Jo-invazive Facelift Massage ushtron lëkurës rrudhë


Rrudhat e para dhe gjobë për lëkurën e pambrojtur femra ka deri në 25 vjet. Kjo ashtuquajturat rrudhat - rreth syve, në qoshet e buzëve. Pas tridhjetë janë në rritje, dhe lëkura mund të fillojnë të ulen. Pas 35 vitesh në gratë shpesh duket mjekër, dhe pas pesë vjet më shumë kanë të kthehet të kirurgjisë plastike për të bërë ndërrojë pamjen rrethore. Por kirurgjia - jo e vetmja gjë që do t'ju ndihmojë të duken të madh në moshën e rritur. Ka shumë mënyra për të ruajtur bukurinë natyrore të vet. Një prej tyre - një ashensor jo-kirurgjikale fytyrë ushtron Masazh lëkurës rrudhë.

Ky është një program ushtrim i projektuar për gratë e të gjitha moshave. Ajo mund të bëhet gjatë ditës, hap pas hapi, pa u përpjekur për të bërë gjithçka në të njëjtën kohë. Përsëriteni të gjithë kursin dy herë, me një rritje graduale në qasjet në fusha të veçanta të problemit. 1. Ushtrimi për qëllim heqjen qepallat Shtrihen në një sipërfaqe të sheshtë, pa një jastëk, vendosni gishtin tregues mbi qepallë e jashtme, dhe mesataren - në familje. Mundohuni të tërheq qepallë më të ulët në drejtim të lartë, ndërsa heqja kokën e tij nga sipërfaqja. Ju lutem vini re se lëkura nën gishtat tuaj duhet të jetë fikse shtrënguar të mjaftueshme në mënyrë që ju të ndiheni pulsation të muskujve.


Përsëriteni me një ritëm të ngadalshëm dhjetë herë. 2. Arsimimi Kundër çanta nën sytë Gjerësisht sytë hapur dhe të rregulluar qoshet gishtave e tyre (indeksi dhe të mesëm). Forcojë qepallë më të ulët në krye aq kohë sa ju nuk ndiheni pulsing nën gishtat tuaj. Stop dhe dolichit në 40. Ju mund të marrë kokën tuaj, ndërsa në sipërfaqe. Përsëriteni dhjetë herë, çdo herë duke marrë gishtat e tij dhe duke hapur sytë e tij të gjerë. 3. Ushtrimi që synon heqjen e ballit Në mënyrë të vendosur shtypni shuplakat të lëkurës të ballit duke e vendosur atë në një mënyrë. Zhvendos një anë pak gisht të kufirit në flokë ndërsa duke u përpjekur për të tërhequr mbrapsht lëkurën dhe veshët, duke përdorur muskujt e pasme të kokës.

Përsëriteni dhjetë herë ngadalë. 4. Për të hequr cheeks Vendi gishtin tregues për moshat më të ulëta, kështu fiksimin e tyre. Hapni gojën tuaj të gjerë. Ju duhet të ndiheni faqet e tensionit dhe buzët. Vonesat në këtë pozicion buzët e në anën, si në qoftë se duke u përpjekur për të buzëqeshur. Sigurt dhe dolichit në dhjetë. Relax fytyrën tuaj. Përsëriteni dhjetë herë. Kjo ushtrimi mund të bëhet tre herë në ditë. Të bësh atë nga një pozicion të prirur ndërsa heqja kokën tuaj, ju do të arrijë efekt edhe më të madh. 5. Ushtrimi për heqjen e cheeks dhe përmirësimin ngjyra Hape gojën tuaj të gjerë, presion në këtë kohë duar të cheeks për të kapërcyer rezistencën.

