Kundërindikimet për të marrë Echinacea


Ajo duhet të mbahet mend se përdorimi i dozave të larta të echinacea shkakton pagjumësi, rritjen excitability e sistemit nervor, të përzier, të vjella, abuzimin e jashtëqitjeve.
Nëse do të kishte sipër simptoma, ju duhet të ndalojë marrjen e saj. Ka gjithashtu një numër i rekomandimeve - contraindications për përdorimin e Echinacea: · Mos të marrë Echinacea pa ndërprerje gjatë se 10-14 ditë. · Nuk është e rekomanduar për të dhënë atë për fëmijët nën dymbëdhjetë vjet. Fëmijët më të vjetër apo të moshuarit duhet të fillojnë të marrin doza minimale. · A nuk rekomandoj duke marrë Echinacea gjatë shtatzënisë dhe laktacionit. · Përgatitjet Echinacea janë kundërindikuar me tuberkulozin, leucemia, skleroza e shumëfishtë, artriti reumatoid, artriti reumatoid, eritematoz sistemik lupus, skleroza sistemike, periarthritis gunga.

· Kundraindikacionet për marrjen Echinacea është një kancer të gjakut. · Përgatitja e echinacea nuk duhet të pranojnë ata që janë alergjik ndaj bimëve të familjes Compositae dhe sëmundjeve autoimune. · Kundërindikimet për përdorimin e echinacea keni HIV ose AIDS përmes përmbajtjes arabinohalaktan (me përjashtim të ekstrakteve hidroetanolovyh filtruar). · Pranuar përgjithësi konsiderohet contraindications për të marrë Echinacea për sëmundjet që lidhen me aktivizimit-dhe autoimuniteti në aplikim të përbashkët me imunomodulatoreve, dhe në qoftë se ju jeni alergjik ndaj drogës. Possible ndër-imunitet për bimë të tjera të familjes Asteraceae.


Ka dëshmi se përqendrimet e larta të Echinacea purpurea drogës mund të shkaktojë një mangësi të imunitetit qelizor dhe riprodhuese qelizave të njeriut dëmit. · Ju duhet gjithashtu të përmbahen nga përdorimi i tretësirë ​​e përqendruar e echinacea për dhimbje akute të fytit! Të gjitha të contraindications mësipërme për të marrë echinacea janë marrë si rezultat i akumulimit të përvojës së aplikimit praktik të përgatitjeve të përbërë nga echinacea.


Lini ju lutem komentin tuaj poshtë! Është e rëndësishme të dini opinionin tuaj!