Neyromultivit - indikacione për përdorim në të rriturit dhe fëmijët, udhëzim, përbërja, çmimeve të ngjashme


"Neyromultivit" është një moderne preparatet e kombinuara vitaminë. Tableta të veshura (multivitamin) të paketuara në paketa e 20 copa. Çdo paketë është udhëzim Neyromultivit. Subjekti që së bashku të bëjmë një vështrim më të afërt - vitamina "Neyromultivit - indikacione për përdorim në të rriturit dhe fëmijët, udhëzim, përbërjen, çmimeve të ngjashme." Udhëzimet Indikacionet e dhëna, Kundërindikimet, efektet anësore, dhe e cila ka përbërjen Neyromultivit: Çdo tabletë përmban * 100 mg e vitaminës B1 (thiamine hidrokloride) * 200 mg të vitaminë B6 (pyridoxine hidrokloride) * 200 mg i vitamines B12 (cyanocobalamin) Efektet për njerëzit * Pjesa e vitaminës B1 është e përfshirë në sintezën e yndyrës, proteinat ne trupin e njeriut.

Ndihmon normalizimin e metabolizmit, ndikon në transmetimin e impulseve nervore, është një komponent kyç për procesin normal të tkurrje të muskujve. Hydrochloride thiamine është pjesë e një numri të madh të enzimeve të përdorura për të pasuruar trupin me energji rrjedhin nga marrjes të ushqimit. * Vitamina B6 është e përfshirë në enzimat vitale që ndikojnë në reaksionet kimike të rëndësishme të zhvillohet në trupin e njeriut. Ajo ndikon në prodhimin e serotonin, i ashtuquajtur hormon i lumturisë. Serotonin, nga ana tjetër, është i përfshirë në formimin dhe kontrollin e emocioneve, normalizes gjumë, oreks njeri është i përfshirë në sintezën e hemoglobinës acidit nukleik.


I pjesshëm mbush një mungesë të vitaminës B3, rregullon statusin e punës së hormoneve seksuale progesterone, estrogjenit dhe testosteronit. * Vitamin B12 kontrollon proceset e metabolizmit të proteinave, acideve nukleike në trup. Ndihmon rivendosjen e indeve të dëmtuara, funksionimin normal të sistemit nervor. Trupi ndikuar tsianokobalamin prodhon numrin e kërkuar të myelin, e cila përbën proceset shell izolues të qelizave nervore. Nxit prodhimin e hemoglobinës, e cila pasuron indet oksigjenit e trupit njerëzor. Indikacionet Drogës është përdorur në mangësitë vitaminë, si dhe mungesa e vitaminave B

Është e rekomanduar për të marrë "Neyromultivit" në shërim pas një sëmundje, kirurgji, stresi, gjendjen emocionale. Produkti përfshin integruar në trajtimin e sëmundjeve neurologjike, diabet, varësisë së alkoolit, nevralgji ndryshme trigeminal, neurit. Ajo është përdorur në trajtimin e ndryshimeve degjenerative e shpinë, dhimbje mesi, plexites, parezë fytyrës nervore. Kundërindikimet për të drogës "Neyromultivit" Përdorimi i kundërindikuar i multivitamina me tepër i ndjeshëm komponentëve të tij individuale. * Nuk rekomandohet për të pirë "Neyromultivit" gjatë shtatzanisë, ushqyerjes me gji, pasi nuk ka të dhëna mbi sigurinë e saj për nënën dhe fëmijën.

Që vitaminave ne të gjithë e gjejnë fokus të dobishëm veç e veç në se ju mund të marrë fëmijët Neyromultivit. Pra, mos harroni se ju nuk mund të pini fëmijët Neyromultivit nën 12 vjet, dhe madje duke e ndarë atë në copa! Gjatë shtatzënisë, është më mirë të përdorni vitaminë formuluar posaçërisht për gratë shtatzëna. Prania e efekteve anësore Në udhëzimet për përdorim "Neyromultivita" përshkruan edhe një numër të efekteve anësore: reaksione alergjike në lëkurë * * Kruarje * * * Rash urtikaria ënjtje Dozimi dhe Doza e rekomanduar e multivitamina Drogës është marrë më 1 tab.

1 deri në 3 herë në ditë për një muaj. Çmimi Neyromultivit jo të lartë - një paketë të multivitamina Neyromultivit kushtojë rreth 110-120 rubla. Drogës është një mjet modern, efektiv që mbështet mbrojtjet e trupit. Lehtësisht të tretshëm, ka një minimum prej contraindications dhe efektet anësore. Nëse është e nevojshme, është në Neyromultivit analog - Produkti i brendshëm "Benfolipen" . Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet e plota "Neyromultivita" dhe të jetë të shëndetshme! Svetlana, www.
rasteniya-lecarstvennie.ru