Jeta e hershme seksuale të grave dhe burrave


Përvoja e parë seksuale - gjithmonë një ngjarje emocionuese në jetën e një të riu apo vajzë. Për të shmangur problemet në të ardhmen, pasi që marrëdhëniet e tilla duhet të jetë i sigurt se çifti është gati për ta psikologjikisht dhe informacion. Ne duhet të dëshirojmë intimitet me këtë person të veçantë. Wish ajo duhet të jetë reciprok dhe plotësisht vullnetare, pa ndonjë detyrim. Filloni jeta seksi duhet të ndërgjegjshme me informacion të mjaftueshëm. Ju duhet të jetë i vetëdijshëm për tiparet dhe fiziologjisë në gratë dhe burrat, dhe nga metodat e kontracepsionit dhe të jenë në gjendje të përdorin ato. Për fat të keq, shumë shpesh fillimi i jetës seksuale është një dështim.

Përse? Dhe për shkak se kjo është jeta e hershme seksuale të grave dhe burrave. Megjithatë, arsyet mund të jenë të ndryshme. Por më i zakonshëm i tyre - ngurrimi i kontaktit seksual. Nuk është sekret se shumë djem dhe vajza të bien dakord në seksin e parë nën ndikimin e kapadaillëk, dëshira për të "shfrytëzuar" të jetë më mirë se të dashurin dhe miqtë të cilët tashmë kanë përvojë seksuale të tyre (shpesh vetëm me fjalë). Por ata nuk duan intimitet si të tillë. Shpesh të rinj të motivuar veten në seksin e parë, për të provuar për të gjithë të tjerët se ai nuk ishte një fëmijë, por një njeri i vërtetë. Për fat të keq, përvoja e parë e keqe mund të bëhet një pengesë psikologjike në marrëdhënie me vajzat për një jetë.


Ndonjëherë seks për herë të parë në djemve është thjesht një rritje e hormoneve, dhe nuk ka motivim tjetër këtu, dhe jo psikologjik, intimitet emocional me këtë partner. Vajzat shpesh bien dakord për marrëdhëniet intime të demonstrojë pavarësinë nga të gjitha konventat dhe opinionit publik, ose të sjellë ndjenjën tuaj të rinisë. Ndonjëherë ata mund të jenë në një marrëdhënie seksuale vetëm për shkak të grindje të madhe me prindërit e saj për të ndjehen si një i rritur dhe i pavarur prej tyre. Problemi është se të gjitha konventat, të cilat janë shumë të popullarizuara në mesin e të rinjve. Por konventat dhe gusts papritura duhet të jetë shkak për fillimin e aktivitetit seksual, dhe intimiteti i tyre i ndërsjellë dëshirë me këtë mik të dashur dhe të ngushtë.

Një grua që respekton veten si një person, kurrë nuk do të sjellë trupin tuaj në ofrimin platitudes "në qoftë se ju pëlqen, duhet të jap." Një grua i rritur kupton se trupi i saj nuk është ndryshim i vogël, dhe ajo mund të disponojë prej tyre vetëm njëjtë. Për shkak se një vajzë e re duhet të dini se në qoftë se ajo do të provojë diçka për dikë apo të dhënë pa dashur seks, ajo marrëdhënie serioze nuk është rritur ende. Në dëshirën e nxehtë të ndërsjellë për të qenë së bashku, kushte shumë të rëndësishme në të cilat për herë të parë është afërsia. Fillimi i marrëdhënieve seksuale dhe seksualitetit - një mister vetëm dy që kërkon paqe dhe rehati.

Kjo do të thotë se seksi i parë duhet të zhvillohet jo në një nxitim, në një parti, askush nuk e sheh. Nevojë për një shtrat të rehatshëm, dush praninë dhe mungesën e të huajve. Kjo është shumë e rëndësishme. Para marrëdhënies së parë seksuale dhe pas vajzës për të vizituar një gjinekolog, për të marr kontraceptiv më të mirë. Nëse jo kjo çështje të rëndësishme të besimit girlfriends përvojë apo revistat e modës. Ajo duhet të mbani mend se edhe personin e saj të ri në këtë pikë çështje të vogla. Ajo është në çdo rast nuk duhet të diktojnë cila mënyrë për të parandaluar është e nevojshme për të zgjedhur. Edhe në rastet kur partneri seksual më me përvojë dhe tha se ai do të kujdeset për atë, mos i besoni atij plotësisht.

Të jetë i sigurt për të gaboj. Kohët e fundit u bë mitin e përhapur se seksi është i sigurt gjatë ditëve "kritike" të grave. Por kjo nuk është aq e lehtë për të mbetur shtatzënë, dhe duke përdorur metodën calendar "ditë të sigurta" gjatë raportit seksual ndërprerë seksuale. Gjithashtu, para se ju filloni duke bërë seks, vajzë duhet të ketë një ide se si për të identifikuar fazat e hershme të shtatzënisë. Duke pasur parasysh gjithë sa më sipër, është e nevojshme për të përfunduar - duhet të fillojë duke bërë seks dhe të ndërgjegjshme të përgatitur për t'iu qasur kësaj. Ju duhet të dini se jo vetëm se si për të parandaluar shtatzëninë e padëshiruar, por edhe të kenë kontraceptivët me ta dhe të jetë në gjendje të përdorin ato.

Duke u kujdesur për shëndetin tuaj është vetëm në duart tuaja, por ju nuk ka një të kujdeset për atë nuk do të. Është e rëndësishme për të kuptuar se kontakti i parë seksual është i mirë, në qoftë se kjo ndodh në mes të njerëzve të dashur njëri-tjetrin. Nëse të rinjtë të hyjnë në të tilla
marrëdhënie vetëm që të ketë një orgazmë, ata mund të masë të madhe Orgazmë i zhgënjyer mund të ndodhë kurrë. Kjo është për shkak të karakteristikave fiziologjike dhe psikologjike të dashuruar të papërvojë. Para Partnerët e marrëdhënieve seksuale duhet shumë kujdes, kujdes dhe të butë me njëri-tjetrin. Ata duhet të dinë se çfarë ndodh me dy prej tyre në një pikë në afërsi.

Për shembull, si dhe kur për të thyer cipë e virgjërisë është një vajzë dhe si për të zbutur marrëdhënie të dhimbshme në këtë pikë.
Çifti duhet të plotësisht të besojnë njëri-tjetrin. Pa besimin e ndërsjellë nuk mund të hyjë në një marrëdhënie intime. Njeriu mund dhe duhet të flasim për ndjenjë në rritje se ai ishte i kënaqur, dhe çfarë jo. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për kontakt të parë, kur të dy partnerët janë të shqetësuar nëse gjithçka shkon ashtu siç dëshiron. Beautiful marrëdhënie, i lumtur seksuale filluar në besimin e ndërsjellë dhe dashuri shumë më e rëndësishme se mosha në të cilën ata filluan. Megjithatë, marrëdhënia është më e mirë për të filluar kur person shumë i aftë për të qenë përgjegjës jo vetëm për veten e tyre, po për atë një personi të afërt.

Nëse një çift fjala për dashuri jetën e para, ka shpesh kanë probleme më vonë "veçoj" jetën. Svetlana,


Lini ju lutem komentin tuaj poshtë! Është e rëndësishme të dini opinionin tuaj!