Përgatitjet normalizuar aktivitetin e zorrëve


Ajo ka qenë prej kohësh mjekësi jonë përdor të ashtuquajturat teas stomakut. Por emri "çaj stomakut" absolutisht nuk pasqyron recetat. Sens propozuar shëndetësia, këto droga - një medikament për trajtimin e diare, por nuk e stomakut sëmundjeve të tilla si ulcera peptike ose gastrit kronik. Që të objektivit të drogave të tilla, normalizimin aktivitetin e zorrëve, kryesisht diarre duhet të pushojë, atëherë përbërja e tyre përfshin bimë me përqendrime të larta të tannins. Forcimi medikamente për diarre. 1. Për një droge që ofron efekt astringent, të lidhur (3: 2) fruta qershi dhe boronica. 2 tbsp.

l. përzierje oblyyte e 500 ml ujë të vluar, vlim për 20 min., derdh me napë. Pini në 1/4 filxhan (50-60 ml) 3 g. Per dite. 2. Connect (2: 1) "gunga" verr dhe rhizome i Polygonum gjarpër. 2 h. L. Përbërja derdh 250 ml ujë të vluar, të zhytem në një vend të ngrohtë për 30 min., filtruar. Pini 50-60 ml 3 g. Per dite. 3. Mix (2: 1: 1: 3: 1) fruta boronicë, rrënjët cinquefoil, lule e përjetshme (Helichrysum), gjethe urtë, fruta qimnon. 2 tbsp. l. përzierje derdh 500 ml ujë të vluar, vlim për 10 minuta. Cool, thahet nëpër napë. Pini 1/2 filxhan 3-4 g. Per ditë për 15 minuta. përpara se të hahet. 4. Connect (1, 4) dhe Potentilla rhizome rhizome e Polygonum gjarpri. 2 h.


l. Përbërja derdh 04/01 litër ujë të vluar, zhytem në një vend të ngrohtë për 30 min., dhe thahet me napë të pastër. Pini 50-60 ml 3 g. Per dite. 5. Mix sasi të barabartë të rhizome rhizome e gjarprit Polygonum dhe Burnet. 2 h. L. Përbërja derdh 1/4 litër ujë të vluar, le të qëndrojë në një vend të ngrohtë për 30 min., filtruar. Pini 50-60 ml 3 g. Per dite. 6. Connect mënyrë të barabartë rrënjë dhe rhizome lëpjetë Polygonum gjarpër. 2 h. L. oblyyte pjesë 1/4 litër ujë të vluar, le të qëndrojë në të ngrohtë 30 min., filtruar. Pini 50-60 ml 3 g. Per dite. 7. Mix (2: 5: 1, 2) lule e përjetshme (Helichrysum), gjethe urtë, fruta qimnon, rhizome Potentilla. 2 h.

l. oblyyte pjesë 1/4 litër ujë të vluar, thith të ftohtë, tendosje. Pini 100-125 ml për 30 minuta. përpara se të hahet. Përgatitjet normalizuar aktivitetin e zorrëve. 8. Recetë e këtij medikamenti që normalizes aktivitetin zorrë përfshin kombinohen (3: 2: 3: 1: 1) buckthorn lëvore, gjethe mente, hithër, rhizome ëmbël flamur dhe rrënjët sanëz. Pastaj 2 tbsp. l. Përbërja oblyyte 500 ml ujë të vluar, vlim për 10 minuta. tendosje. Pini 1/2 filxhan (100-125 ml) në mëngjes dhe në mbrëmje. 9. efekt Normalizimi për veprimtarinë e zorrëve parashikon a (2: 2: 1: 2: 3) leh buckthorn, fruta anise, pjesët ajrore Yarrow, fara Mustardė, rrënjë jamball. 2 h.

l. Përbërja derdh 1/4 litër ujë të vluar, vlim për 10 min., filtruar. Pini 100-125 ml në mëngjes dhe në mbrëmje. 10. Efekti Normalizimi për veprimtarinë e zorrëve ofron një (1: 3: 2: 2: 1; 1) rhizome flamur i ëmbël, buckthorn leh, lë karamele mente, hithër, rrënjë luleradhiqe dhe rrënjë sanëz. 2 tbsp. l. Përbërja oblyyte 500 ml ujë të vluar, vlim për 10 min., filtruar. Pini 100-125 ml në mëngjes dhe në mbrëmje. 11. normalizes aktivitetet përgatitore të zorrëve mund të merret nga përzierja (1: 1: 2) pjesët ajrore të knotweed, pjesët ajrore Potentilla patë dhe gjethe delli gjethet. 2 tbsp. l. Përbërja derdh 500 ml ujë të vluar, thith 40 min., filtruar.

Pini 1/2 filxhan 4 g. Per ditë për 30 minuta. përpara se të hahet.


Lini, ju lutem, komentet tuaja?%
80 më poshtë! Është e rëndësishme të dini opinionin tuaj!