Njerëzit të trajtojnë pafuqi në meshkuj në shtëpi


Pafuqi nga frika më të mëdha të meshkujve. Dështimi për të bërë marrëdhënie seksuale është tragjedia e shkallës universale dhe shumë burra me shfaqjen e problemeve të tilla janë të prirur të besojnë se jeta e tyre është e gjatë. Ndërkohë problemi i mosfunksionim ngrerë mund të lejohet në mënyrë të sigurtë me zell të duhur. Ne e dimë se ka disa arsye për mosfunksionim ngrerë. Nëse ju shikoni në nivel global, ato mund të ndahen në dy grupe: psikologjike dhe fiziologjike. Për shkaqe psikologjike përfshijnë depresion të zgjatur, neuroses, phobias. Disa prej tyre mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur, duke shfrytëzuar ndihmën e partner kupton.

Pas të gjitha, ajo është në gjendje të jepni partnerit një të humbur vetëbesimin. Por shumica e çrregullimeve psikologjike që kërkojnë ndihmën e një psikologu. Megjithatë, shumë njerëz vetëm turpërohet prej shkuar me problemin në një specialist me shpresën se ata do të përballen në shtëpi me ta. Kjo qasje është e gabuar. Nëse koha nuk fillon trajtimin në mjek kontrolluar, mosfunksionim ngrerë, që rrjedhin nga shkaqe psikologjike mund të rritet në një problem fiziologjik për të përballuar me atë që do të jetë një urdhër të magnitudë më të vështirë. Arsyeja e dytë për ndodhjen e impotencës janë çrregullime fiziologjike.


Ata mund të kenë një natyrë të ndryshme. Ky sëmundjet endokrine dhe sëmundjeve të sistemit urogjenital. Në këtë rast, është parë e nevojshme për të kuruar shkaktojë rrënjë që çoi në mosfunksionim ngrerë. Shpesh kjo çon në një potencial të suksesshëm të rimëkëmbjes. Nëse rezultati nuk e ka ndjekur, ka metoda të tjera për të luftuar impotenca. Dhe kjo ka të bëjë me trajtimin e njerëzve të dobësisë në meshkujt në shtëpi dhe ne flasim për të sot. Një është acupressure. Kohët e fundit, numri gjithnjë e më shumë i ekspertëve pozitivisht të përgjigjet për këtë lloj të terapisë. Acupressure quajtur presion gisht në pika të veçanta në trup (pikë akupunkturë).

Këto pika janë biologjikisht aktive, si ata të përqëndrohet shumë mbaresa nervore. Nëse siç duhet të veprojë mbi ta - mund të arrijë shërimin e organeve të caktuara. Pikat aktiv biologjikisht të vendosura në të gjithë sipërfaqen e trupit dhe janë vetëm lëkurë të vogël. Ata janë të gjithë atje për mijëra në trup, por janë përdorur në mënyrë aktive nëse një e dhjeta e tyre. Këto pika si fibrave nervore të lidhur me të gjitha organet e trupit të njeriut, dhe duke përdorur acupressure mund të veprojë në një organ të veçantë. Vendndodhja Pikat varet nga parametrat e gjinisë, moshës dhe personi. Disa janë të lundrues, disa kanë më shumë ose më pak koordinatat e sakta.

Në pikën mund të ndikojë ky: stroking saj, fërkim, shtrihen, koprrac për raste urgjente, të shpejtë vibruese gishtin ose ashpër ukalyvaya ato. Fakti që ju keni gjetur pikën e duhur, sinjal dhimbje kur të ekspozuar ndaj tij. Ata mund të ndihet si dhemb, plotësi, mpirje. Trajtimi i njerëzve kanë një ndikim në kushtet e mëposhtme: -The kockë qendër nofulla vetëm nën buzë të buzëve -The tokës e gjoksit në thith. Pika simetrik. E pra ndikojnë të dy menjëherë. -Poseredyni Në mes të kockës pubike dhe në fillim të qendër të saj. Gju -Pid, ku fyell e këmbës degëzuar dhe kërci.

Gjithashtu simetrik. -The Këmba, pranë thembra gilcë. Simetrik. -The Shputë Big pranë vrimë gozhdë. Është e rekomanduar për të filluar me dhjetë ndikon në çdo pikë. Zgjedhja e ndikimit të teknologjisë varet nga ndjenjat tuaja subjektive. Masazh nuk ka marrë asnjë më shumë kohë apo një shumë përpjekje. Por, megjithatë, për të trajtuar pafuqi në shtëpi është i suksesshëm, para se vota është e këshillueshme që të konsultoheni me një specialist. Catherine, www.rasteniya-lecarstvennie. ru