Çaj laksativ Recipe


Inaktiviteti fizik - një sëmundje e shekullit tonë i ulur. Mënyrë jetese i ulur - që shkaktojnë probleme të tilla si kapsllëk. Në këtë situatë, teas laksativ të ju ndihmojë të përshtateni zorrët, rritet peristaltikės. Një numër i bimëve të tilla si toadflax, Senna, raven, aloe, buckthorn përmban acid hrizofanovuyu, emodin dhe sende të tjera afër tyre, të kenë një efekt laksativ dhe mund të rrisë lëvizshmërinë e zorrëve. Kështu ata hynë recetave teas laksativ. Si e bën çaj laksativ. Tajitje e lëng ndihmon tretjen e ushqimit dhe peristaltikės zorrëve nën ndikimin e reflektimeve vijnë nga receptorët e mukozën e zorrëve.

Kimike dhe stimulim mekanik i këtyre receptorëve të çon në refleks dhe rritur sekrecion zorrëve dhe lëvizshmëri që kur një forcë të caktuar shkakton acarim efekt laksativ. Infuzion dhe çaj bimë që kanë efekt laksativ, pastron zorrët e toksinave, toksina dhe produkte të tjera të dëmshme, promovon sekretim të bllokimeve fekal zorrëve, zvogëlon peshën e trupit (ashtu-quajtur çaj laksativ për humbje peshe). Pini çaj, kanë efekt laksativ, është e nevojshme për 2-3 muaj dhe pastaj të bëjë një pushim të përkohshëm për të paktën një muaj. Recetë buckthorn çaj laksativ, hithër dhe yarrow. Mix (3: 2: 1) leh buckthorn, hithër, bar yarrow.


Pastaj, 1 tbsp. l. koleksion derdh 200 ml ujë të valë, thith 1 / 03:00 filtër. Merrni natën në 1/3 filxhan. Recetë buckthorn çaj, tërfili dhe hithër. Mix (3: 1: 1) buckthorn leh, bari, tërfili dhe hithër. Pastaj, 1 tbsp. l. krijoj përzierje 200 ml ujë të valë, thith për 20 minuta, filtër. Pini brenda natës 1/2 filxhan. Recetë buckthorn çaj, koriandër dhe alte. Lidhu (4: 1: 1) leh buckthorn, fruta, koriandër (cilantro) dhe rrënjë alte. Pastaj, 1 tbsp. l. koleksion derdh një gotë me ujë të ftohtë, të sjellë një çiban, kuzhinier për 5 minuta dhe thahet me napë. Pini nxehtë. Recetë buckthorn çaj, qimnon dhe kamomil.

Lidhu (4: 1: 2) leh buckthorn, fara qimnon melchennye dhe lule të kamomil. 1 tbsp. l. përzierje derdh 200 ml ujë të valë, kuzhinier për 10 minuta. një dush me ujë, filtër dhe pije gjatë natës. Recetë çaj buckthorn, kopër, liri. Përzierje (4: 1: 1) buckthorn lëvore, melchennye fara kopër dhe flaxseed. 1 tbsp. l. koleksion krijoj 200 ml ujë të vluar, vlim për 10 minuta. një dush me ujë, filtër dhe pije gjatë natës. Recetë çaj buckthorn, solodkoy, koriandër dhe qimnon. Lidhu (8: 1: 1: 1) leh buckthorn, rrënjë jamball, fruta, koriandër, qimnon fruta. 1 tbsp. l. përzierje derdh 200 ml ujë të vluar, të rrjep për 20 minuta, tendosje.

Merrni brenda natës 1/2 filxhan. Recetë buckthorn çaj, watch, yarrow dhe qimnon. Lidhu (6: 2: 2: 1) buckthorn leh, lë watches, bar, yarrow, fruta qimnon. 1 tbsp. l. krijoj përzierje 200 ml ujë të vluar, të lënë për 30 min., filtruar. Pini 1 / 2-1 filxhan brenda natës. Recetë buckthorn çaj, watch, tërfili dhe qimnon. Mix (5: 2: 2: 1) leh buckthorn, lë watches, bari, tërfili, fruta qimnon. 1 tbsp. l. koleksion derdh 200 ml ujë të vluar, le të qëndrojë për 20 minuta. dëm. Merrni brenda natës 1/2 filxhan. Recetë buckthorn çaj, anise, kopër dhe e ëmbël. Mix (1: 1: 1: 2) buckthorn leh, fruta, anise, kopër fruta dhe rrënjë jamball. 1 tbsp.

l. melchennoy oblyyte përzierje e 200 ml ujë të vluar, të lënë për 30 minuta. dëm. Pini një gotë të gjatë natës dhe në mëngjes. Recetë buckthorn çaj, sanë, buckthorn, anise dhe e ëmbël. Mix (3: 2: 2: 1: 1) letër i Aleksandrisë, buckthorn leh buckthorn, manaferrat, fruta, anise dhe rrënjë jamball. 1 tbsp. l. përzierje derdh 250 ml ujë të vluar, të lënë për 30 minuta, filtër. Pini brenda natës 1/2 filxhan infuzion. Recetë buckthorn çaj, dorën, buckthorn, anise dhe e ëmbël. Mix (2: 3: 2: 1: 1) leh buckthorn, lë cassia, fruta buckthorn, fruta, anise, rrënjë jamball. 1 tbsp. l. koleksion oblyyte 250ml kohët e fundit me ujë të zier, të lënë për 20 minuta. tendosje.

Merrni brenda natës 1/2 filxhan.