Kontracepsioni modern për burra


Kohët e fundit përfundoi me sukses hulumtimet klinike të kontraceptivëve meshkuj. Shfaqja e tyre i pritur i shpejtë në treg. Ekspertët mendime të ndryshme në lidhje me llojin e ri të kontrollit të lindjes. Nuk është sekret se shumë burra me pasion urrej kondoma. Prandaj, ata kanë gjasa të jenë të lumtur për të pirë një pilulë para se të seksit për të shmangur problemet e padëshiruar. Por kontracepsioni modern për meshkujt nuk është gjë e hidhur. Ky injeksion i një numri të madh të hormoneve, të cilat duhet të bëhet çdo muaj. Para se të shpallë krijimin e një lloji të ri të kontraceptivëve, hulumtuesit kryer një studim. Hulumtimi është kryer në Kinë për tre vjet.

Në këtë periudhë të kryer testimin e një produkt të ri, e cila u ndoq nga 1045 burra vullnetarë. Gjatë eksperimentit, një e treta e vullnetarëve refuzoi të marrë pjesë për ndonjë arsye. Nuk ka vetëm 9 shtatzënitë e paplanifikuara. Ekspertët studim arriti në përfundimin se besueshmëria e pajisjeve - 99% e efikasitetit. Kjo krahasohet me një prezervativ. Ai shkon mënyrë është një hormon sintetik - andekanoat testosterone. Më parë ajo është përdorur për të trajtuar mungesën e hormoneve mashkullore, menopauza, impotencë. Dhe më e rëndësishmja, ata janë trajtuar në mënyrë efektive shterpësi mashkull - në doza të vogla hormon rrit ndjeshëm cilësinë e spermës.


Siç doli, aplikimi i dozave të larta të suppresses hormoneve dhe immobilizes spermës Gjatë studimit treguan kontraceptivëve hormonal mashkullor dhe pronat e tyre negative. Aplikimi i hormonit të reduktuar nga 14% përmbajtjes së kolesterolit të mirë në gjak, gjaku bëhet i trashë, rrit rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare. Përveç kësaj, të drogës nuk ka të njëjta për grupe të ndryshme etnike.
Ajo në mënyrë efektive "punë" në gjuhën kineze, por ka shumë pak efekt në burrat evropiane. Ky fakt i njohur zyrtarisht shkencëtarët kineze. Tani ata po kryejnë studime shtesë të drogës, duke shtuar në përbërjen e tij është një tjetër komponent - progestin hormon.

Kjo përgatitje është shumë më efektive. Gjatë hulumtimeve klinike të kontraceptivëve hormonal për burrat, dy vullnetarë të prodhimit të spermës ndalur plotësisht, kështu që ata e kanë humbur mundësinë për të pasur fëmijë, dhe kjo është një mungesë serioze të drogës së re. Sipas statistikave të mbledhura gjatë hetimit, pas aplikimit të një droge të re mund të shërohen plotësisht brenda 6 muajve. 67% e meshkujve pas 1 viti - rreth 90% pas gjashtë vjet - 96%. Pothuajse 100% e vullnetarëve të restauruar tërësisht në funksion brenda 2 viteve. Shumë gra janë duke pritur për lindjen e një droge të re për të zhvendosur përgjegjësinë për kontracepsionin mbi supet e gjera të njerëzve.

Në të njëjtën kohë, një studim sociologjik ka treguar se shumë gra nuk kanë besim partnerët e tyre, ata dyshojnë se burrat janë siç duhet dhe rregullisht përdorin. Sigurisht, familja zgjidhur këtë çështje më të lehtë se çiftet që jetojnë larg. Duke qenë metodat kontraceptive mashkullore ekzistues - prezervativëve dhe kirurgji për të hequr rrjedhjen farë, shpesh jo i përshtatshëm për çiftet si jo mjaft të fuqishme për shkak të rezultateve pakthyeshmërinë. Në këtë drejtim, llojet e reja të kontraceptivëve për meshkuj, të tilla si kontracepsionit hormonal mashkullor janë shumë të rëndësishme sot. Këto studime kanë treguar efektivitetin e lartë të kontracepsionit dhe një probabilitet të lartë të shërimit të lëngun seminal, në qoftë se nuk ka më nevojë kontraceptivë.

Këto cilësi të lejojë kontraceptive të reja për burrat me sukses të kombinuar kënaqësinë fizike dhe partnerin konceptim plan. Biznesit për të vogla - të presë për llojet e reja të kontracepsionit për burrat në tregun e brendshëm. Cheers! Svetlana,