Colon Pastrimit - Malakhov GP


Kequshqyerja - burimi kryesor i ndotjes së të gjithë organizmit. Posaçërisht të prekur nga kjo zorrë të mëdha. Ai kryen lëng thithje hyn, ajo fillon kalbëzim, proceset fermentimit. Duke rezultuar në formimin e toksinave të hyjnë në gjak, përdhosur dhe që atëherë nuk është e helmuar të gjithë trupin. Për të rivendosur dhe ruajtur shëndetin, zorrë të pastër është e nevojshme. Sipas ekspert i njohur në fushën GP Malakhov, yndyrë, toksina, helme, kërpudhave, myk, zhul e formuar në zorrë, duke helmuar tërë trupin dhe shuajnë energji jetës.
Ajo gjithashtu ofron një metodë të pastrimit efektiv të thellë zorrë.

Fakti që ajo është Purgation Malakhov GP ofron të gjithë të përpiqemi, ne do të flasim sot në këtë faqe interneti. Si për të bërë procedurat e zorrëve spastrimit për Malakhov? Për procedurën, ju do të duhet një turi Esmarch dhe leshi të thjeshtë e jo më pak se 100 ml. Pastrimit nga Malakhov kryer përdorimin e urinës konvencionale. Hidh në një gotë e madhe Esmarch 1-1,5 litra. urine, mbyllë rubinet në fund të tubit gome, var në lartësinë 1, 5 m. nga dysheme. Lyej tip plastike me vazelinë ose krem ​​fëmijë. Merrni një pozicion të gju-bërryl. Mbani legen ishte mbi supet.


Shkruani tip tub tuaj të gomës në një thellësi prej 10 -. 15 cm Pastaj hapni rubinetin, le flukset lëngun lirisht në zorrë. Nëse zorrë është e plotë të mbetjeve, gurë fekal deri në vdekje, ata do të ndërhyjnë me kalimin e lirë të lëngut. Ajo shpejt mund të përkthehet përsëri. Për të shmangur këtë, kërkojnë që të ketë një lëvizje zorrë, kohë të majë gishtat lart. Pas dobësimit të kërkojnë le të lëngshme derdh lirisht përsëri. Sigurohuni që të gjithë shumë është evidentuar në zorrë. Pastaj shtrihen në shpinë, ngre këmbët tuaja deri. Nëse ju mund të, të marrë një qëndrim mbi blades, ose ju lutem të krijuar këmbët prapa kokës së tij.

Ajo duhet të mbetet në këtë pozicion për të paktën 1 minutë. Provoni ushtrimet përfshijnë stomak. Këto lëvizje të lëvizin lëngjeve nga zbritëse ana e zorrës së trashë në tërthor, duke e bërë procedura e pastrimit më efikase dhe zorrë larë plotësisht. Vëmendje të paguajë për të. Nëse ju nuk bëni këto ushtrime është pastruar vetëm një pjesë të zorrës së trashë. Një vatër e sëmundjes, ndyrësi në cecum dhe pjesë të tjera mbeten. Këshilla për kryerjen e procedurës Pastrimit Colon për Malakhov rekomanduara në mëngjes ose në mbrëmje, pas jashtëqitjes natyrore. Healers e lashtë të rekomandojë për të pastruar trupin nga perëndimi i diellit deri në muzg të parë.

Si performancën e pastrimit të përditshme do të jetë më e lehtë për të mbajtur të lëngshme në një kohë më të gjatë. Prandaj, në qoftë se nuk ka një thirrje të fortë Pas ushtrimin, shtrihem në anën e shëtitje. Si mund të ndjehen të kërkojnë, të shkojnë në tualet. Koha më e mirë e 10-15 minuta pastrimit. Trupi vetë do të ju tregojnë kur për lirimin e lëngshme. Ju mund të filloni pastrimin këtë mënyrë: Type në një gotë e madhe Esmarch 2 litra procedurës kripur ose të acidifikuara rrëshqitje ujë. Pas rrëshqitje e ujit ndenja pastrim përsëri. Dhe vetëm pastaj derdh 1-1,5 litra urinë. Kjo metodë është në gjendje të tërësisht të larë të gjithë zorrë vend se pjesët e saj të veçanta, i cili është i rëndësishëm.

Procedurat e pastrimit duhet të kryhet çdo ditë për 2 javë. Këto ditë, të jetë i sigurt për të përfshirë në dietë të kënaqur, qull hikërror, ujë i zier, bukë gruri tërë, ose miell gruri bukë. Kashi është një burim i silikonit, e cila është përgjegjëse për funksionimin normal të gjithë organizmit. Një javë pas pastrimit, për të arritur efektin e dëshiruar, GP Malakhov rekomandon një kurs të pastrimit uparennoy urinë. Ju mund të kryejë kursin dhe si i pavarur. Për purgation e urinës uparennoy ju duhet një leshi normale farmaci. Klizmë së pari të kalojnë me 100 ml urinë, gradualisht duke rritur dozën për 500 ml.

Total për të bërë enemas me 500 ml. urine uparennoy nga 2 deri 4. Pastaj gradualisht reduktuar dozën në 100 ml. Pas një viti të plotë, si një masë parandaluese, të bëjë enemas me urinë uparennoy 100-150 ml një herë në javë apo dy javë. Nëse ka komplikime, dozim nuk rritet. Zgjim i disa procedurave në të njëjtën dozë pas fillimit saj jashtë. Përsëritet kurse gjithçka shkon mirë ju. Mbi të gjitha, mos harroni se Purgation i enemas është i kundërindikuar në gratë shtatzëna dhe njerëzit me parimin overexcited vitale "Wind". Pra, ne i tha ju në lidhje me purgation cila këshillon GP

Malakhov. Para se të filloni për të kryer procedurën e pastrimit, të jetë i sigurt për të vizituar mjekun do të bëjë një provim të trupit për të parandaluar contraindications mundshme. Çdo spastrim organ është i kundërindikuar në një numër të sëmundjeve akute dhe kronike. Prandaj tregoni mjekut tuaj e dëshirës së tij. Ochyschaytesya dhe fat të mirë! Svetlana,