Pampers Fëmijë Boys dëm dhe dobi


Me pëlhurë me lajle, moms jetën deri në një masë të thjeshtuar dhe këtë pa kushte favor të tyre. Për shkak të falënderoj për shpikjen duhet të zhvendoset në Victor Mills, i cili është një kompani inxhinier dhe prodhues Procter Gamble markë «Pampers». Ajo ishte nën këtë emër ishte pelenë parë e disponueshme. Që atëherë, fjala "pelenë" fiksuar në mënyrë të vendosur në produkteve të disponueshme dhe të gatshme në dispozicion në gjuhën tonë. Por kohët e fundit, gjithnjë e më shpesh në media ka raporte se pelena kanë efekte të dëmshme për djemtë. Në këtë artikull ne do të diskutojnë vendin e pelena për djemtë e porsalindur, dëmit dhe përfitimit nga ajo që ata ju them.

Një nga çështjet është se si për të ndikuar pelena për djem? Më duhet të them se industria shumica e ekspertëve shëndetësor, pas një seri studimesh arriti në përfundimin se nënat që përdorin pelena për djemtë e porsalindura nuk i japin atyre ndonjë ndikim negativ. Në të kundërtën, e tyre ka veshur vetëm të përfitojnë në qoftë se koha e tyre për të ndryshuar kurs. Nuk ishte shqetësim për nënat e reja në këtë drejtim dhe në disa raste, refuzimi për të blerë pelena moderne shpjegohet nga injoranca përgjigje kompetente që ekzistues thashethemet përhapur gjerësisht shijshme për "fakteve skuqur" gazetarët.


Pra, me dorëzimin e tyre ishte dëgjuar se si rezultat i avullimit të urinës brenda pelenë ka një efekt serrë që gjoja përmirëson temperaturës fëmijët gjenitale. Por kjo nuk është për shkak se pelena nuk janë të shpejt scrotum dhe testikujt, për arsye se ata janë të dizajnuara për thithjen e shpejtë lagështi dhe ajër të mirë rrjedhje. Besohet gjithashtu se veshur pelena çon në infertilitetit mashkullor për shkak të mbinxehjes së testiseve. Është gjithashtu ide e gabuar. Fakti se djemtë nën 7 vjet spermë të vjetra të prodhuara, dhe për këtë arsye nuk mund të ndikojë në atë. Përveç aktivitetit të zvogëluar spermës, temperatura e ambientit duhet të jetë rreth 45 C.

Në pelena, ajo është gjithmonë e 36 C, përveç natyra shumë u kujdes që ajo ishte e vështirë për të shpejt të testiseve. Për ta bërë këtë, ata janë brenda membranave. Shumë moms të interesuar në shpikjen efekt Victor Mills në lëkurën e foshnjës. Nëse përdorni pelena ngjyra në zonën gjenitale nuk është e ndryshme nga ngjyra e pjesë të tjera të trupit, pastaj pelena - të mira dhe jo të lëkurës foshnjës i rrezikshëm s. Nëse zona e trupit gjatë pëlhurë me lajle flushed ndoshta, temperaturë të kontrolluar zgjedhur saktë fëmijës suaj. Fakti se fëmijët dhe të termoregulacionit normal rregulluar tërësisht për të 1,5-2 vjet, kështu që nëse aktualisht ju nuk mund ta bëjë pa pelena, temperatura dhomë nuk duhet të kalojë 20 C.

Gjithashtu thelbësore që dhomë ventilim (të paktën 3 herë në ditë) dhe të kryejë pastrimin e përditshme lagësht. Shumë besojnë se përdorimi i pelena provokon shfaqjen e dermatitit pelenë. Ekspertët njëzëri thonë se ajo nuk është. Arsyeja për Diaper puçrra është amoniakut, e cila ndikon në lëkurën e fëmijës. Kjo ndodh kur lidh urinës në feces. Me pak fjalë, në qoftë se koha për të bërë ndryshime pelena, kjo sëmundje nuk ndikon fëmijën tuaj. Përveç pelena thithin lagështi shumë mirë ... E vetmja gjë që ekspertët e sferës mjekësore nuk mund të arrijë konsensus, efektin e pelena në zhvillimin e fëmijës.

Dhe në këtë rast, pelena dëme për djem porsalindur janë. Ne e dimë se nga ditëlindjen e rolit të parë shumë i rëndësishëm në zhvillim ndjenjat e tyre të luajnë prekshëm. Në radhë të parë - një nënë mirësi. Pastaj ka pëlhurë, dru, tokën, bar, rërë, dhe natyrisht, trupit tuaj. Pa marrë parasysh sa e shëmtuar mund të duket, stimulues i mirë është receptorët urinim dhe jashtëqitje të saj. Nëse i prekshëm ndjehen shkelur, ata mund të "marrë humbur" reaksion natyror. Eksperimentet kanë treguar se fëmijët të cilët veshin pelena për një kohë të gjatë, në një moshë më frikë që të prek gjëra të reja dhe të pista.

Bazuar në këtë, ne mund të konkludojmë se një shkelje e të prekshëm paraqet ndikim të keq në tokë fëmijën emocionale. Ky efekt është i pelenë sigurisht ardhshëm perceptimin dëm të realitetit. Në raste të rralla, por ajo u vu re se dur