Komplikimet dështim gjoks plastike pas plastike


Çdo grua ka gjithmonë ëndrrat e një të bukur, gjinjtë tërheqëse. Në shkollë është kjo pjesë e trupit fillojnë të duken shokët e klasës. Zemrat e bukur pasuesit dhe miqtë në zili admirueshme. Ajo tërheq njerëzit për pikëpamjet e interesuara. Por nëse e gjirit formë të shëmtuar ose përmasave të vogla, ato shkaktojnë grua komplekse. Ky gjoks për shumë bëhet një vakt të vërtetë dhe për vitet që vijnë. Kjo është arsyeja pse gjithnjë e më shumë të zonjat, sidomos të rinj dhe të moshës së mesme, duke menduar për kirurgji kozmetike për të ndryshuar pamjen e gjirit. Megjithatë, frika shumë jo vetëm ndalesa vetëm para operacionit, por e komplikimeve të mundshme gjatë dhe pas operacionit.

Shumë kanë dëgjuar për atë që mund të ketë komplikacione të pasuksesshme gjoks plastike pas plastike. Sipas kirurgët praktikuar në kryerjen e operacioneve të tilla rreziku është minimal, nëse shëndeti i gruas dhe nëse e njëjta manipulimi është kryer nga një kirurg plastik të kualifikuar me ndihmën e stafit me përvojë në klinikën e pajisur mirë. Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm për disa komplikimeve të mundshme dhe contraindications operacioneve të tilla. Komplikime të përbashkëta Komplikimet gjatë kirurgjisë plastike mund të jetë shumë e shumë të ndryshme. Një komplikim i përbashkët është duke ndryshuar strukturën e gjirit. Gjirit është pak e vështirë, në krahasim me gji natyror.


Kjo ndodh rreth 10% të rasteve, por ky ndërlikim zakonisht kërkon kirurgji të përsëritur. Megjithatë, në qoftë se ju ende reoperation është e nevojshme, duhet të mbahen jo më pak se gjashtë muaj pas një të parë. Ndonjëherë pas plastike asimetri instaluar implanteve. Kjo mund të jetë për shkak të paragjykim ndikuar muskujt e tyre gjoks. Shkak kanceri i gjirit nuk mund të jetë rregulluar simetrikisht. Korrigjuar këtë efekt vetëm reoperation. Mund të formojnë një efekt të dyfishtë fryrje. Kjo nuk është aesthetically i kënaqshëm dhe jo i natyrshëm, dhe për këtë arsye kërkon instalimin e implantit.

Pakëndshme, por për fat të keq jo një komplikacion i rrallë është humbja e ndjesi të dalë. Problemi më i zakonshëm është zgjidhur pa ndërhyrje mjekësore dhe pas 6-7 muajsh. Ndjeshmëria është restauruar. Nëse afati nuk përtërihet ndjeshmëri mund të implantit dëmtuar ose jammed një nga nervat e gjirit. Në këtë rast, mund të ndihmojnë një doktor. Por ndërlikim më të rrezikshme gjatë kirurgjisë plastike është infeksion të gjirit. Kjo zakonisht ndodh në dy muajt e parë pas operacionit. Në këtë rast, kërkon hospitalizimin urgjente dhe heqjen e implantit. Rikthe ankesën estetike të gjirit mund të jetë jo më herët se gjashtë muaj.

E gjithë kjo kohë duhet të jetojnë me zemrat asimetrike dhe gjirit pikëpamjet unaesthetic. Prandaj, në raste të tilla. Shumë gra janë të kërkohet që menjëherë të largojë të dy implant dhe pastaj rivendosjen e tyre në një kohë. Jo rrallë gjatë pesë ditëve të para pas gjinjve plastike kirurgji, në disa pjesë të lëngjeve mund të ndërtojë. Në këtë pikë nuk është formuar ënjtje dhe inflamacion. Në këtë rast, gruaja duhet të jetë nën mbikëqyrje të vazhdueshme mjekësore. Në mënyrë tipike, ënjtje zhduket plotësisht brenda 2-3 javësh. Punctures dhe shkurtime për të fshini nuk është e rekomanduar për të parandaluar infeksionin mundshme për të marrë brenda.

Siç e dimë, formimin e procesit inflamator infektive, implant është hequr për gjashtë muaj. Implementuar shpesh rreth implant është formuar hematoma. Ai lind për shkak të gjakderdhjes të mundshme gjatë operacionit. Në këtë rast, ju mund të kenë nevojë kirurgji përsëritet. Rreziku më i madh në çdo operacione estetike është se gratë nuk janë gjithmonë të kënaqur me rezultatin. Përmirësimi pamjen mund të jetë i vogël, rezultati është në kundërshtim me pritur. Dhëmbëza për më tepër pas një operacioni mund të jetë më i dukshëm se e nevojshme. Mënyra më e mirë për të shmangur zhgënjim, merrni sa më shumë informacion në lidhje me funksionimin aktual të rezultateve dhe komplikime të mundshme.

Të gjithë në dyshim dhe duhet të diskutojë çështjen me kirurg plastik gjatë konsultimeve. Me pritjet reale të pacientëve dhe aftësi të lartë të kirurgut, shanset merr
të ketë rezultatin e pritur është mjaft e lartë. Megjithatë, ju duhet të dini se edhe në të lartë profesional kirurg plastik cilësia dhe kushtet e klinikave aktuale, nuk është gjithmonë një rrezik të vogël të komplikimeve estetike. Kundërindikimet për plastike të gjirit Para se të vendoset për kirurgji plastike të gjirit, ne duhet të kujtojmë se ka contraindications të caktuara për operacione të tilla. Këto përfshijnë: Çdo tumore kanceroze (beninje dhe malinje), disa patologji të gjirit, diabet sëmundje, tuberkulozi.

Kundraindikacionet janë sëmundje të rënda të zemrës, sëmundjet infektive, semundjet akute dhe kronike inflamatore. Shumë kirurgët të refuzojë të kryejë gjoks plastike grave të reja parous.
Komplikimet pas gjinjve plastike nuk është se e rrallë. Prandaj, ndërhyrjet e tilla duhet të trajtohen me shumë kujdes dhe maturi. Mos harroni se shëndeti mund të jetë e lehtë të humbasë, por shpesh është e pamundur që të kthehen. Svetlana,