Kushtet e të ushqyerit të foshnjave artificiale


Devijuar apo jo foshnjën të shishe me gji, pyetja nuk është e thjeshtë. Por çdo gjë që ju nuk e keni një zgjedhje, më e rëndësishmja, që të jeni të shëndetshëm dhe të ndjehen të lumtur. Atëherë fëmija juaj do të jetë mirë. Ajo duhet të ndjekin rregulla të thjeshta e të ushqyerit foshnjore artificiale. * Të jetë i sigurt për të zgjedhur formulën me cilësi të lartë foshnjore per ushqim artificial që i plotëson të gjitha nevojat e fëmijës dhe merr parasysh karakteristikat e saj fizike dhe pesha e trupit. Kur gatim * përzierje e qumështit duhet të ndjekë higjienë mirë personale dhe ndiqni udhëzimet. Mos harroni se përzierje gatuar bëhet e papërshtatshme për të ushqyerit gjysmë ore pas përgatitjes së saj. * Para se të transferoni fëmijën për të marr shishe cilësi artificial ushqyerit dhe nipples në sasi të mjaftueshme.

Lajkatar fëmija të jetë si ai plotësisht i aftë në gjiri. Në këtë rast, ajo nuk do të veprojnë dhe të refuzojë për të ngrënë kur i uritur. * Në qoftë se ju mbani shishe me biberon kështu që qafa ishte e mbushur plotësisht me një përzierje, dhe fëmija është gëlltitur ajër. * Pasi të keni mbaruar ushqyer, butësisht heqë dhe të mbajë fëmijën disa minuta tuaj të drejtë, presin që ai të vidryhnuv ajrit gëlltitur.
* Shikojnë nga afër në mënyrë që enët, lugët, shishe dhe thithat ishin në pastërti të përsosur para, gjatë dhe pas të ushqyerit. Sapun dhe sodë buke për fëmijë Wash s, shpëlarje tërësisht me ujit të pastër rrjedh.


Mos përdorni pastrues kimik! Ata janë larë keq me enët dhe mund të dëmtojë një fëmijë të vogël. Nëse porsalindur * është në të ushqyerit të përziera, qumësht e tij të parë gjirit pohoduyte, e pastaj të përfundojë ushqyer atë me një lugë. Në këtë rast, nuk e përdorin një biberon. Është më e lehtë për të thith se gjoksin e nënës, prandaj fëmija mund të refuzojë të qumeshtit te gjirit. * Kur të ushqyerit artificial të shikojnë se si fëmija juaj toleron përzierje e qumështit. Nëse shishe-ushqyer foshnjat me alergji të shfaqet, skuqjen e lëkurës dhe ekzemë nëse ka parregullsi në stomak dhe zorrët, të ndaluar të ushqyerit këtë produkt dhe të konsultohet pediatrin tuaj për këshilla.

Me zhvillimin dhe rritjen e fëmijës, është e nevojshme për të futur ushqime të ngurta. Shto një sasi të vogël të produkteve të reja me dietë artificiale është e ndryshme nga ajo mënyra e futjes së ushqimeve plotësuese, ndërsa gji. Svetlana,