Antiviralë të rinj brez i ri


Bota - përparimi i vazhdueshëm në të cilën çdo gjë ndryshon me shpejtësi kozmike. Asgjë nuk qëndron ende. Për fat të mirë ne shpejt të përshtatet. Kjo aftësi e pajisur jo vetëm ne, por edhe e rrezikshme, të cilat na japin një shumë të viruseve probleme. Ata janë tepër rezistente ndaj shumicën e drogës. Pasi të dalë me një mënyrë të re për të trajtuar virusin kështu modifikuar shpejt, dhe shkencëtarët duhet të shikoni për diçka të re, të fortë, shumë më efikas. Por, sipas ekspertëve, nëse nuk ka barna të reja në arsenalin për të luftuar viruset, atëherë nuk do të ketë shumë epidemitë moderne. Sidomos të tilla të zakonshme, të tilla si gripi i derrit, e cila është karakterizuar nga norma të veçantë mutacion dhe kompleksitetit të trajtimit.

Duke pasur parasysh faktin se absolutisht të gjitha llojet e viruseve të ketë aftësinë për të përshtatur shpejt për të drogës të mendojnë për krijimin e një metodë të tillë, e cila jo vetëm që do të mund të shëruar njerëzit, por edhe të parandaluar ndryshimin e mëtejshëm të virusit, dmth, për të zhdukur të gjitha infeksionet virale. Shkencëtarët morën rrugën e zhvillimit të këtij produkti. Në vitin 2006 është bërë një zbulim të rëndësishëm. Ajo u gjet se proteinat e replikimit viral ndihmojë, ose më mirë të ashtuquajturin strukturën e tyre xhep. Ajo është në këto xhepa ka zgavër të veçantë për të ndihmuar ata të shumohen dhe të shndrrohet. Ka neuraminidaza prodhuar dinamikë që bartin infeksionin te qelizave të shëndetshme.


Specialistët zbuluan atë, ishin në gjendje për të studiuar të gjithë procesin dhe pamjen e këtyre dëmtimit të dhëmbëve. Kjo formoi bazën për zhvillimin e një brezi të ri të barnave që na lehtësojë nga të gjitha llojet e virusit, madje ka treguar deri. Dhe në pritje të këtij revolucioni viruse të kursejë askënd, as banorët e vendeve të zhvilluara, qytetet harruar nga Perëndia dhe s'kam pasur as e varfër, as fëmijët e as të vjetër. Ata mbijetuan dhe luftën dhe revolucion, dhe varfërinë. Aktualisht, mjekësia moderne na ofron antiviralë të rinj brez të ri të tre llojeve. I parë punon me receptorët qelizor, duke bllokuar rrugën e virusit. Në botën shkencore quhet flyudaza.

Dytë - një barrierë në rrugën e virusit të qelizës.
Ajo adamantane. Dhe së treti, inhibitorët e neuraminidazës, duke detyruar atë të tërhiqet nga qeliza. Kështu, droga që ne përdorim sot. Parë është mjekim, e cila është oseltamivir aktiv përbërës (p.sh. tableta "Tamiflu"). Edhe pse ajo u hap në vitin 1999, ajo vazhdon të ndihmojë të kuruar miliona njerëz. Ajo bllokon virusit në qelizë, duke parandaluar atë nga të transportohet më tej nëpër trup. Megjithatë, mutacion i virusit, në të cilën ajo zëvendëson në tyrosine saj molekulë për histidines nuk jep barna për të kapërcyer atë plotësisht. Për fat të mirë, në gjendje për të përballuar me të tillë - zanamivirit.

Atje ai pëlqen Ostelmivir, por nuk jep virusin për të shndrrohet. Shumica e komponentëve janë droga të thithur, të tilla si "Relenza". Secili vaj është fluturojnë në vaj, kështu keqardhje theksohet se zanamivir shkakton marramendje dhe të irritojë hundë. Nuk është një tjetër substancë që vepron si dy të parët, ajo Peramivir. Medicines në bazë të tij në dispozicion vetëm në Japoni dhe Korenë e Jugut. Ai u emërua në pacientët të cilët nuk kanë pilulë prohlatit aftësi ose përdorin mbytje. Merrni vena. Gjithkush kuptuar rreziqet që lidhen me viruse rezistente me çështjet e mësipërme, sepse shkencëtarët kanë shpikur metoda të tjera të ndikimit.

Për shembull Thithja DAS181, e cila tani është në gjyqet fazën e dytë në Shtetet e Bashkuara. Në fakt kjo është një proteinë që punon për të bllokuar infeksionin nga inactivation e qelizave të receptorëve atë portë e hapur dhe viruset. Ky mjet ju lejon të zvogëluar numrin e grimcave të virusit në gjak pas dy ditësh të aplikimit, është përparim i madh. Ka brez antivirale i ri i bazuar në një kombinim të oseltamivir, amantadine (konsiderohet i gjatë vjetëruara) dhe ribavirin. Vetëm për të thënë se si ky trio punon së bashku askush nuk mund. Besohet se një nga substancat e vrasin viruset kanë marrë arratinë nga ndikimi i tjetrit, dhe kështu rrethi.

Akti, megjithatë, ajo fillon relativisht vonë, në 10-20 ditësh të trajtimit. Së fundi, ne vëmë re se shumë njerëz të zakonshëm besojnë se në qoftë se trajtohen, virusi do të marrë 14 ditë, dhe në qoftë se ju shpresë për Providence, pastaj pas 2 javësh, dhe ndryshim në kuptimin dhe terapi antivirale atje. Por kjo nuk është kështu. Prandaj Njerëzimi tejkaluar 6 miliardë jashtë vendit që nuk është statike, por diçka është e shpikur për të përmirësuar jetën (Ed.). Kjo ilaçe, barna antivirale, në veçanti, të reduktojnë ndjeshëm sëmundjen. Kjo është vetëm për ata ishte një gjyqtar i mirë duhet të marrë ato menjëherë, brenda 48 orëve pas simptomat e para.

Alina Afanasyeva,