Fushëveprimi i ujit u rrit


Shumë njerëz e gjejnë të bukur dhe delikate lule u rrit në planetin. Prandaj nuk është çudi që shumë shekuj më parë, ata filluan të përdorin atë jo vetëm për të dhënë një pushim, por për të marrë atë bukurinë e saj. Për ta bërë këtë, ata filluan të përgatisin ujit u rrit me petals e saj. Me kalimin e kohës u bë e qartë se ai nuk mund vetëm të marrë kujdesin e lëkurës, por lëkura dhe trajtojnë të gjithë trupin e njeriut.
Siç është përdorur vetitë kozmetike dhe shëruese të ujit u rrit për bukurinë dhe shëndetin dhe ne përpiqemi për të konsideruar sot. Mënyrat për përdorim u rrit me ujë. Me ujë trëndafili bërë tonics, kremra, e përdorin atë për larje dhe aplikimin fasha dhe kremra, maska ​​dhe banja.

Gjatë ngrohjes u rrit me ujë ndihmon të shpëtoj nga ndjenja e dobësisë dhe të lodhjes në qoftë se ajo periodikisht Spritz në dore tuaj dhe qafën. Në pluhurosur dhe Qytetin ajo mund të lajë, pastrimin person nga ndotja dhe pas pishinë - pije të gjithë trupin tuaj për të minimizuar efektet e dëmshme të klorit në trup. Kur ju merrni sunbathing, duke u përpjekur për t'i dhënë lëkurës një hije të bukur të çokollatë, është e dobishme për të fshirë të gjithë trupin e ujit u rrit petals, dhe pastaj tan mënyrë të barabartë mantelet e lëkurës. Ujit Rose është përdorur në qëllime kozmetike, por edhe për terapeutike, profilaktike dhe sepse ajo ka një efekt stimulues.


Në mjekësinë popullore, një shumë e recetave që janë të bazuara në përdorimin e rrit me ujë. Uji me rrit petals soothes lëkurën, redukton inflamacion, si antiseptik, vret mikrobet dhe bakteret, promovon procesin rigjeneruese të lëkurës. Ujë ironi, por edhe u rrit është përdorur për ftohjet, grip të veçantë. Ajo pije në fyt për të shkatërruar bakteret patogjene dhe për të eleminuar dhimbjet. Nga rruga, fushëveprimi i ujit u rrit me ujë me rrit petals - jo vetëm një dhimbje të fytit, por shumë sëmundje të tjera të laring. Ajo është përdorur në sëmundjet e karakterit të dhëmbëve. Ajo mund të shpëlaj gojën tuaj dhe mishrat, duke zvogëluar ndjeshmërinë e tyre për gjakderdhje.

Në filamente të ndritshme mund të aplikohet me një leckë pambuku ose leshi ngjyhet në një ujë trëndafili për lehtësimin inflamacion dhe pllakë. Me atë që ju mund të trajtojë plagët dhe djegiet vendin. Për ta bërë këtë, ajo bën kremra dhe kompresa. Ne e dimë se ai mund të trajtuar pacientët të cilët kanë pasur sëmundje të mëlçisë, kirurgji për të hequr sëmundjen vrer fshikëz e pankreasit dhe zorrët. Për këtë qëllim, u rrit me ujë mund të përdoret brenda diluting me ujë. Sytë e trajton ajo e nga të humbjes së vizionit, lodhje ekstreme dhe ulur vizuale. Për këtë qëllim, ai është varrosur në sy për të hequr ndjenjën e "rërë", të rivendosur vizion normale pas zgjatur ulur në kompjuter.

Locion pambuk me ujë trëndafili aplikuar në qepallat, duke i lënë ata atje për njëzet minuta. Ajo ka provuar gjatë efektivitetin e saj në përdorimin e sëmundjeve të ndryshme të lëkurës. Dermatitis, për shembull, ajo mund të shtohet në banjë për lehtësimin inflamacion, të zvogëlojë flaking, kruhet për të hequr qafe një të fortë dhe parandalimin e shfaqjes së ulçerës. Heq atë dhe dhimbje koke, në qoftë se ju bëni një kompresë në ballin. Kjo paketë do të jetë shumë i dobishëm dhe i efektshëm, nëse është e nevojshme, për të ulur temperaturën, si në të rriturit dhe fëmijët. Prona unike e ujit, i përgatitur nga rose petals, të ndihmojë në situata të ndryshme, sepse ajo është paraqitur për njerëzit nga natyra!

Ludmila,