Në sëmundje ku trajtimi është uria indikacioneve


A nuk mendoni se trajtimi i dënesje histerike të thotë uri para një frigorifer të mbyllur dhe refuzimit të pamend e të gjithë të ngrënshëm. Kjo metodë, e cila me përdorimin e duhur dhe të saktë mund të ndihmojë të hequr qafe e shumë sëmundjeve, pa ilaçe dhe operacionet. Sot, mjekësi tashmë është studiuar mirë, në të cilën sëmundja tregon trajtimin e urisë, kështu që me sukses të aplikuar këtë terapi në fusha të ndryshme. Çfarë e bën këtë metodë? Trajtimi uri caktuar të shpëtoj trupin e komponimeve toksike që grumbullohen në të e toksinave, si dhe yndyrë të tepërt.

Kjo ndihmon për të bërë pa drogë të shtrenjtë. Gjithkush e di se trupi i njeriut - është një sistem unik që mund të rigjenerimin e vetë dhe samoizlechivaetsya. Ajo është vetëm e rëndësishme që të jetë në gjendje për t'ju ndihmuar atë me të dhe të mësoni litarë në të cilën sëmundje trajtohen nga uria, dhe kur kërkohet përdorimin e drogës. Çfarë është agjërimi? Uri trajtim bazuar në faktin se trupi fillon të ndodhë-jetën e produkteve, indeve dhe yndyra që ai nuk ka nevojë, por ka sigurisht të grumbulluar. Nëse ju nuk e dini se cilat saktësisht sëmundje trajtohen holodoterapiey, dhe në të cilën - në të kundërtën, ajo është e ndaluar, të kërkoni për një libër nga Profesor Y. Nikolaev


C. "Agjërimi për Shëndetësi". Ne shkurtimisht paraqesim disa fragmente nga ajo. * Limotherapy lejuar për çrregullime patologjike autoimune, Arthrosis dhe sëmundjeve kardiovaskulare. Mjekët madje arriti të sjellë në disa shembuj, se kjo teknikë shëron hipertensionit dhe iskemi. * Përdorimi më i zakonshëm i teknikave të agjërimit ndodh në luftën kundër trashje në njerëz. * Sëmundjet K lidhen me trashje përfshijnë sindromi metabolike dhe të gjithë të njëjtën sëmundje të zemrës dhe çrregullime metabolike dhe mosfunksionim zorrë. Në diagnozën - stomaku ulcerat limotherapy ndihmon të përmirësuar gjendjen shpirtërore dhe për të rivendosur punën e tij dhe të pankreasit.

Gratë tregoi trajtim me uria Në rast të infertilitetit, sëmundjet e sistemit riprodhues, inflamacion dhe erozionit të mitrës. Trajtimi uri mësuar të përdorin në mënyrë efektive në sëmundjet që ndikojnë në sistemin e frymëmarrjes. Ky bronkit dhe astmë, dhe madje tuberkulozi. Agjërimi është ndikimi i mirë në lëkurë, duke përmirësuar tonin e lëkurës, janë inflamacion i formimit të lëkurës dhe të zhduket me natyrën e ndryshme të origjinës. Agjërimi ndikim të madh në të nyjeve dhe të gjithë bartje të njeriut. Kjo restauruar performancës dhe muskujve ton, forcon shpinë.

Të gjitha sëmundjet janë trajtuar me agjërim, është e pamundur tek lista këtu, veçanërisht pasi në çdo rast ka hollësitë e saj, rezervat e saj. Në mënyrë të ngjashme, të paktën, dhe një listë të sëmundjeve ku ndaluara limotherapy. Unë vetëm mund të them se këto lista janë bërë autorin në 68 Moskë spital ku ka një ndarje të terapisë agjërimi-dietë. Duhet të theksohet se zgjedhja e metodës së agjërimit, është e domosdoshme që të konsultoheni me një profesionist me përvojë të cilët mund shkathtësi të shqyrtojë me ju dhe e konsiderojnë të gjitha pasojat e metodës së zgjedhur për shëndetin tuaj. Gjithashtu, ju duhet të dini se agjërimi terapeutik mund të jetë një mjek, dhe ai është i kundërindikuar tek fëmijët nën tetëmbëdhjetë vjet.


Përmbahen nga të hahet pa lejen e mjekut mund të jetë në formën e ditën e agjërimit në ujë, çaj ose të ulët-yndyrë kos, por jo më shumë se një ditë. Periudha më të gjata të agjërimit - nga tridhjetë orë janë të mundshme vetëm në një spital nën mbikëqyrje mjekësore në mbarë orën! Ludmila,