Njerëz kontraceptive për gratë


Çështja e seksit të sigurt gjithmonë tërheq burrat dhe gratë. Unë bëj atë kështu që vetëm mund të kontraceptivëve. Kontraceptivët e para janë të njohur për ne nga koha e Egjiptit të lashtë. Gratë e asaj kohe ishin terren dhe akacie përzier shoots ata me fiq dhe mjaltë. Pastaj përzierje pastaj aplikuar indeve dhe injektuar atë në vaginë. Me lëng akacies nën ndikimin e ujit formuar acidit laktik, që është në gjendje të reduktojë aktivitetin e fares. Përveç kësaj për të paralajmëruar kontraceptivët e njerëzve për gratë ekzistuar si kontraceptivë me pronat abortifacient. Vajzë çeke për të provokuar rozmarinë abortim spontan përdorur.

Në Rusi si ilaç dështuar përdoret karafil farë apo myshk. Ne gjithashtu e dimë se kur gratë dietë përbëhet nga 1/3 mjegull, ajo gjithashtu çon në efektin kontraceptiv. Njerëz kontraceptive për gratë jo më pak të njohura në kohën tonë. Pra, kontraceptivët më themelore kombëtare është zgjidhje douching që krijon një mjedis acid në vaginë e femrave menjëherë pas raportit seksual. Për acid pivprotsentnyy solucion në ujë është shtuar acid citrik ose uthull. Nuk janë praktikat në të cilat gratë para raportit seksual futur veten në vaginë aspirina ose limon feta. Në një mjedis shumë acid e spermës goditi vaginë gjatë marrëdhënieve seksuale të pambrojtura humbasin aftësinë për të krijoj dhe të vetëm të vdesin.


Vadhë Normal kuqe e ka efektin kontraceptiv. Infuzion është përgatitur prej saj me 1 tbsp. l. lule që derdh 200 ml ujë të valë. Dërgo krijoj 01:00 dhe pastaj filtruar. Për kontraceptive efekt manifestimit grua duhet të pini 3 d. Per ditor kupa e tretë të infuzionit. Për të njëjtën padi qëllim dhe manaferrat e kuqe e malit hirit, por ata janë më pak efektive. Për këtë qëllim, fruta do të valoj në një enë të mbyllur në një ngrohje të qetë për rreth 15 minuta. Pastaj merr një zierje e frutave, si dhe futjen e luleve. Një përzierje e hirit të rekomandojë gratë spryntsyuvaty vaginë dhe lëvizjet rrethore larë nga fara. Për ta bërë këtë merr 4 orë.

l. lule kulpër, hirit mal dhe zambakët e ujit të verdhë. Pastaj koleksion 6 lugë derdh një litër ujë të vluar, të qëndrojë një orë. Popullore metodë kontraceptive ekziston për burrat. Për gjashtë muaj njeri ishte steril, ai ka nevojë për 45 minuta për 21 ditë për të marrë një dush të nxehtë. Pas specifikuar koha është restauruar. Megjithatë, disavantazhi i këtyre kontraceptivëve është i ulët besueshmërinë e tyre. Për të rritur disi ajo e rekomanduar përdorimin e njëkohshëm të mjeteve juridike popullore përshkruara më sipër në lidhje me burrat dhe gratë.