Polyps në simptomat e zorrëve


Polipe janë beninje formacionet tumor zorrës mbi këmbët, që janë të fiksuara në mur të brendshëm të zorrëve. Ato ndodhin në të rriturit dhe fëmijët. Në zorrë polyps janë në formë individuale dhe në grupe. Rreziku më i madh është polipoza familje, e cila është vërejtur në të afërmit e ngushtë, dhe ka një tendencë për të transformimit malinj të indeve. Probabiliteti i rreth 75%. Faktorët që çojnë në formimin e polyps të rektumit, nuk është kuptuar plotësisht, kështu që supozohet se ato ndodhin me inflamacion të zgjatur. Parandalim Për të parandaluar polyps është e rekomanduar për të ndjekur dietën e duhur, rritjen e marrjes tuaj ujë dhe fibra, të reduktuar konsumin e produkteve të rafinuar, të ndaluar pirjen e duhanit, të mbajë një jetese aktive.

As nuk duhet të shkaktojë trupin për kapsllëk, e cila mund të çojë në inflamacion i zorrët dhe formë polyps Simptomat . Si janë polyps në simptomat zorrë e polyps zorrëve janë drejtpërdrejt të varur nga numri i tyre, vendndodhjen dhe madhësinë. Arsimi Shumica individ nuk manifestohen për shumë vite. Kur një polip është afër anusit, ndërsa zbrazje ajo mund të bjerë jashtë ose clamped muskul unazor, duke rezultuar në duke shkaktuar dhimbje. Ndonjëherë, pacientët të ndjehen siklet në zorrë, dhe zhvillimi i mëtejshëm i sëmundjes, simptomat e polyps në zorrë pasurojnë pamjen e diarre, marramendje, dobësi, dhimbje koke, gjakderdhje të veçantë që të çon në anemi dhe lodhje.


Përveç kësaj, pacientët kanë dhimbje të barkut, djegie dhe kruarje në kanalin e pasme të transmetueshme. Për fat të keq, këto simptoma janë ngatërruar shpesh me infeksionet e zorrëve, kështu që e drejta konkluzionet e nevojshme për të diagnostikuar të tërë zorrë. Shenjat klinike të polyps zorrëve - një përzgjedhje e qelizave të kuqe të gjakut dhe një sasi e konsiderueshme e mukusit në feces, dhe të përshpejtuar të kërkojnë për të pastroj, që rezulton nga dëmtimi në mukozën dhe aderimit polip në procesin inflamator. Shkaqet e polyps zorrëve Shkaku më i zakonshëm i polyps zorrëve quhet inflamacion kronik të membranës së saj mukozës.

Përse? Përafërsisht një e treta e pacientëve për shfaqjen e polyps vërejtur inflamacion në zorrët, të tilla si - dizenteri apo kolit. Gjithashtu ka një mendim se polipe është një kusht kongjenitale në të cilin ata janë të formuar shkak të materialit të tepërt embrionale që të bëhet një tumor nën ndikimin e inflamacionit. Një tjetër arsye është konsideruar dietë të sëmurë, duke përfshirë edhe konsumin e ushqimeve të kafshëve dhe të përmbajnë yndyrë të tepërt. Alexander,