Dhimbje reumatike në shpinë dhe nyje, trajtimin


Fereydon Bahmanhhelidzh - është origjina mjaft i njohur MD iranian. Ai i kushtoi shumë e jetës së tij hulumtimin e rolit të ujit në kontrollimin e gjendjes dhe mirëmbajtjen e shëndetit. Ai është autor i shumë librave të njohura në këtë temë, dhe një prej tyre është libri "Si për të trajtuar përsëri dhimbje dhe dhimbje reumatike në nyje." Gjatë viteve revolucionare në Iran, i ulur mbi burgosur rastësisht, pa ndonjë drogë në dorë, njeriu arriti të kuruar një ulçerë në cellmate e tij duke përdorur ujë të thjeshtë. Sot Fereydon Batmanhhelidzh është themelues dhe kryetar i një qendre të madhe kërkimore, e cila quhet Fondacioni "Për lehtësinë e mjekësisë."

Ideja e thjeshtësisë Doktor Batmanhhelidzha bazuar në supozimin se uji është baza dhe themeli për rregullimin normal të të gjitha organeve dhe sistemet e trupit. Për të lehtësuar gjendjen pavarësisht sëmundjes është reagimi i rëndësishëm në kohë të nevojave natyrore të qelizave tona në ujë. Publikimi, i cili tregon për dhimbje reumatike prapa dhe dhimbje të përbashkët, trajtimi i ujit i referohet zhvillimeve të para shpiku këtë mjekun Fondit. Ajo ka për qëllim të ndihmojë për të përmirësuar shëndetin e njerëzve të cilët janë vazhdimisht duke përjetuar dhimbje kronike mbrapa dhe dhimbje të përbashkët. Autori beson këtyre sëmundjeve një nga problemet më serioze të njerëzimit modern.


Vitet e hulumtimit dr Batmanhhelidzha të konfirmuar praninë e marrëdhënieve të dendur midis mungesa e lëngjeve të trupit dhe shfaqjen e dhimbje prapa. Ligjet elementare të fizikës sugjerojnë se çdo veprim ka reagimin e saj. Ky ligj zbatohet për trupin e njeriut. Ne jemi vazhdimisht ndjenja tokë opozitën, duke vepruar në atë me të gjithë peshën e tij. Merret tona në të gjithë dobësimin e opozitës, sepse fiziologjikisht ajo në pjesën e poshtme të shtyllës kurrizore. Kjo nuk ndikon në shpinë e sipërme dhe trurin. Por gjendja fizike përsëri varet nga disqe mesit, domethënë ngopjes së tyre të ujit.

Nëse ata nuk kanë lëng të mjaftueshme, mbështetje vertikale trupi ynë të ketë muskujt. Tendosje të vazhdueshme ato përsëri ndihmon në parandalimin e rrota e ujit shërimit. Formuar një rreth vicioz me simptoma të vazhdueshme si dhimbje në shpinë. Ulur sasinë e lëngjeve në disqe ndodh për arsye të ndryshme. Humbje shumë aktiv ujit ndodh duke punuar me një prirje prapa, këmbë të zgjatur dhe i ulur. Turpshme bën disqe vertebral jap lëngshme ndërsa humbur elasticitetin e saj. Një tjetër faktor është dehidratim ngritjen e peshave të ndryshme. Dr. Batmanhhelidzh thotë lexuesve të tij se parandalimi dhe trajtimi i dhimbje prapa dhe nyje duhet të pini çdo ditë të paktën gjysmë deri në dy litra lëng.

Për një shërim të plotë duhet jo vetëm celularë mbushje fluide, por edhe ushtrime të thjeshta. Ato nxisin më aktiv makinë depërtim të ujit. Ato gjithashtu ndihmojnë për të forcuar tendons në zonat e dëmtuara të diskut dhe të vënë në vend të saj.
Në libër, kompleks Dr. Batmanhhelidzha e ushtrimeve pikturuar në hollësi të madhe. Ata nuk janë të vështira, por ajo ndihmon të punojnë jashtë, si dhe një mjet për parandalimin. Një mënyrë e shkëlqyer për të forcuar dhe për të lehtësuar gjendjen është noti. Autori i saj këshillon për të bërë një pjesë integrale e jetës sonë. Kur dhimbje prapa shmangur sjellje të këqija dhe shtretër të ndryshme të butë dhe karrige.

Një kapitull i veçantë i është kushtuar dhimbje Dr. Batmanhhelidzha në nyje. Ndjenjat e tilla është një shenjë e furnizimit të pamjaftueshëm me ujë të të gjithë organizmit. Për të rivendosur të përbashkët duhet të japë atë vetëm dhe të lejojë ujin ngopur. Me qasje të drejtë dhe futje të rregullt të lëngjeve mund të arrihet liri të plotë nga dhimbjet. Në mënyrë që të shpërndajë lëngun gjatë gjithë ditës - duhet të pini një gotë gjysmë ore para ngrënies, dhe diku në pas 02:00. Është e nevojshme për të pirë ngadalë gjatë gjithë ditës. Procesi i ndikimit dehidratim të parë të përgjithshëm mbi joints.

Kjo është për shkak se këto organe janë më të ndjeshme ndaj ndryshimeve të tilla. Por pasi ata të fillojnë të vuajnë pjesën tjetër të trupit tonë - veshkat, mëlçisë, trurit. Ju tani e dini se si për të qetësuar dhe për të hequr dhimbje prapa, si për të trajtuar ato dhe Dr. Fereydon Batmanhhelidzh këshilloj të gjithë për të dëgjuar rekomandimet e tij për të përmirësuar shëndetin e tyre dhe shëndetin e përgjithshëm. Catherine