenjë tregon për tradhtinë e pronarit të saj. Spot ndodhet në të majtë tregon se ajo është në gjendje të endje romancë. Megjithatë, ajo përdor të gjitha mjetet në dispozicion, "Në luftë si në luftë", dhe madje mund të çojë në rivalin e dëmit për burrin e saj. Gratë e tilla janë zakonisht çështje dashuri me një burrë të martuar, e cila zakonisht përfundon keq.

Njerëzit e tij janë gjetur edhe në familjet e njerëzve të tjerë dhe shpesh një jetë të tërë me martesa të shumta. Star nën gjoksin e duhur sugjeron jashtëzakonisht të biznesit-si pronari i saj. Mashtrim i saj nuk ka të bëjë me familjen dhe miqtë. Por ata që punojnë me të, duhet të mbani veshët e mi hapur. Kjo grua do të përpiqet të shkatërrojë të gjithë konkurrentët e tyre në biznes. Por kjo shenjë do të të ndihmojë të saj të arrijë