Lentet e kontaktit Soft për kujdesin sy, si veshin


Këto pajisje për korrigjim vizion ka kohë që janë prezent në tregun e brendshëm dhe kërkesës nga blerësit. Kjo është e natyrshme, sepse ndryshe nga syzet konvencionale lente të ngurta, lentet e kontaktit të buta vizion i saktë në të gjithë sistemin optik të syrit. Kjo është arsyeja pse ne flasim për lentet e kontaktit të buta për kujdesin sy, si për të veshin atyre sot në këtë faqe interneti. Pikët edhe përmirësimin e cilësisë së sipërfaqes nga standarde në fushën formë. Në këtë shqyrtim, në qoftë se ju shikoni nëpër qendër të lente nuk të shënuar, cilësia e rënë përshkruan të objekteve janë shtrembëruar. Kjo ngre tensionin përmes të cilit acuity vizual është reduktuar në mënyrë të konsiderueshme.

Përveç kësaj, syzet lente të ndryshojë sasinë e shtrembëruar distancën mes tyre. Sepse lente të buta janë duke fituar tifozët të reja. Ata nuk e reduktuar mprehtësi vizuale pa shtrembëruar formën dhe volumin e artikujve. Përveç kësaj, ata mund të reduktojnë ndjeshëm efektet negative të përdorimit të lente standarde syze. Përveç faktit se lente është pothuajse i padukshëm dhe nuk ndryshojnë tiparet e fytyrës (ndryshe nga syzet), ata më të natyrshme perceptuar botën. Ata preferojnë të shohin dhe të perceptojnë gjërat dhe çdo gjë që ndodh rreth një natyrore natyrore ngjyrave, madhësive. Përveç kësaj, ato ofrojnë vizion 100% periferike.


Me lëvizjen e nxënësit, lente lëviz shumë. Në sy syzet për të përshtatur për çdo lëvizje. Gjithashtu, Avantazhi i tyre është se ata, ndryshe nga syzet janë më të përshtatur me kushtet e motit. Ata nuk janë të pista, nuk shiu i errët nuk i errët me të ftohtë. Ata janë të domosdoshme për anisometropia kur veshur syzet e ndaluar. Ata japin liri të pakufizuar në sport, me jeteses aktive. Ata janë të lumtur për të përdorur njerëzit artistë të cilët nuk duan të reklamuar shikimin e tij të dobët. Gjithashtu mos harroni se aty janë të ngjyrosura dhe me ngjyrë lente të buta. Këto ju lejojnë për të jo vetëm të korrigjuar mprehtësi vizuale, por edhe për të ndryshuar ngjyrën e syve duke zgjedhur pajisje sipas dëshirës.

Disa këshilla për duke përdorur lentet e butë Mos harroni të ndryshoni enë për këto pajisje të paktën 1 herë në 4 muaj.
Kjo duhet të bëhet në mënyrë që të parandalojnë aktivitetin bakterial. Mikrobeve bie në sipërfaqen e konteinerit plastike për të formuar një film që është zgjidhje tepër rezistente dezinfektuese. Kjo mund të shkaktojë infeksionin e syrit. Në lente, të jetë i sigurt për të mbajtur në rezervë syzet e zakonshme. Ftohjet, grip, sëmundjet inflamatore të syrit mbajnë lente të buta është i kundërindikuar. Në këtë rast, ata duhet të zëvendësojnë përkohësisht pikat e zakonshme. Gjithmonë mbani mend ose shkruani në një fletore të quajtura pronat optike (forcë), pasmë lakim të pajisjeve që ju vishni.

Kjo do të ju ndihmojë me ekzaminimet mjekësore dhe konsultimeve. Asnjëherë mos veshin atyre pa marrë disa ditë në një rresht! Përfundimisht ajo mund të përfundojë komplikime. Mbani enë me lente dhe kujdesit për ta në një vend të freskët. Më të mirë të përshtatshme për këtë qëllim dera frigorifer. Sidomos në qoftë se ju i vishni ato çdo ditë. Nëse ka pasur siklet, sytë reddened filluar për të copëtuar, u ndjerë, mos hezitoni, kontaktoni mjekun tuaj sy. Në rastin e veshin zgjatet lentet e kontaktit të buta (më shumë se një muaj), mos harroni për të trajtuar të përditshme të pastër të veçantë të tyre enzimë. Përdorin ato në qoftë se ju trajtoni përshtatje për zgjidhje të Renu MultiPlus, Solo Plus apo të tjerët në etiketat që raportuan se ata të hequr proteina nga lentet.

Fakti se besueshmëria e të dhënave është zhdukur, kështu që ata mund të jetë i pabesueshëm. Për më tepër, ky trajtim pajisjet duhet të fillohet nga fillimi i veshin. Mos harroni, ata nuk mund të jetë e thatë. Rregullimet duhet të jetë ose në para ose të jetë në një zgjidhje të veçantë. Nëse doli se lente ishte e thatë rastësisht, në mënyrë të sigurtë të disponojë me të, veshur ajo është më e mundur. Në asnjë rast nuk do të njomet ato me pështymë. Ka një numër të madh të baktereve dhe mikrobeve që mund të shkaktojnë inflamacion në sy. Mos e pastroni me ujë ose ndonjë gjë tjetër për që nuk është menduar. Mundohuni të mos bien në gjumë me ta dhe mos u ngatërruar çdo të drejtë tjetër dhe lentet e majtë.

Si te zgjidhni lente kontakti të buta? Për të filluar, pyesni okulist tuaj. Atëherë ju mund të vendosë saktësisht do të ju mbajnë lente, dhe të cilat ato. Ju duhet të përcaktojë se çfarë ndryshime duhet të blejnë atë. Ka lente të lira që ju doni të xhiruar dhe për të trajtuar çdo ditë, ose ju dëshironi të blini një pajisje më të shtrenjta, por nuk kërkojnë kujdes të veçantë. Lente duhet të zgjidhen për çdo individ. Ne duhet të marrë në konsideratë diopters nevojshme forcë për secilin sy, lakim i kornesë, Madhësia, diametri i pajisjes. Kur blerjen, i kushtoj vëmendje të paketimit. Ajo duhet të përfshijë etiketimin e detyrueshme, që tregon rëndësinë e D - dioptri (pushtet optik).

Vlera e diellit - një vlerë standart i lakim te lentes. Legjenda DIA - pajisje diametër optik. Një pajisje të mirë-zgjedhur nuk duhet të shkaktojë parehati, shqetësim në sy. Sigurisht, i pari që të jetë e pazakontë, por ajo do të jetë së shpejti. Mbi të gjitha, sytë tuaj nuk duhet të jetë i sëmurë nuk duhet të ndjehen itchy. Ju janë të nevojshme edhe për të shpjeguar se si të duhet të trajtojë, të kujdeset për ta. Sa shpesh hiqni, lani, si për të ruajtur dhe çfarë nuk duhet të bëni kështu. Dhe për mënyrën se si të mbajnë lente kontakti - Video më mirë i thotë fjalët:
Svetlana,