Efekt psiko-emocional i vajrave thelbësore


Për të argumentojnë se ndikimi i vajrave thelbësore në trupin e njeriut atje, askush nuk do të argumentojnë. Por në mënyrë të pavarur të ndikojë sferë emocionale dinë çdo gjë. Apati Vajra e rekomanduar: borzilok, benzoin, barbarozë, jasemini, ylang-ylang, xhenxhefil, livando, limoni, borzilok, dëllinjë, trumzë, i urtë. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike. Gjumit Ankthi Recommended vajra esenciale: anise, borzilok, benzoin, sanëz, vanilje, barbarozë, ylang-ylang, xhenxhefil, kamfor, livando, borzilok, balsam limon, dëllinjë, Neroli, u rrit, rozmarinë, palisandër, kamomil, dru sandali, trumzë, i urtë.

Metodë e rekomanduar e përdorimit: ndezjes naftës. Eksitim para një vajrave ngjarje e rëndësishme Rekomanduara: borzilok, livando, temjan, dëllinjë, nenexhik, Neroli. Metodë e rekomanduar e administrimit: inhalimi i erë shishkë. Rivendosja e pushtetit pas një tendosje të gjatë Vajra e rekomanduar: sanëz, livando, u rrit, kamomil, pisha, kopër, urtë. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike. Çlodhje pas overstimulation mendor Vajra e rekomanduar: engjëll, anise, basil, bergamot, lulemine, borzilok, kaeputa, kedri, selvi, koriandër, livando, gëlqere, limon, ca balsam, oe limon, nenexhik, dragua, u rrit, rozmarinë, kamomil, dru sandali, pisha, trumzë, i urtë, eukalipt.


Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike dhe aromalampa. Energy Recovery Vajra e rekomanduar: portokalli, karafil, barbarozë, ylang-ylang, limon, mandarinë, u rrit, kamomil, pisha, urtë. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike. Rivendosur ekuilibrin e brendshëm pas lodhjes fizike Recommended karafil thelbësore Mosley, kanellë, ca balsam, oe limon, dëllinjë, nenexhik, arrë arrëmyshk, rozmarinë, kamomil, pisha, trumzë. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike dhe aromalampa. Hnivlyvist Vajra e rekomanduar: balsam limon, dëllinjë, nenexhik, u rrit, kamomil, pishe.


Metodë e rekomanduar e administrimit: inhalimi i erë shishkë. Depresion Vaj Recommended thelbësor kundër depresionit: portokalli, borzilok, bergamot, barbarozë, zymbyl, grejpfrut, angjelika, jasemini, kardamom, kedri, koriandër, kanellë, livando, balsam limon, dëllinjë, nenexhik, majdanoz, bredhi, kukutë, portokalli, u rrit, kamomil, dru sandali, pisha, yarrow, i urtë. Mënyra e rekomanduar për të përdorur: të gjitha mënyrat për të përdorur vajra esenciale. Low vetëbesim Vajra e rekomanduar: portokalli, bergamot, jasemini, ylang-ylang, limon, u rrit, dru sandali. Përdorimi i rekomanduar: të gjitha metodat e përdorimit të vajrave aromatike.

Shqetësimi i tepruar Vajra e rekomanduar: balsam limon, dëllinjë, nenexhik, u rrit, kamomil, pishë, i urtë. Metodë e rekomanduar e administrimit: shishkë inhalimi dhe aroma e banjë aromatike. Shqetësimet e tepruar seksuale Vajra e rekomanduar: balsam limon, nenexhik, kamomil. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike. Situata Konflikti Vajra esenciale e rekomanduar: u rrit, kamomil, pishë, i urtë. Mënyra prileeneniya rekomanduar: inhaling erën e shishkë. Nightmares Vajra e rekomanduar: ca balsam, oe limon, nenexhik, u rrit, kamomil, dru sandali, pisha.

Metodë e rekomanduar e përdorimit: ndezjes naftës. humor melankolik Vajra e rekomanduar: portokalli, borzilok, bergamot, barbarozë, zymbyl, grejpfrut, angjelika, jasemini, kardamom, kedri, koriandër, kanellë, livando, balsam limon, dëllinjë, nenexhik, majdanoz, bredhi, kukutë, portokalli, u rrit, kamomil, Sandalwood, pisha, yarrow, i urtë. Metodë e rekomanduar e përdorimit: Aroma Dyshim Vajra e rekomanduar: portokalli, bergamot, jasemini, ylang-ylang, limon, arrëmyshk, u rrit, rozmarinë, dru sandali, pisha, urtë, eukalipt. Metodë e rekomanduar e përdorimit: ndezjes naftës. Mendime të zymta Vajra e rekomanduar: portokalli, ylang-ylang, xhenxhefil, kanellë, borzilok, mandarin, Neroli, rozmarinë, kamomil, pisha, eukalipt.

Metodë e rekomanduar e përdorimit: ndezjes naftës dhe thithja erën e shishkë. Lodhje nervor Vajra e rekomanduar: portokalli, kaeputa, kamfor, livando, ca balsam, oe limon, mërsine, nenexhik, u rrit, rozmarinë, kamomil, pisha, urtë. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike. Overexcited nervor Vajra e rekomanduar: kedri, balsam limon, dëllinjë, nenexhik, u rrit, kamomil, pishë, kopër, i urtë, eukalipt. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike dhe thithja erën e shishkë. Nervozizëm Vajra e rekomanduar: portokalli, borzilok, balsam limon, u rrit, kamomil, pishë, trumzë.

Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike dhe thithja erën e shishkë. pavendosmërisë b vajrat e rekomanduar: limon, arrëmyshk, u rrit, rozmarinë, pishë, i urtë, eukalipt. Metodë e rekomanduar e administrimit: inhalimi i erë shishkë. Pasiguria në lidhje me aftësitë e tyre Vajra e rekomanduar: portokalli, bergamot, jasemini, ylang-ylang, limon, u rrit, dru sandali. Metodë e rekomanduar e përdorimit: ndezjes naftës dhe thithja erën e shishkë. Nightmares Vajra esenciale Recommended: livando, Neroli, petyt-kokërr, Sandalwood. Metodë e rekomanduar e përdorimit: ndezjes naftës.

Keqësimi i aftësive intelektuale Vajra esenciale Recommended: anise, borzilok, ylang-ylang, mërsine limon, dëllinjë, nenexhik, Neroli, u rrit, rozmarinë, pishë, i urtë. Metodë e rekomanduar e përdorimit: Aroma. Shqetësimi i përgjithshëm Vajra e rekomanduar: portokalli, baziilik, balsam limon, u rrit, kamomil, pishë, trumzë. Përdorimi i rekomanduar: dush aromatike. Swings humor Vajra esenciale Recommended: anise, portokalli, ylang-ylang, limon, mandarin, Neroli, u rrit, kamomil, pishe. Metodë e rekomanduar e përdorimit: ndezjes naftës. Rritja e vullnetit për të fituar Vajra e rekomanduar: portokalli, ylang-ylang, xhenxhefil, selvi, koriandër, limon, patchouli, rozmarinë.

Metodë e rekomanduar e administrimit: inhalimi i erë shishkë. Rritja e vitalitet Vajra e rekomanduar: portokalli, karafil, ylang-ylang, dhe