Dietë ditë muaj foshnja


Nga lindja, foshnja juaj fillon të mësojë botën. Dhe që ju, prindërit e tij të ndihmojë atë të mësoni më i ri dhe interesant. Me ndihmën tuaj, fëmija ndjen dashuri, kujdes, dashuri, butësi. Fëmija i lindur rishtas ka një sërë reflekset themelore. Kjo shputës, gjiri dhe koprrac reflekset, për më tepër, që në ditët e para të jetës vizionin dhe dëgjimin evoluon. Gradualisht fëmija fillon të përqëndrohet në lëndë të ndryshme, ai ka ndjekur lëvizjet e duarve tuaja dhe reagon ndaj zhurmave me zë të lartë. Shumë shpejt fëmija juaj do të dallojë zërin tuaj. Në këtë kohë ju duhet të fillojnë të mësojnë atë për herë vakt.

Pra faqe është e përshtatshme për të folur për ditë dietë mujor baby. Fëmijë mujore dietë Në muajin e parë të jetës së fëmijës rutinë varet se kur dhe sa herë ai fle dhe ha. Në muajin e parë nuk është e nevojshme që të përmbahen të ushqyerit në kuptimin e asaj këtij regjimi. Le ha fëmijë muaj dhe kur ai ka nevojë për të ditë e natë. Në mes feedings ai fle gjithë kohës. Koha syçeltësi ai është vetëm 15 minuta.
Në gjysmën e dytë të muajit të parë të jetës të fillojnë të mësojnë një fëmijë të bëjnë dallimin midis ditës dhe natës. Për ta bërë këtë, kur ju ushqyer gjatë natës, nuk do të kthehet në dritë, nuk shpërthim larg.


Le atë nga sjellja juaj fillon të kuptojë se kur është e errët, që duhet të fle natën. Fëmijë mujore dietë • Dita e parë e fëmijës duhet të ushqehen rreth gjashtë herë. Koha në mes feedings duhet të jetë 03:00. Ndonjëherë ju mund të ushqehen më shpesh. • Së dyti, periudha e zgjuar fëmijën në muajin e parë të jetës është rreth pesëmbëdhjetë minuta para përfundimit të muajit të parë këtë herë do të rritet në një orë. Foshnja ushqyerit muaj Natyra shumë u kujdes që në muajt e parë pas lindjes, fëmija u ushqyer në mënyrë të përkryer. Në të vërtetë, sepse qumështi i gjirit është ushqimi ideal për fëmijën e lindur dikur.

Qumësht i tillë është zhytur më mirë jo vetëm trupin e fëmijës, por të përshtatura posaçërisht për specifikat e sistemit të tretjes së foshnjës. Në gjirit qumësht është se tuaj ushqyesve të trupit të fëmijës. Dhe me rritjen e nevojave të fëmijës në këtë produkt, sasia e qumështit të gjirit është gjithashtu ndryshon. Një foshnje muaj po ushqehen me gji plotësisht. Për fat të keq, jo të gjitha nënat janë qumështi i gjirit. Në formulën e tij të qumështit mungesa fëmijë ushqyer. Ushqimi artificial tërësisht i plotëson të gjitha nevojat e një trup në rritje e një fëmije. Mix kryesor për kur zgjedh një fëmijë është që fëmija nuk duhet të ndihet alergjik në përzierje, ajo duhet të asimiluar të përkryer me trupin e fëmijës dhe nuk shkaktojnë probleme me një karrige dhe lëkurës skuqje të lëkurës.

Përveç kësaj, përzierje përkatës duhet të sigurojë fitim rregullt në peshë. Nëse fëmija është ushqyer me gji, dopoyuvaty me ujë është e nevojshme, që nga të gjitha që ju duhet është në qumështin e nënës. Shumë nëna duhet të sigurojë që fëmija të marrë e nevojshme kalcium trup, vitamina, dhe minerale. Për ta bërë këtë ai duhet të hani. Menu duhet të jetë produkte qumështi, djathi dhe djathë dhe produkteve të mishit, perimet dhe natyrisht, fruta. Në mënyrë që fëmija nuk ishte diatez, nëna duhet të ndjekin një dietë që përjashton ato ushqime që mund të shkaktojnë alergji në fëmijët.

Sasia e qumështit të nevojshme për një fëmijë në 1 muaj Kur fëmija është i lindur, oreksi i tij nuk është shumë i madh dhe i mungon një grimë e colostrum. Por hëna është në rritje të kërkesës për qumësht. Në këtë rast, në qoftë se ju nuk jeni një fëmijë nga regjimi të rreptë, dhe kur ai e pyet, fëmija juaj i vetëm t'ju tregojë atë që ai dëshiron për të ngrënë. Nëse fëmija nuk është i uritur, ai është i qetë dhe i lumtur, fle mirë dhe ndërsa zgjuar konsiderojnë objektet përreth. Nëse jeni të shqetësuar se fëmija juaj është i uritur apo i plotë, pastaj të përdorin një formulë të thjeshtë për të llogaritur dietën e fëmijës në moshën 1 muaj. Formula është fare e thjeshtë.

Deri dy muaj fëmija duhet të marrë qumësht nga shtatë të peshës së saj. Kështu, nëse fëmija peshon kilogramë tre e gjysmë, ditë ai duhet të pini për gjysmë litër qumësht. Kontrollin e pushtetit të një mujor baby Në mënyrë për të kontrolluar fëmijën ushqim çdo muaj peshojnë fëmijën tuaj para dhe pas të ushqyerit, pa ndryshuar rrobat në të cilën ajo është e vendosur. Nëse normat janë më të ulëta se standardi, por fëmijë ndihet mirë, nuk ngopem atë, sepse ai është në rregull. Nëse nëna nuk ka qumësht të mjaftueshëm Nëse fëmija juaj është i paushqyer sepse nëna ime nuk ka pasur mjaft qumësht të gjirit, ju duhet të përfundojë ushqyer një fëmijë nëpërmjet përzierjeve artificiale.

Por është e rëndësishme të mos dëmtojë trupin e fëmijës, kështu, të jetë i sigurt për të parë reagimin e fëmijë në një përzierje të veçantë. • Në përzierjet e thatë të tilla si Nutrilak, Frisolak, Humala-1, ju mund të jepni fëmijën tuaj përzierje e qumështit të lëngshme. Kjo Agu-1 Foshnja përzierje. • Rregullat që duhen ndjekur kur të përzier ose shishe ushqyer foshnja në 1 muaj • Jepni fëmijës tuaj një përzierje në bazë të qumështit të lopës duhet të jetë në sasi më të vogla se vetëm qumështin e nënës. • Sigurohuni që të ndiqni udhëzimet për përgatitjen e thatë mixes. • Për të përgatitur përzierje, përdorni vetëm zier apo filtruar ujin.

• Nëse fëmija juaj është i shishe me gji ose me dëshirë, duhet ta le atë vodichku. Në natën sasia e ujit të dhënë për të një fëmije duhet të jetë të paktën 50-100 ml. Si për të ushqyer fëmijën tuaj në 1 muaj? Nëse ju të ushqyer fëmijën tuaj me një biberon, situata më e mirë do të ishte për të mbajtur atë në dorë. Pra, ju mbani një bashkëpunim të ngushtë