Arti i flirtim me burrin e saj, Tundimi


Nuk ka dyshim se secili nga ne një herë në jetën time menduar për flirtim vlerë në jetën e tyre. Pothuajse çdo lloj i marrëdhënieve në mes të burrave dhe grave të fillojë me një flirt të pafajshëm. Shprehje heshtur e simpatisë për komunikim objekt mund të vërehet në shprehjen e fytyrës, gjeste, shikimin. Flirt fsheh një mister buzëqesh simpatik, komplimentet, lë të kuptohet se, varur në ajër. Flirt - një lojë që përmirëson disponimin dhe vetë-respekt e dy njerëzve, një lloj të gjuhës së trupit. Të flirtoj i bukur - ju duhet të mësoni disa rregulla dhe ligje, gjëja kryesore - për të kuptuar siç duhet dykuptimësi tuaj. Besohet se hapi i parë është që të bëjë njeriu, por popullsia studim, 95% e meshkujve besojnë se gratë duhet të bëjë thirrjen e parë.

Nuk ka nevojë të jetë shumë këmbëngulës dhe i tha nja dy fraza për të ndaluar. Buzëqeshje - rregull i përgjithshëm flirtim me bashkëshortin e saj, sepse ajo tregon angazhimin tuaj për të hapur dhe objektit të komunikimit. Ne ju inkurajojmë që të punojnë jashtë me njerëz të rastit vetëm buzëqeshje, sepse ju detyrohem asgjë dhe reagimi i njerëzve është padyshim interesante për ju. Pamja është gjithashtu një pjesë integrale e këtij arti. Kjo ju lejon për të shprehur emocione, interes tregojnë, drojë, siklet, drojë, pasion. Ky lloj i gjuhës. Nëse ju kokë largohet pak dhe ngadalë hapur sytë tuaj - ju lloj i joshur njerëzit në lakun e tyre.


Ju mund të hedhin një mendim të pasionuar dhe pastaj të kthehet larg i zënë ngushtë, ju bëhet një mister interesante për të seksit të fortë. Në rast teknikë i parë nuk çon në rezultatet e dëshiruara, ju duhet të përdorni "gjuaj pikëpamjet." Sidomos vetëm duhet për të kapur këtë moment. Një person i hedh zonjat shikojmë kënaqshëm një njeri, dhe në këtë moment ai shikon në të - heq duken. Ju gjithashtu mund të provoni ia ngul sytë për të parë në objektin me gjysmë-mbyllur sytë. Views dhe buzëqesh nuk janë më efektive "armë". Pozicioni i zënë nga udhëheqësi i prekur, ato mund të jenë të dy të rastit dhe në shënjestër.

Larg nga të qenit një njeri, ajo aksidentalisht mund të prekë kofshë e tij, gjoks, krahun. Kjo është një aluzion në takimin e ardhshëm. Indirekt ju mund të përdorni kontakt për shkak të bartjes së ndonjë objekti, duke e bërë atë një pak më të gjatë se normale në rregulla të mirësjelljes. Ky rregull gjithashtu gëzuar në mënyrë aktive nga burrat, me një aluzion e intimitetit seksual. Prek flokët tuaj ose aluzion qafë në diçka që do të kishte shqyrtuar më nga afër. U përzier në njeri hapësirë ​​personale mund të bëj ose të ardhur më afër se 75 inç. Duke i kombinuar të gjitha këto metoda mund të arrijë rezultatet e dëshiruara, ajo nuk është e teproj.

Organizoni burrin e intrigave dhe tregojnë atë një interes i pasionuar mund të jetë bërë kjo komplimente apo i ftuar në ndonjë vend romantik. Zëri i butë femër i jep një efekt simpatik në psikikën e njeriut. Ju ndoshta vënë re se kur kanë të bëjnë me njerëz tonin e ndryshimeve zë. A rol jo të parëndësishëm në perceptimin e nuhatjes luan jo vetëm parfum të shtrenjtë, por vet erë trupi yt, të quajtura komponente (feromonet). Simpatitë tona janë në një nivel nënndërgjegjeshëm, dhe ne të bien në dashuri për shkak të erë. Të jetë i gjallë. Shaka, duke folur mbi tema abstrakte nuk duhet të jetë shumë e pakuptueshme, të sillen në mënyrë spontane, nuk do të jetë i parëndësishëm.

Dhe suksesi është dhënë për ju. Shko në disko me burrin e saj, ajo ofron një mundësi për të kërcyer më afër dhe më mirë e kuptojnë njëri-tjetrin. Provoni më thellë në fytyrë, tregojnë se njerëzit si ju, buzëqeshje. Mundohuni për ta përqafuar, prekje e tij. Mos të jetë vulgar apo seksualisht eksplicite, kjo frikëson njerëzit. Ajo gjithashtu duhet të ndjehen të se sa ju partnerin interesante pa qenë i bezdisshëm, sepse veprimtaria e tepruar nuk e pëlqejnë edhe burrat trimi. Përdorni artin e flirtim me burrin e saj, tundim, shikojnë veshjet tuaja, të jetë e gjinisë femërore. Veshin funde, dresses, bluza.

Nëse ju jeni hats - të jetë i sigurt për të blerë veten. Çanta të bukura, brooches, thonjtë të mirëmbajtura mirë e bukur, make-up - çdo detaj është i rëndësishëm dhe duhet të jetë e kombinuar me një mënyrë të përgjithshme drejtë. Jini kreativ dhe fat i mirë do të buzëqeshje në ju. Bobryshev Taras,