Ju mund të merrni shtatzënë kur ndërpritet marrëdhënie


Në një epokë e revolucionit seksual janë pak njerëz kurrë e interesuar për kontracepsion efektiv. Metodat me të vërtetë një shumë, por sipas statistikave nga se aborti bëhet më pak. Pse po ndodh kjo? Dhe është e thjeshtë. Dhe për shkak të injorancës. Tradicionalisht, supozohet se metoda e llogaritjes ditë të rrezikshme dhe teknikave të përdorimit të ndërpritet marrëdhënie është e mjaftueshme për të parandaluar shtatzëninë e padëshiruar. Kjo tha, ne ende gjyshja. Dhe nuk besoj gjyshe?! Por a është kjo? Raport për këtë çështje duhet gradualisht. A mund ta merrni shtatzënë marrëdhënie kur ndërprerë?

Për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje të fillojnë të kuptojnë se çfarë përbën vetë tërheqjen se fiziologjia e tij, disa hollësitë e tjera. Kështu ne tani online dhe kredi. Le të fillojmë! Çfarë është tërheqja? Ky lëng kur gjatë raportit seksual i farës nuk hyn në vaginë. Kjo arrihet duke hequr penisin nga vagina para se ai do të nxjerrë në spermë (derdhje), dmth për të arritur orgazmë. Kjo duket të jetë i shtrirë penisin nga vagina para derdhje dhe kjo automatikisht mbron kundër shtatzënisë paparamenduara, por jo aq e thjeshtë. Ju të bëhet shtatzënë, ndërsa marrëdhënie ndërprerë?


Përgjigja është - po! Përse? Kjo është lehtësuar nga disa faktorë: • parëndësishëm, burra "nuk kam kohë". Në dëm nuk është çdo njeri është në gjendje për të përcaktuar fillimin e britmë. • Gjatë lëngu marrëdhënie predeyakulyatsionnaya sekretuar në vaginë, të cilat përmbajnë spermë aktiv, edhe pse ata nuk janë shumë, por ata janë. Rreziku i bërë rrit shtatzane disa herë nëse ai ra në ditën e ovulacionit. • Nëse për orë pasur disa akte seksuale gjasat e padëshiruar shtatzënisë rritet në mënyrë të konsiderueshme. Kjo është për shkak të faktit se eshtrat janë të plotë e spermës në uretrës mashkullor.

Disa burra e gra mund të argumentojnë se efektiviteti i kësaj metode të kontracepcionit mund të forcohet nëse ditëve zbres rrezikshme. Kjo nuk është fare e vërtetë. Fakti që spermatozoidi të shëndetshme dhe jashtëzakonisht të lëvizshme mund të jetojnë në vaginë dhe mitër duke e mbajtur aftësinë e fekondimit deri në 2, dhe disa burra nga 2 deri 5 ditë! Si rezultat, kur ovulacioni ndodh vezë dhe fekondoj ajo nuk vjen e dëshiruar shtatzëninë. Edhe pse disa të vërtetë rrezikojnë shumë më të reduktuar, por ajo ende mbetet. Demaskoj një tjetër mit. Shumë njerëz besojnë se pas urinimit në uretrës mbetet e spermës predeyakulyatsionnoy dhe fluide, ajo nuk është.

Aty ata mbeten në një masë më të vogël, por ende mbeten. Siç mund ta shikoni ajo është shumë e lehtë, kur marrëdhënia e ndërprerë mund të bëhet me barrë. Miti i besueshmërisë së këtij lloji të kontracepsionit rrëzua kohë më parë, por për disa arsye shumë të rinj dhe jo kështu çiftet ende mbështeten në të. Arsyeja për këtë është ndoshta gjenden në çdo. Por ne duhet të kujtojmë se aborti nuk të përmirësuar shëndetin e grave. Kjo është veçanërisht e vërtetë e adoleshentëve. Çdo vajzë ka të drejtë të bëhet një nënë në të ardhmen. Për çdo abortit mund të çojë në shterpësi sekondar, i cili zvogëlon shanset e gjetjes shtatzënë në të ardhmen dhe të lindë një fëmijë të shëndetshëm.

Gjithashtu, në qoftë se shtatzënia ende dëshiruar ndodhur, ajo nuk është fakti se ajo do të zhvillohen normalisht. Dhe fajësojnë abortin e mëparshme. Pra, mbani mend se është më mirë të jetë e sigurt dhe nuk kanë marrëdhënie seksuale, duke përdorur një metodë ndërpre marrëdhënie seksuale.
Unë vendosmërisht di se në qoftë se keni pasur tërheqje - ju mund të merrni shtatzënë ... me të gjitha pasojat e tij për jetën dhe të afërmit e tij të ngushtë. Alex,