Njerëzit miopi trajtim pa kirurgji - ushtrime


Shumë të shkurtër sëmundje, trajtimi dhe parandalimi i shfaqjes së saj kanë zënë gjatë mendjet e shumë mjekëve. Për trajtimin e miopi, në kohën që ata kanë zhvilluar ushtrime të ndryshme. Ata u dërguan për të rivendosur vizion dhe ishin kryesisht në klinika dhe institucione të specializuara. Theks i veçantë i është kushtuar trajnimit muskujt e syrit duke konkave dhe lentet e lakuar. Sot, ushtrime komplekse për të përmirësuar vizion të duken të thjeshta dhe mund të kryhet dhe në shtëpi. Ushtron për trajtimin e miopinë: - Pastrimi frymëmarrje. Qëndrimi, banesë përsëri, këmbët janë shpatull width larg.

Ngadalë nxjerr frymë, duke mbyllur sytë dhe relaksohuni sa më shumë të jetë e mundur. Thith ngadalë, duke mbushur mushkëritë me ajër nga një - pjesa e poshtme e tyre - duke shtyrë përpara barkut, e mesme - duke zgjeruar gjoks dhe brinjë, dhe më në fund, top - ngritjen e klavikul. Mundohuni të nxjerr goditjeve, ngadalë liruar ajrin përmes gojës, dhëmbët clenching fort gjuhën dhe zbutës. Ju mund të jepni jashtë me një zhurmë të lehtë. Përsëriteni pesë herë. - Hundës frymë. Vendi kokë të sheshtë dhe të drejtë, të mbyllë sytë tuaj. Vydyhnuvshy me hundë tuaj ngadalë thith në të 8, duke mbushur mushkëritë nga sektori lart. Ndalo në kurriz të katër dhe nxjerr frymë mbi të 8.


Filloni liruar ajrin nga thellësia e mushkërive, vizatim bark, pastaj nga mesi - gjinjve të varur, dhe e sipërme - venitje supet. Para se fryma e ardhshëm duhet të zhytem pauzë. Përsëriteni shtatë në 15 herë. - Rezulton kokën. Sure, qëndrim, këmbët tuaja rreth shpatullën width larg. Vetëm mbani shpinën e Tij dhe të kërkoni për të siguruar një pikë në frontin e ju në nivelin e syve. Filloni ngadalë të kthehet kokën e tij, duke mos marrë sytë e tij nga pika e përzgjedhur. Përsëriteni të njëjtën gjë në drejtime të ndryshme - majtas, djathtas, poshtë - duke u përpjekur për të arritur pozicionet më ekstreme.
Në çdo pauzë pozicion për disa sekonda.

Përsëriteni të paktën tri herë, dhe pastaj të mbyllë sytë tuaj, të pushojnë dhe të përsëritur ushtrimin në frymën e parë tre herë. - Rotate kokën. Të jetë i sigurt dhe mendim si dhe ushtrim të kaluar. Ngadalë rrokulliset kokën tuaj, duke hedhur atë në pjesën e poshtme të rrethit. Përsëriteni 3-7 herë clockwise, pastaj relaksoheni dhe të përsëritur të njëjtën gjë në të kundërt. Mbyll sytë tuaj dhe të pushojnë, të përsëritur disa herë ushtrimin e parë. - Rezulton sytë. Të qëndrojë i sigurt, këmbët tuaja rreth gjerësi shpatullave larg. Kryetari mbani drejt. Ngrini sy, pastaj shikoni poshtë, majtas dhe djathtas.

Pastaj të shohim në qoshet - në të drejtën e sipërme, majtas e sipërme, më të ulët të djathtë, të majtë të ulët. Zgjatem në secilën pikë për disa sekonda. Përsëriteni shtatë herë. Të jenë të kujdesshëm - kreu është të jetë fikse. Pas ushtrimit, të pushojnë dhe të përsëritur ushtrimin disa herë të parë. - Sytë e rrotullimit. Përgatitja shkop me majë të ndritshme me ngjyrë dhe përshkruan clockwise saj maksimale perimetër. Keep it me dorën e djathtë dhe sytë me qëllim të shikojnë tip të ndritshme. Mëso për të ndjekur pa u ndalur dhe pa humbur përqendrimin. Gradualisht, të rrisë numrin e repetitions në tre deri në pesë herë.

E njëjta përsëritur dhe kundër akrepave të sahatit. - Pamje Fixing i maja e hundës. Mos mendoni për atë dhe të përqendrohen në të, duke u përpjekur të mos injoroj dhe nuk vijnë off. Filloni ushtrimin me 10 sekonda për të mbajtur pamjen dhe paraqitjen e ripples në sytë e tearfulness. Gradualisht të rritur kohë për minuta. Pas herë të parë disa, të përsëritur ushtrimin. - Fixing vëmendje supet. Ne nuk duhet të injoroj dhe të kthehet kokën. Së pari, duke kërkuar në shpatullën e tij të djathtë, pastaj të majtën e tij. Nëse keni ndonjë dhimbje në sy, të pushojnë, dhe pastaj të vazhdojë ushtrimin. Gradualisht ta sjellë atë deri në katër minuta.

Pas të para tri herë, të përsëritur ushtrimin. - Pamje Poocherednyy e horizontit dhe gishtin. Vendi gishtit në një distancë prej 30 inç nga sytë në nivelin e tyre. Alternuar fikse të parë atë në gishtin tuaj, atëherë në horizont. Çdo pozicion duhet të vonohet për disa sekonda. Në kushtet e përkthimit nuk lëvizin shikimet. Përsëriteni nga një deri tre minuta, pastaj të përsëritur tri herë në ushtrimin e parë. - Për të rritur qarkullimin e gjakut në sy. Blink dhjetë herë në një rresht, pastaj prymruzhtesya shumë dhe të hapur sytë tuaj gjerësisht. Përsëriteni pesë herë. Duke përdorur trajtim kombëtar miopi pa kirurgji - ushtrime dhe duke përsëritur ato, të përpiqemi jo shumë i lodhur.

Stërmundimi nuk do të bëni ju i mirë. Në fund të kompleksit të - të përballet me më të ulëta i kanë sytë hapur në ujë të ftohtë para zakipyachenuyu. Përsëriteni tri herë ndalimin në ujë për pesëmbëdhjetë sekonda. Nëpërmjet trajtimit miopi në shtëpi duke përdorur këto ushtrime duhet të përqëndrohet në relaksim të syve gjatë ditës. Për ta bërë këtë, të mbyllur ato, të marrë frymë thellë disa minuta, duke u përpjekur për të mendërisht të dërguar energji në fushën e qendrave vizuale. Mundohuni të lehtë për masazh sytë me duart e tij apo gishtat. Bëni kështu i ndryshëm në lëvizjen e karakterit - shtypi, pash, vibruese.

Gjithashtu të përpiqet për të gjithmonë dhe kudo për të mbrojtur vizionin tuaj, për të parandaluar atë shkaktojë për përkeqësim. Catherine