Përvoja muskujt duke punuar, dhe të mbajë duart, do të përpiqen për të buzëqeshur. Sigurt dhe dolichit në dhjetë. Plotësisht të relaksoheni. 6. Për të korrigjuar hundë Vendi gishtin tuaj tregues nën hundën e tij dhe ngadalë heqë tip. Fix për disa sekonda. Pastaj të shtyjë gisht buzën e sipërme të shtrënguar deri në dhëmbë. Ngadalë në fillim, të përsëritur dhjetë herë. 7. Për të rritur deri në cepat e buzëve dhe korrigjim Mbaji buzët të mbyllura fort dhe tërheqja e tyre në anën. Mundohuni të drag qoshet e gojës së saj gjiri lëvizje ndërsa duke u përpjekur për të hequr ato. Tap gishtave në qoshet, numëruar deri në dhjetë.

Relax dhe të përsëritur nga fillimi nëntë herë. 8. Për të korrigjuar formën e buzëve Të mbajë majën e një gisht mes buzët e tij, duke tërhequr qoshet e tyre anash dhe lart. Tërheq gishtin e tij nga goja e tij, squeezing buzët e tij. Relax dhe pat në majë të gishtave gojë. Ngadalë përsëris dhjetë herë. 9. Rrudhë në folds nasolabial Hape gojën tuaj të gjerë, shtypni gishtin tuaj tregues në hundë, heqjen atë. Njëkohësisht shemb buzën më të ulët. Ngrijë për disa sekonda dhe pastaj relaksohuni. 10. Ushtrimi për formatimin e teksteve qafës Shtrihem dhe të shtyjë grushta nën lëkurën e qafës tek veshët. Ngrini kokën tuaj, ndreqim atë dhjetë sekonda dhe të ulët mbrapa.

Pastaj të sjellë armëve tuaj përgjatë trupit, dhe gjithashtu të ngritur kokën tuaj, tilting atë më parë në të djathtë dhe pastaj në të majtë. Ju duhet të ndiheni si muskujt në qafën e tensionuar. Përsëriteni ngadalë çdo pjesë e ushtrimit dhjetë herë. 11. Për të përmirësuar fytyrë ovale dhe formimin mjekër Hape gojën tuaj të gjerë dhe të mbyllë cik e tij më të ulët për dhëmbët e parë. Fixing buzët, ashensor dhe nofulla e ulët. Ju keni
të ndjehen tensionin e muskujve. Që të filloni përsëri rreth dhjetë herë, dhe pastaj të rritur numrin e repetitions për pesëdhjetë. Pas përfundimit të ushtrimit të një shuplaka disa në mjekër, qafën, buzët dhe cheeks. 12.

Për të përmirësuar kontur e një fytyrë ovale Hape gojën tuaj të gjerë dhe qoshet e gojës, është përhapur jashtë dhe lart. Sigurt ato me gishtat tuaj. Tërhiqe gishtat mbi ta më tej në ndjenjën e dhimbjes dhe tensioni të rënda të muskujve. Fix këtë pozicion dhe të mbështeteni në dhjetë. Plotësisht të relaksoheni. Përsëriteni pesëmbëdhjetë herë në ditë. 13. Ushtrimi që synon heqjen e cheeks Hape gojën tuaj të gjerë dhe të shtyjë sa më shumë të jetë e mundur deri në dhëmbë buzët. Shtrëngojë muskujt e fytyrës dhe ngadalë të imagjinojmë se si lëkura është shtrirë në të gjitha drejtimet, në rritje të lartë. Rregulluar këtë pozicion për disa sekonda dhe pastaj plotësisht relaksohuni.

Kryen çdo ushtrim si ngadalë si të jetë e mundur, dy herë në ditë. 14. Nga mjekër të dyfishtë Vëre dorën mbi lëkurë të gjirit nën qafë ndreqim atë. Ngrini kokën lart ngadalë duke e vendosur atë në këtë pozicion.
Pastaj kthehet ngadalë i parë në të djathtë dhe pastaj në të majtë. Ju duhet të ndiheni tensionin e muskujve. Përsëriteni ngadalë në dhjetë herë. Kjo është ushtrimet më efektive për masazh lëkurën. Këto do të përballojë çdo grua. Ata nuk e marrin shumë kohë dhe përpjekje duke i lënë në çdo moshë të mbetet tërheqëse. Catherine