Përdorimi i rrallë dritë, udhëzimet për përdorim, ruajtje, efekte anësore, contraindications


Kush prej nesh nuk dëshiron më të ruajtur të rinjve, shëndetin dhe bukurinë! Shkenca moderne i dha popullit një shumë të teknikave të ndryshme për të ndihmuar në luftën kundër mbipeshës dhe shkaktoi atij probleme shëndetësore. Në një nga risi, domethënë, fakti se droga janë të lehta të rralla, përdorimi, udhëzimet për përdorim, ruajtje, efektet anësore, contraindications, drogës dhe do të flasim sot në faqen e www.rasteniya-lecarstvennie. ru. Unë do të flasim për karakteristikat kryesore dhe aftësitë e drogës dhe mënyrën e tij të aplikimit. Përshkrim Drita rralla Kompozim Dritë e rrallë u shfaq në treg kohët e fundit, që vjeshtën e kaluar.

Kjo korrespondon me aditivët biologjikisht aktive. Ai përfshin acid conjugated linoleic dhe vitaminë E. Bukuri Produkt Shell transparente kapsulë, e cila përfshin ekscipientëve: xhelatinë, ujë të pastruar, glicerinë, acid limoni. Në kapsulë përmban 500 mg të acidit linoleik të lidhur. Shtojce dietetike është shitur në dy formave të paketimit: 30 kapsula dhe 90 kapsula.
Pronat e dobishme e komponentëve të
Ne e dimë se të hahet acide yndyrore është thelbësor sepse trupi ato nuk janë prodhuar, dhe pa qelizat tona nuk mund të funksionojë normalisht.


Acid Lynoliyeva është ndër PZHK (acidet yndyrore polyunsaturated). Ajo ndikon pozitivisht metabolizmin e trupit. Në gjendje të veprojë në dy drejtime: e pengon punën enzimë të ruajtur yndyrë në indin nënlëkuror, dhe në të njëjtën kohë aktivizon veprimin e enzimeve, përpunimin yndyrna.
Lëshuar gjatë dekompozim të energjisë yndyrë është përdorur në sintezën e proteinave, dmth forcimin e indeve të muskujve. Kjo aftësi e acid performancës bazuar Dritës rralla.
Takim Sipas zhvilluesve Dritën e drogës rralla veçanërisht në kërkesë pas trajtimin e obezitetit (droge të rralla apo të tjera) për shëndetin e përgjithshëm ose për të siguruar efektin e dieta.

Veprimi i saj është i plotë: 1. Rekomandohet që të përfshijë rehabilitimin si një shtojcë plotësuese ushqimore në një numër të sëmundjeve të sistemit imunitar dhe endokrin, traktin gastrointestinal, dhe disa proceseve inflamatore; dhe një program të parandalimit të arteriosklerozës. 2. hollim * Burns yndyrë pa reduktuar në masë të muskujve, duke përfshirë edhe organet e barkut dhe të brendshme. * Parandalon ri-depozitimin e yndyrës nënlëkurës, duke e kthyer atë në një burim të energjisë për muskujt. * Operon në fushat me probleme (stomak, bel, hips, dhe burrat bark birrë), duke ndihmuar për të tërhequr forma të bërë ato më proporcionale. 3.

Për të ruajtur palestër trupit * Veprat si një antioxidant. * Përshpejtojë ritmin e proceseve metabolike. * Përmirëson tonin e muskujve. Kjo ndihmon për të arritur rezultate më të mira me përgatitjen fizike. Aplikimi i dritës rralla Për të ruajtur kapsula të përgjithshme shëndetësore e përdorur si një shtesë diete me ngrënies: një apo dy copë në ditë me ujë. Për humbje peshe dhe të përmirësuara proporcione figura rekomanduar dozë maksimale prej 2 g (4kapsuly) deri 3 g (6kapsul) në ditë. Shpërndani njëtrajtësisht në të gjithë teknikat ditë. Sigurisht futje zgjasin të paktën një muaj (në 2mesyatsev) tre - kater herë në vit.

Për efekt optimal të përdorimit të dritës rralla, ajo është e rekomanduar për të marrë atë për 2 muaj. Vendimi më i arsyeshëm kur të marrë këtë Bud është duke punuar me dietist i cili do të jetë i kualifikuar në dietë e duhur. Nëse humbje peshe është e rekomanduar për të përdorur më shumë likuid. Padëshirueshme ndërsa duke marrë Bud pirë alkool. Është e rekomanduar për të marrë për të humbur peshë jo më parë se 18 vjet. Analoge Lehta rralla Sibutramine + mikrokristaline celuloze Contraindication Dritë e rrallë nuk duhet të marr bijtë e drogës, gratë shtatzëna dhe nënat pleqsh. Nëse ka intolerancë të komponentëve duhet gjithashtu të ndaluar duke marrë atë.

Side Effects Nëse dozen Dritës rralla me udhëzimet, kur anësore Efektet e drogës administrohen siç duhet janë gjetur. Për shkak të faktit se kjo drogë krejtësisht i ri në shqyrtimin tonë të tregut të saj nuk është shumë. Megjithatë, shumica e mjekëve, nutritionists përgjigjet pozitivisht rezultatet e zbatimit të saj, me qëllim shërimin e trupit. Përveç kësaj, përgjigjet në dispozicion të presë një shtojce dietetike për të humbur peshë, ajo është me të vërtetë shumë efektive. Natyrisht, për çdo person do të ketë rezultate të ndryshme, sepse çdo trupi është i ndryshëm, dhe secili ka vet shkakton trashje të saj.

Qasje për zgjidhjen e problemeve të shëndetit duhet të jetë i ndërlikuar, dhe këshilla jonë - çdo të drogës (madje origjinë natyrore) të marrë, pas konsultimit me mjekun tuaj. Përveç kësaj, udhëzimet për përdorim dritën rralla paraqitur në këtë faqe interneti në një prezantim të lirë, kështu që kontrolloni para se të aplikoni për abstrakte zyrtare. LDSveta,