Pronat Mumiyo, përdorimi, contraindications për përdorim


Shkencëtarët thonë se mumje është një nga komponentët e produkteve të metabolizmit të bletëve të mjaltit të egra. Ajo është quajtur gjithashtu dylli mineral, dhe ajo ka përdorur gjatë në mjekësinë popullore për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme. Mumiyo është një produkt me pronat unike shëruese. Kohët e fundit, fuqitë e tij shëruese të interesuar dhe mjekësi konvencionale. Dhe si ne flasim sot për mumje, pronat, përdorimin, contraindications për përdorim. Mumiyo përshkruar si një eliksir mrekulli dhe balsam. Dijetar i parë që filloi të eksploruar këtë produkt është konsideruar të jetë një kirurg nga Tashkent AS

Shakirov. Ai ndjeu pronat mumje në kafshë të studiuar atë duke përdorur një klinikë të përgjithshme dhe traumatolog. Ky shkencëtar zbuloi se kjo stuff vërtetë të shpejtë dhe efikase, dhe përveç përdorimit të saj ndihmon për të përmirësuar gjendjen e përgjithshme të pacientëve dhe përshpejton shërimin e frakturave. Shakirov ishte i pari i cili filloi të eksploruar qëllime kërkimore mumje. Pasi ai dhe shkencëtarë të tjerë të interesuar në duke përdorur vetitë e këtij produkti në fusha të tjera të mjekësisë. Mjekët e lashtë besonin se kjo substancë rrëshinor me një erë karakteristike ka shumë prona medicinale. Ajo është prodhuar në male, por natyra e origjinës së saj është ende një mister.


Disa shkencëtarë besojnë se ky produkt është rezultat i një jetë të mikroorganizmave, të tjerët e shohin atë si një mjaltë të bletëve të egra, ndërsa të tjerët kanë tendencë të besojnë se ajo është jashtëqitje e shkop. Substanca më të lartë të cilësisë mumje është konsideruar e zezë, e butë dhe me shkëlqim, me një vaj të veçantë erë diçka që dukej. Për një lloj të produktit përfshijnë formacione të ndryshme natyrore në muret e shpellave që duken si katranit. Ka shumë të ngjarë Teoria e mumje: - vaj; - Biogenic (dekompozim shërimin dylli, likenet rrëshirë ose bimë të tjera, dhe shpërbërjen e disa kafshëve Plehut ujë); - Rrjedhja e racave të ndryshme të gabimeve malore.

Mumiyo ofron ndikim përjetësinë në të gjithë trupin. Ai i jep forcë të organeve të dobësuar, sidomos zemrën. Ajo është përdorur për të trajtuar sëmundjet e stomakut, mëlçisë, inflamacion, tuberkulozi, astma, helmim, paraliza, aktiviteti i dobët seksual. Kjo substancë mund të ndihmojë me lodhje, migraines, diabeti, zaykanyy dhe shumë Sëmundjet të tjera. Mumiyo përbëhet nga tre duzinë mineraleve, oksideve të shumë metaleve, elemente të ndryshme kimike dhe aminoacidet. Ai gjithashtu përmban helm bletëve, disa vitamina, resins dhe substancave të ngjashme, dhe vajra esenciale.

Të gjitha këto elemente janë të rëndësishme për trajtimin dhe për të forcuar trupin. Në aplikimin e metodave të caktuara të influencës mund të arrijë rezultate shumë të efektshme të trajtimit me mumje. Ky material mund të përdoret për të përmirësuar proceset metabolike në të gjithë trupin, si dhe antitoksik, anti-inflamator, forcim agjent. Ajo është përdorur për të optimizuar proceset rigjeneruese në të gjitha indet e trupit dhe për të rivendosur funksionimin normal të trungjeve nervore periferike dhe qendrave Analyzer në tru.
Mumiyo është substancë ulët-toksike me një baktericid të fortë dhe efekt bakteriostatik.

Në pranimin e përshpejtuar të tij metabolizmin mineral, normalizes gjakut, përshpejton shërimin e frakturave dhe përmirëson gjendjen e përgjithshme. Kjo e fundit është e shprehur në normalizimin e gjumit dhe oreksit, humbje e dhimbjes dhe rimëkëmbjen e shpejtë të dëmtuara organeve funksionit. Si për të bërë mumje për trajtim? Kjo substancë është shumë i koncentruar. E saj me vlerë duke marrë një herë në ditë në një stomak bosh. Kjo është bërë e mirë në mëngjes. Doza duhet të jetë 0,15-0,20 oz. Nga rruga, 1 tabletë përmban pastruar farmaceutike mumje 0,2 Kohëzgjatja e pranimit është dhjetë ditë, pasi që nevojitet një pushim prej pesë deri në dhjetë ditë.

Ju pastaj të përsëritur hap. Kohëzgjatja e trajtimit mund të jetë 3 - 4 normë përsëritje. Efekti pozitiv i trajtimit mund të vërehet vetëm me futje të rregullt dhe të saktë të kësaj substance. Doza Tradicionale mjekësi barazohet me madhësinë e kokrrave të grurit, e cila është 0,15-0,2 Gy dhe rekomandon duke marrë atë dy herë në ditë. Terapia mumje ofron një refuzim të plotë të alkoolit. Besohet se mumje moderuar konsum nuk ka contraindications dhe ka një efekt pozitiv në të gjithë trupin e njeriut. Kjo është një restaurimi i energjisë së shpenzuar dhe forcë. Disa shkencëtarë besojnë se të moshuarit duhet të kufizojnë konsumin e mumje, veçanërisht nëse ata kanë ndonjë tumoreve.

Besohet se aktiviteti i lartë biologjik i substancës mund të ndikojnë në rritjen dhe zhvillimin e tumoreve. Mumiyo është substanca më e çmuar pronat medicinale e të cilit janë aplikuar me sukses për shumë shekuj. Ajo mund të bëjë me përzierjen me ujë, lëng, çaj ose mjaltë. Kjo kontribuon në solubility e saj të lartë. Gjithashtu ndoshta një mumje jashtëm kërkesë - për instalacioni, i lyer, përgatitjen e ointments, tinctures dhe Gadgets të ndryshme. Sa për contraindications për përdorim, mumje praktikisht e bën nuk ka efekte anësore. Megjithatë, kancer sillet unpredictably. Në sëmundjeve akute e rekomanduar si një ndihmës.

Trajtimit mumje duhet të kufizohet në ndonjë trupi nuk ka punuar më gjatë në mënyrë të pavarur. Catherine