Meksydol - udhëzimet për pilula përdorim të injeksioneve


"Meksydol" - një medikament unik është zhvilluar nga shkencëtarët rusë dhe mori leje për të përdorur në 1996. Ai me sukses ndihmon në trajtimin e pacientëve me sëmundje të ndryshme në terapi, Neurologji, Psikiatrisë, varësisë dhe kirurgji. Më poshtë udhëzimet për përdorim Meksydol në formë të lirë. Udhëzime për përdorim tableta Meksydol dhe injeksione Meksydol të parandaluar dhe për të zvogëluar efektet e dëmshme të radikaleve të lira në trup, rrit rezistencën ndaj hipoksi e organeve dhe indeve (efekt antihy), kështu që është e efektshme për të gjitha llojet e hypoxia, sëmundjet e qarkullimit akute ose kronike.

Që kur mori Meksydol përmirëson kujtesën, rrit aftësinë e të mësuarit. Ajo rrit prodhimin e dopaminës (hormon i gëzimit) që mund të përdoret për të trajtuar depresionin, korrigjim prish gjumin (anksiliticheskoe veprimit) dhe syçeltësi.
Produkti mbron membranat qelizore nga u shkatërruar nga toksina. Meksydol copes me trajtimin e arteriosklerozës, vegjetative-vaskulare dystoniy, kushteve lidhur me tërheqjen e papritur të alkoolit (simptomat e tërheqjes). Përveç kësaj, ajo redukton efektet toksike në trupin e alkoolit dhe drogës dhe Anticonvulsants janë. Dhe e gjithë kjo mundet që dikush të drogës - Meksydol.


Udhëzime për përdorim (pilula dhe injeksione) vetëm përforcon tregimi, contraindications, letër formë release. Medicines lirimin tableta 125 mg dhe Ambuliya për injeksione. Drogës (pilula) udhëzime Meksydol për përdorim për të marrë urdhra në fillim të trajtimit, një ose dy ditë. Numri i tyre është rritur gradualisht në 5-6 njësi në ditë, dhe doza ditore e ndarë në dy faza. Në varësi të kohëzgjatjes arritur terapeutik efektin e trajtimit mund të jetë 2-6 javë. Trajtimi i sindromi i tërheqjes alkoolit kryhet 5-7 ditë. Stop trajtim të reduktuar gradualisht dozën e parave për 3-4 ditë.

Ampula Meksydol përdoret intravenoz - jet ose pikoj. Nëse jeni duke përdorur opsionin e trajtimit pikoj është shishkë mjekim dhe holluar administruar fiz.rastvore në deri në 60 pika në llak minutë - në formën e tij të pastër shumë ngadalë. Maksimale produkt përditshme dozë nuk duhet të kalojë 1200 mg. Stroke (çrregullime akute të qarkullimit të gjakut të trurit), në dy javët e para të futjes sëmundje ampulë ndarë në 4 pranim në ditë për 200-500 mg çdo frekuencë pritja e administratës pastaj ulet në 2. Udhëzime për përdorimin e Meksydol listave të drogës tableta dhe injeksione të dëshmitarëve: • infarkti akut dhe në periudhën e shërimit, si dhe për parandalimin; • vegjetative-vaskular distonise; • dëmtim i butë të trurit traumatik në akute dhe pasojat e tyre; • çdo enefalopatii: me qarkullim të gjakut, kequshqyerja, pas lëndimeve dhe të përziera; • asnjë dëmtim madhor njohëse është rezultat i arteriosklerozës, kujtesës dëmtuar, koncentrim, perceptimin joadekuat të trupit të vet dhe hapësirën përreth, shkelje të gjuhës me gojë ose me shkrim; Crregullimet • neurotike, ankthi, crregullime te gjumit; • Alkoolizmi: lehtësim i simptomat e tërheqjes dhe çrregullime autonome dhe neurozë; • neuroleptikët helmim: chlorpromazine, triftazin, ataraks derivateve thioxanthenes.

• dobësi e përgjithshme, neuroses parandalimin somatike; • kronike dhe stresi akute; Ashtu si çdo të drogës, tableta dhe injeksione konsiderohen contraindications janë: Contraindication • origjinalitet Meksydol dhe komponentët e tij; • Shtatzënia dhe gji me gji një fëmijë; • Mosha Fëmijët; • Funksioni i veshkave dhe mëlçisë thyer, çështja e përdorimit të fondeve të vendoset në mënyrë individuale; Side Effects • alergjik të përbërjes së tableta ose shishka; • nauze, të vjella dhe ndonjëherë gojë thatë; Shënim: tensioni i lartë i gjakut me një tendencë për një rritje të mprehtë në PB mbi 100/180 mm.

Hg. c., kërkon një qasje të ndryshme për trajtim. Në fillim ju duhet një e mirë otkorryhyrovat PB, për të terapisë qetësues dhe pastaj ju mund të caktojë Meksydol. Ai është shumë i mirë në trajtimin e pancreatitis, artritit reaktiv, edhe pse jo në këtë rast, drogës kryesor. Ky përshkrim është menduar për vetëm udhëzime të përgjithshme dhe nuk mund të shërbejë si një udhëzues për veprim. Prandaj, konsultohuni me mjekun tuaj para fillimit të thes apo pirë tableta Meksydol. Udhëzimet për përdorim të drogës që shkon me të si një avion i linjës, më të plotë dhe është aprovuar zyrtarisht recetë për përdorimin e saj mjekësore.

E dashura