Art e joshje dhe joshje njeriu rregullave, pajisjet, metodat, psikologji


Qytetërimi perëndimor, për fat të keq, nuk mund të mburret përparimet e saj serioze në zhvillimin e metodave të josh seksit të kundërt. Traditat aziatike dhe myslimanë në këtë rast është një shembull për ne, që pasoi gratë që duan të arrijnë lumturinë në jetën e tij personale. Premisa themelore e të gjitha metodat e joshjes: "penis kryesor njeri - ajo ... truri i tij." Ne e shohim habinë tuaj, por besojmë në fjalë, në qoftë se ju ende nuk pajtoheni, atëherë ka shumë të ngjarë që ju jeni vetëm një student në fazat e hershme të joshëse kurs trajnimi. Në këtë artikull, ne jemi të interesuar për të ju them se arti i joshjes dhe korrupsionit të njeriut: të rregullave, pajisjeve, metodave, psikologjisë. 1) të pastër dhe grooming e trupit tuaj, flokët, thonjtë dhe gishtërinjtë - pjesë themelore por thelbësore të dashurisë fizike.

Qëndrim të dyfishtë këtu vetëm për heqjen e flokëve, disa njerëz preferojnë sasi të vogël të vegjetacionit mbi gratë, por mësojnë atë që ju vetëm pasi të josh atë. Prandaj, hapi i parë - të hequr të gjitha bimësinë nga sqetull, këmbët dhe bikini zonës së. Edhe në qoftë se kontakti i drejtpërdrejtë fizik me një burrë në marrëdhënien tuaj është ende shumë larg - të ndjekin sundimin e "higjienës kudo" - kjo do t'ju japë besimin. Besimi - themeli i suksesit tuaj. 2) Një grua e prek njerëzit e etur në nivel të fiziologjisë, por e mban mendjen e tij burgosi. Bëni një përpjekje për të siguruar se burri i saj i pëlqente të flas me ju, vallëzimi, kaluar kohë me ju.


Qëndro me interes, por çfarëdo. A nuk e kufizojnë lirinë e njeriut. Mos e telefononi dhe nuk e shkruajnë atë derisa ai të thërrasë dhe të mos shkruaj. Nëse kontakti i rregullt nalahodyvsya ndjekin rregull: ai duhet të telefononi ose të ju shkruaj dy herë më shumë se ju për të. Njeriu nuk vuan nëse afati i saj, apo pretendim për shumë e drejta e tij për të qenë lider në marrëdhënie. Bëhu i mirë dhe i arsyeshëm, ushtrojnë presion mbi të. 3) Vëmendje të paguajë për rroba. Vishen mirë të duken të mira në krah të njëri zgjedhur. Shqyrtoni fustan të tij, të vlerësuar përshtatshmërinë e veshje. Nëse njeriu në xhaketë dhe xhinse, gjithashtu preferojnë stilin e "zyrtar» rastësor.

Nëse jo shumë të mirë në mënyrë - thjesht "të reflektojë" dashurin e tij të ardhshëm. Për shembull, zgjidhni xhinse tuaja dhe xhaketë. 4) Një burrë duhet erë si tuajat. Shmangni parfum të mprehtë në qoftë se ajo annoys shije. Përdorni deodorant neutral unscented. Freskuese gojën nenexhik pasi të hahet ëmbëlsirat, dhe edhe më të mirë - të kryejë një shishe të vogël të gargarë. Dhe për dhëmbë të dobishme për joshje - taksi! 5) Ndryshe nga këshillat tradicionale të fokusohet në blerjen e rroba të shtrenjta, ne ju këshillojmë që të kufizojë kujdesin e ngushtë "të brendshme". Vrimat e papranueshme zaterte, zastirannost dhe zataskannost.

Por çdo gjë tjetër - nuk ka problem. Nëse një njeri dëshiron ty, gëzimi kryesor për atë do të të shoh pa rroba në të gjitha. 6) Në fazën e josh një njeri në çdo rast nuk do të jetë shumë e hapur. Intrigues, por nuk do të jetë i hapur. Demonstrojnë interes, por nuk bëhet i lehtë "pre". Dhëmbët e Ztsipyvshy dozë të vizituar atë. Të prishet për njerëzit do të mund të kenë kohë për të humbasë. Demonstrojë pavarësinë - kanë hobi të tjera, përveç takimeve me përfaqësues. Le të njerëzit e dinë se koha juaj është e dhënë edhe në komunikim me prindërit, të dashurin, hobi, arsim, sport. Shumë njerëz shumë të pavarura nga natyra dhe kurrë nuk heqin dorë miqtë e mi edhe për romancë më luksoze në jetën tuaj.

Megjithatë, në qoftë se keni arritur që të takimit ju do të jetë një prioritet në programin e tij dhe ai do të jetë gati për të rregulluar orarin tuaj në tuaj - mjet i zgjedhur modus operandi është e vërtetë. 7) Duke arritur pikën e puthjen e parë, të përpiqet të tërheqë këtë periudhë disa kohë. Vini re se njerëz të vlerësojmë diçka që ai shpenzon kohë. Prandaj, një "autostop" i vogël në këtë fazë do të punojnë për ju. Në anën tjetër, të ndjehen të, kur të keni për të lëvizur në fazën e ardhshme, apo të dashurin e pretenduar "mërzitur" dhe për të gjetur dikë të bëjë atë pa ju. Në shtrat të jetë natyrore dhe romantike. Nuk e portretizon veten fatal dhe hulumtim, nëse jo në të vërtetë.

Për më tepër, njerëzit nuk preferojnë të dinë për këto ata me fat që e kanë shijuar trupin tuaj për të HB