Polyvitamins supradyn


Supradyn Multivitamin drogës - një kompleks vitaminë projektuar posaçërisht për atletët nënshtruar ngarkesa të rënda dhe kështu të njëjtët njerëz të cilët janë shumë aktiv. Produkt Multivitamin Kompleksi përmban zhvilluar posaçërisht në kërkimin shkencor laboratorëve kombinim i doza shumë të larta të vitaminave, makro dhe micronutrients përfshirë në sintezën e energjisë në trup. Complete Multivitamin Supradyn Kompleksi ndihmon në parandalimin avitaminosis të ndryshme dhe i lejon ata që të trajtimit. Ka disa opsione për vitamina lirimit - pilula dhe tableta të ujit shpjegueshëm. Nëse jeni të interesuar në çfarë forme është marrë më e mirë Supradyn, kjo varet nga qellimi dhe përdorimin e drogës.

Një faktor i rëndësishëm në proceset metabolike, e cila ndihmon Supradyn është prania e dymbëdhjetë vitaminave kombinuar me minerale dhe elementët gjurmë. Përveç pjesëmarrjes aktive në reagimet më themelore metabolike, vitamina të përfshira në produkt, të ndikojë në rregullimin dhe koordinimin e proceseve metabolike. Supradyn përmban shumë vitamina të nevojshme për rritjen e kockave, promovon shërimin plagë, duke ruajtur statusin normale enëve të gjakut dhe statusin imunitar, dhe kontribuon në zhvillimin dhe diferencimin e indeve dhe më shumë. Imponuar një droge rritje të trupit që kërkon vitamina, ju me anë të kësaj paralajmërojnë sëmundjen dhe për të ruajtur gjendjen mendore dhe fizike të një standardi shumë të lartë.


Shumë shpesh, ekziston një mungesë e vitaminave në rritjen e nevojave gjatë rritjes në gratë gjatë shtatzënisë dhe laktacionit, në moshë të vjetër, si dhe në procesin e rimëkëmbjes pas trajtimit me antibiotikë pas kimioterapi. Gjithashtu rekomandoj duke marrë Supradyn në konsum të ulët të vitaminave në trup gjatë humbje peshe dhe dietat e tjera të pabalancuara dhe sëmundjeve të traktit gastrointestinal. Në këto raste, trupi shpesh i mungon jo një vitaminë të veçantë dhe një vitaminë dhe minerale komplekset në sasi të ekuilibruara janë në Supradyn.

Supradyn, aplikimi. Produkti medicinal Supradyn është e rekomanduar për të marrë njerëz me jeteses aktive, atletët bejne trajnim të zgjeruara dhe gra të cilët kanë nevojë për të përmirësuar lëkurën, qimet dhe thonjtë, e cila është arritur nga të përmbajtjes optimale të biotin, vitaminë A dhe pantothenate kalcium. E rëndësisë së madhe është përdorimi Supradyn në periudhën dimër-pranverë në mangësi vitaminë sezonale gjatë periudhave të sëmundjes dhe shërimin, të tilla si gjatë epidemive të gripit dhe sëmundjeve ostrorespiratornyh që rrit rezistencën ndaj infeksionit. Gjatë rrjedhës së trajtimit me antibiotikë ose hormonet, vitaminë Supradyn ndihmon për të rivendosur ekuilibrin në trup.

Në njerëz abuzojnë alkoolit dhe duhanit, drogës shkakton vitaminë mangësi në trup që ndihmon në eliminimin e toksinave. Vetëm të marrë një multivitamin Supradyn rekomandohet për parandalimin dhe trajtimin e beriberi dhe minerale mangësi në trup.
Kur kequshqyerja dhe dietat nuk balancuara dhe rritur tendosje mendore dhe fizike, të drogës ndihmon për të ndjehen mirë dhe për të mbajtur trupin në ekuilibër e kërkuar. Si për të marrë Supradyn Të rriturit dhe të rinjtë 12 vjeç janë të këshilluar që të marrin jo më shumë se 1 tableta plot gjallëri në ditë, si dhe të mos për të rritur dozen e specifikuar në udhëzimet për të drogës.

Fëmijët nën 12 janë të lejuar të Supradyn vetëm me rekomandim të mjekut. Për gratë shtatzëna nuk duhet contraindications për të përdorur në qoftë se ju ndiqni dozen e rekomanduar, por para se ju përdorni të jetë i sigurt që të konsultoheni me një mjek. Pra, sa kohë duhet të pini Supradyn, të specifikojë vetëm vitamina përshkruara nga mjeku. Bashkëveprimi është e ndaluar për të marrë në të njëjtën kohë përgatitjet tjera multivitamin në kombinim me Supradyn. Paralajmëron Pacientët që përmbahen në një dietë pa kripë nuk është e rekomanduar për të marrë "plot gjallëri" tableta për shkak të përmbajtjes së lartë të natriumit. Efektet anësore Supradyn Gjatë drogës, në qoftë se ju ndiqni rekomandimet e mjekut, efektet anësore, kryesisht nuk zbulohet, por në raste të rralla, ka alergji dhe çrregullime të tretjes.

Contraindications Supradyn Vitaminat nuk janë të rekomanduara për persona të prirur për reaksionet alergjike apo rritjen e intolerancës individuale ndaj drogës dhe dështimi i veshkave. Alexander,