Lista e sëmundjeve të cilat nuk janë në ushtri


Lista e sëmundjeve të cilat nuk janë në ushtri, sepse ata e njohën njeriun papërshtatshëm për të kryer detyrën ushtarake, janë dhënë në Rezolutën e Kabinetit ruse, në edicionin e fundit të 2008. Rekrutët dhe prindërit e tyre mund të shqyrtojë listën e gjithë zyrës së rekrutimit të vendit. Çfarë sëmundje, që nuk e marrin në ushtri? Në ushtri nuk janë subjekt për të apeluar urgjentisht qytetarët që vuajnë nga sëmundje të rënda kronike inflamatore dhe infektive që janë shoqëruar me puçrra të lëkurës të transmetueshme insekteve, viruset dhe Chlamydia, HIV, tuberkulozi, tifoide, hepatiti, dizenteri kronike, salmonellosis, echinococcosis, toksaplazmozom, ethe hemarrahicheskimi se nuk ka tryhotsefaloz shërueshëm.

Mos lejuar për të shërbyer në ushtri sifilidi i sëmurë i mesëm dhe fillor, aktinomikozës, candidiasis organet e brendshme, koktsidoidozom, histoplazmozë, sporotrikozën. Njohur papërshtatshëm për pacientët e kancerit shërbim ushtarak, duke përfshirë ato me tumore malinje dhe tumoret beninje të, duke shkaktuar çrregullime funksionale të organeve. Ata janë hemofilia të barabartë dhe forma të trashëguar thrombocytopathy. Lista e sëmundjeve për të cilat nuk janë në ushtri përmban një të thjeshtë, shkakton strumë jo-toksike me gunga, duke shkaktuar karakteristika çrregullim dhe komplikon pacientin veshur me uniforma ushtarake; pacientët me diabet, përdhes, trashje, që prej shkallës së dytë, sëmundje tiroide.


Nuk lejohet të zotërojë armë zjarri dhe njerëzit e shërbimit ushtarak me psikologjinë shtypur, pavarësisht nga shkaku i sëmundjes. Contraindications absolute dhe varësia e drogës është një alkoolizmi kronike, epilepsi dhe ngecja psikike, sklerozë të shumëfishtë, encefalit, meningjit, polio, hemorragji intracranial. Për arsye të dukshme, ushtria nuk kanë probleme të pari dhe dëgjim ose i sëmurë të parë dhe dëgjuar njerëzit. Vizioni duhet të jetë rreptësisht i madh se 90% për secilin sy; fjalim, mbajti në një pëshpëritje që të jetë e dallueshme në një distancë prej dy metra nga të folurit. Komisioni Ushtarak Mjekësi gjen të papërshtatshme gjithë "core" dhe "hipertensionit" sepse ushtria në pritje për aktivitete të rënda fizike të papajtueshme me sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut.

Disa hemorroide mund të shkaktojë refuzimin e njeriut në një ushtri ose në shkollë ushtarake. Këto rekrutët të merrni edhe një dokument i heqjes dorë. Një pengesë për shërbim ushtarak do të jetë sëmundje dhe dëmtim i trake të qafës së mitrës, laring, në shkelje të zërit dhe të funksioneve të frymëmarrjes; sëmundje astmë. Interesante, për shkak të mungesës së dhjetë apo më shumë dhëmbë në nofullën e një ose zëvendësimin e protezat lëvizshëm dhe mungesa e dhëmbëve të ndonjë shkak tjetër nuk është gjithashtu një komision mjekësor. Në përgjithësi, ne mund të themi se pothuajse të gjitha sëmundjet serioze të organeve të brendshme, kockave dhe hematopoietic sistemeve, trurit, zemrës dhe enët e gjakut, ka të ngjarë që të shërbejë shkakun e refuzimit apo të rekrutuar trajnuari.

Sëmundje e përhapur në banesë, e cila e bën të pamundur të veshin këpucë ushtarake, mjekësi zyrtar njihet edhe si shkak i evazionit juridike e shërbimit ushtarak. Të rinjtë e shtat të vogël (më pak se 155 inç) dhe peshon më pak se £ 45 nuk janë në ushtri. Lista e sëmundjeve që nuk e marrin ushtrinë - është, duke përfshirë edhe urinim i pavullnetshëm (bedwetting), një shkallë të lartë të stuttering, dermatit atopic.
Për fat të keq, gjenerata e re e rinisë ruse është shëndeti i ndryshëm i mirë. Një rol të rëndësishëm ka luajtur nga zakone të këqija dhe një mënyrë jetese i ulur. Prinderit duhet nga fëmijëria të mësojë një fëmijë për Sport dhe dietë, kompjuter dozë dhe TV ne zhvillimin e saj.

Është më mirë që të jetë absolutisht i shëndetshëm dhe për të shërbyer në ushtri një vit se një fëmijë vuan nga sëmundje serioze. Ndërkohë, parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve, për shembull, duke përdorur ilaçe popullore në dispozicion për të gjithë, pavarësisht nga rajoni i banimit dhe bollëk financiar. OlgaW,