Jetë e re pas divorcit se si për të filluar një jetë të re


Pas divorcit, më i vështirë për njerëzit - të njohin se tani gjithçka ka ndryshuar. Kjo është veçanërisht e vështirë për të mbijetuar festën e parë, sepse kujtesa e zemrës, në ndjenjat ende rituale të gjallë të përbashkëta të familjes që mund të përsërisin vetëm në çifte; Pushimet vetëm ndjell kujtimet ... por dëshpërimin nuk! Shpresojmë se do të takohet një dashuri të re. Ne nuk duhet të frikësohen ndonjë ndryshim që ju të përgatitur për jetën. Çdo gjë që ndodh me ju - ose shumë i mirë për ju - apo të dobishme. Mendoni ju duhet vetëm atë! Dhe ata që janë të shtypur, unë do të tregoj se çfarë mund të jetë një jetë të re pas divorcit si për të filluar një jetë të re pas divorcit!

Së pari, kjo do të thotë liri e ri-gjetur. Dhe mos më thoni se jeni të sëmurë e kësaj lirie. Megjithatë, tani ju mori kohë në jetën time kur unë mund të kushtojnë veten gjatë gjithë kohës, vetë vetë-përmirësimin e tyre, zhvillimin personal. Së dyti, britanikët besojnë se çdo të pikëllimit emocionale ndihmojë ajër të pastër dhe stërvitje. Jeta pas divorcit - një ndryshim kur ju mund të shtoni dashurinë për ngjarjen e tij të përditshme rutinore. Shkoni për një shëtitje në parqe të bukura fshat apo pyll, gdhendur në seksionin e sportit, të blerë një abonim në një klub palestër. Së treti, nuk ulem dhe të presin për një mrekulli - ju zgjoheni nesër dhe divorci anuluar dhe ju së bashku përsëri.


Një person me këtë pozicion fillon të jetojë si në qoftë se në "draft", duke pritur për ndryshime të favorshme të shpejtë, dhe kaluar kohë të çmuar të jetës tuaj, i trishtuar dhe ndjenjë vjen keq për veten e tij. Nëse jeni të destinuar të jenë së bashku përsëri me një partner të - kjo ndodh kur ju të ndaluar duke pritur. Por si praktike dhe përvojën e trishtuar të shumë çifte të divorcuara të divorcuar pas një viti të martesës nuk e keqardhje veprimet e tyre, dhe secili ka gjetur një të përhershëm të re ose të paktën partner seksual. Ajo është - në rastin e të rinjve shkurorëzimit i cili zhvillohet në një periudhë prej 50 vjetësh. Shumë më e vështirë e ndarë në moshën e rritur, veçanërisht për një grua që ka plotësuar fertilitetin e saj të ardhshëm dhe shanset për të takuar njeriun e papunë të moshës së duhur ajo nuk është shumë.

Çfarë është ajo? Vetëm një gjë - çdo sekondë, minutë, ditë, natë, javë, muaj, vit - çdo moment i jetës është i pafund dashuri veten. Kujdesi për, të puth dhe ushqej. Të mbështetet në dashurinë dhe kujdesin e fëmijëve, nipërve, miqtë dhe kolegët. Gjeni një hobi që do të zgjerojë rrethin e miqve; të shkojnë në klubet; qep, do të përpiqen për të gatuaj recetave të reja ... Më në fund, të bëjë kirurgji plastike në qoftë shëndetësor lejon ... dhimbje të vërtetë nga intervenimi kirurgjik plotësisht në vend të "fantazmë" besnikët dhimbje, zemër plagosur. Shumë njerëz, duke kaluar nëpër divorc dhe trazira të tjera të fortë emocional, u hap një talente artistike, mundësinë për të luajtur muzikë, këndoj në nevojë korin profesional, valle "Flamenco" ... Disa partnerët hobi përjetojnë një periudhë shumë të rinj.

Për këtë burrat të prirur të divorcuara, por tani - dhe gratë shumë. Pas divorcit, ju me të vërtetë të fillojnë një jetë krejt të re. Kjo është pikërisht njëjtë si ju do të planifikoni. Nëse ju do të qaj, qaj, hidhërim derdhur alkoolin dhe vrasin veten depresioni, jeta do të jetë i befasuar, por ajo do të mbetet kështu, pikturuar në ton gri. Atëherë ju do të pendoheni të humbur kohë të çmuar. Përveç kësaj, këto përvoja mund të çojë në zhvillimin e sëmundjeve psikosomatike dhe i rëndë, deri në kancer. Prandaj, këshilla jonë miqësor - falënderoj jetën për gjithçka që ajo ka vendosur të ju dërgojë, dhe të fillojnë të gjatë.

Pas të gjitha, askush nuk mund të thotë më të mirë Oscar Wilde: ". E romancë më të bukur në jetën tuaj që kurrë nuk përfundon - duash veten" Dashuria Boyarova,