Njerëzit, kafshët shtëpiake Shtatzënia mënyra


Zakonisht çdo grua e shqetësuar në lidhje me shtatzëninë. Ne gjithmonë duam të dimë më në lidhje me ngjarjen. Mos u mërzit, ky është një lajm i pritur gjatë ose, në të kundërtën, ne shpresojmë se kjo nuk do të ndodhë - të qëndrojnë në errësirë ​​shumë të lodhshme në të dy rastet. Nëse ju nuk mund të lehtë të blej në një test farmaci të veçantë, ne mund të ndihmojë njerëzit, kafshët shtëpiake mënyra për të përcaktuar shtatzëninë. Nga këto metoda, ne do të flas me ju në këtë faqe interneti. Edhe në kohët e lashta shtatzënisë e përcaktuar me saktësi edhe në fazat e hershme. Dhe çdo komb kishte rrugën e saj të dëshmuar. Për shembull, gratë çifute hoqi këpucët e tyre dhe të ecin zbathur nëpër bar i gjatë.

Nëse një përshtypje të thellë mbetur, kjo do të thotë që një grua është shtatzënë. Në Egjiptin e lashtë, hëngri bar të veçantë të përzier me qumështin e një gruaje që lindi një djalë. Nëse vjella avancimit, kjo do të thoshte që Test shtatzënë. Gratë moderne nuk dallojnë nga paraardhësit e tyre. Dhe ata gjithmonë duan të shpejt të parë nëse ata janë shtatzënë.
Prandaj, ata gjithashtu të përdorë metodat e vjetra gjyshe mënyra të popullarizuara të shtatzënisë. Këtu janë disa prej tyre: Për urinë: Kjo metodë popullor është shumë e ngjashme me testin e tanishme duke përdorur strips test. Gjithashtu, ka një komponent i nevojshëm i urinës. Përveç saj ka nevojë për jod, dhe një të pastër të vogël, enë e thatë dhe letër të trashë.


Në enë të përgatitur e urinës pikoj 1 pikë jod. Nëse një rënie prej vetëm rrjedhë larg, kështu që - nuk ka shtatzëni. Nëse jod mbetet në sipërfaqen e urinës - të marrë të gatshme për të paguar në një familje. Ose një tjetër mundësi: pikoj jod në një copë letër të rënda ngjyhet në urinë. Nëse letër zabarvylasya purple - një rezultat pozitiv. Nëse ngjyra ishte blu - negative. Gjithashtu vini re ngjyrën e urinës. Në shtatzëninë e hershme ai bëhet i përqendruar, të errët të verdhë, madje edhe kafe. Në kohët e lashta ai i dha ujë lule kopsht. Nëse ai u bë edhe më i mirë, i harlisur - rezultati pozitiv shtatzënisë.

Gjithashtu të përpiqet për të derdh urinën e tyre në enë metalike, vlim dhe menjëherë derdh në një kavanoz qelqi. Nëse precipitat formuar thekon - ju jeni shtatzënë. Në mesjetë grave urinë të përzier në mëngjes të përzier me verë, të lënë për një kohë, duke parë rezultatin. Nëse gruaja nuk është shtatzënë, pomutneet fluide, stvorozhytsya. Dhe në qoftë se ju të mbetet transparent, i drejtë, ju duhet të presin një lindje të lumtur ngjarje. Me qepë Ky stil popullor është përdorur gjithashtu shpesh. Nevoja për të derdh dy gota ujë të pastër dhe vënien e tyre në llambë. Së pari do të thotë shtatzëninë, dytë - mungesën e tilla.

Tani të presim dhe të shikojnë për rritje, ndërsa hark pendë arrijë gjatesite e 4 cm Cili bulbs rritet para -. Dhe ky rezultat. Për pulsin Provoni një mënyrë popullore e përcaktimit shtatzëninë. Shtrihen në një sipërfaqe të sheshtë, të pushojnë. Gishtave Namatsayte të vendosur nën kërthizë 7-8 cm. Tani, shtoni në pëllëmbë të tij. Nëse ju ndjeni një impuls - test pozitiv. Sigurisht, kjo nuk është djegur zemra. Si ndodh kjo, askush nuk e di. Por në kohët e lashta, kjo do të thotë të përdorur në mënyrë aktive. Gjatë shtatzënisë ëndërron-prekursorëve Dreams - ndihmësit kryesore. Ata gjithmonë kushtuar rëndësi të madhe, një rëndësi të veçantë.

Për ëndrrat i vendosur të gjitha ngjarjet kryesore të jetës. Sigurisht, shtatzënia është përcaktuar edhe me simbolet e ëndrrave. Për shembull, personazhi kryesor kishte një shtatzëni konsiderohej jetojnë peshqit dhe ujit. Nëse keni ëndërr kapur peshk në pellg me ujë të pastër, të blerë pelena. Edhe shumë gra moderne me saktësi të përcaktuar se çfarë do të bëhet shpejt nënat nëse ata ëndërrojnë peshk të gjallë kapur, veçanërisht në qoftë se ajo është në duart apo hem. Ne diskutuam me ju disa metoda popullore njohjes shtatzënisë në shtëpi. Ata janë përdorur nga gjyshet tona, provoni veten. Cheers! Svetlana,