Dashuria apo dashuri mitet dhe realiteti


Dashuria dhe dashuri se si këto dy ndjenja të mrekullueshme! Dhe bota e brendshme, duke luajtur një shaka mizore mbi ne, duke i detyruar ata të hutuar. Pse po ndodh kjo? Për t'iu përgjigjur kësaj pyetje në mënyrë të qartë e vështirë. Çdokush në kërkim të një të vetë të vërtetë, koha dhe nuk e gjejnë atë. Që nga lashtësia deri në ditët e sotme, këto dy emocione sublime këndoi në shkrimet e tij, poetëve dhe shkrimtarëve. Por edhe pas leximit, ata ne nuk mund të kuptoj se cila nga dy shqisave të ndjehen dashuri apo dashuri. Mitet dhe Realiteti të të dy shteteve rozmezhuvaly shkencëtarët. Po, kjo është e shkencëtarët. Ata vetëm provuar se kjo është një lojë e hormoneve. Me që në çdo rast e tyre.

Ne nuk do të gërmoj nëpër libra në biokimi dhe të përpiqet për të kuptuar situatën në drejtim të një qytetari të thjeshtë. Dashuri dhe dashuri çfarë është ndryshimi? Dashuria - Sipas një krizë në marrëdhëniet midis burrave dhe grave. Një burrë kërkon një numër të pyetjeve, atëherë duket për përgjigjet. Kush jam unë, pse jetoj? Kush është ajo (ai) për mua? Pse nuk kam nevojë për të? Kjo kërkon pikë kthese jashtë, ajo mund të ndryshojë gjithçka për mirë apo shkatërruar. Ju duhet të bëni një zgjedhje - të lënë atë si është ose të japë marrëdhënieve të zhvilluar më tej. Dashuria dhe dashuri dy ndjenjat - një lloj impulsi të veprimit, por ato janë të ndryshme.


Cili është dallimi i tyre? Kjo është çështja që ne tani do të hetojë. Dashuria - një emocion të ndritshme, i gjallë, por i rrufeshëm. Ajo është gjithmonë e bazuar në situatën, loja e hormoneve. Ndonjëherë, spalahnuvshy yll të ndritur, pastaj më kalon, kurrë outgrowing një ndjenjë më sublime - dashuri. Në një kohë kur mbretëron dashuri mbi mendimet tona, ne nuk e vërejnë të metat e një personi tjetër. Secili prej nesh në mendje është imazhi i gatshëm i një partner ideal - një lloj "xhaketë". Pasi në mjedisin tonë të jetë strukturë e duhur, ne menjëherë provoni atë "shtëpi të bëra". Jo vërejtur se diku "sleeves të shkurtër" ose "kat shumë të gjatë."

Kjo merr kohë dhe pa se "razmerchik" askush nuk merr vepër me shumë, besoj na mashtruar përsëri. Për veten time unë e quajti këtë emocion "Ah ...". Pra, për zhvillimin e një tjetër "Oh .." në kuptimin e një më sublime - dashuria do të bëhet një realitet apo një mit, varet vetëm nga ne. Çfarë është dashuria? Ky lloj i hormoneve të lojës, por me një ton të ndryshme. Nëse dashuria - tendosje të vazhdueshme dhe tension, dashuria - një ndjenjë e të lehta, të ngrohtë, të qetë. Ai del gradualisht vjen e bëhet me vetëdije konkret dhe i qëndrueshëm. Loving ne duam të japim më shumë se të marrë. Duke parë difekte partner, si një nënë e mençur, duke u përpjekur për të vënë me ta, dhe të vlerësojmë virtytet appreciated.

Dashuria dhe dashuri - Mitet apo Realitet? Nuk është një person që kurrë nuk do të kishte menduar për këtë. Herët ose vonë çdo fazë fillestare e marrëdhënies midis burrit dhe gruas ka ardhur në përfundimin e vet logjik. Dashuria mund të davariten si tym, përgjithmonë vetëm mitin ose rriten në dashuri, të bëhet një realitet. Si ne e mori atë, që zgjedhin rrugën e shtruar në fëmijëri.
Njerëzit janë në gjendje për të dashur, të dashur rritur në një familje të lumtur. Ata vunë në fëmijëri, mirësi, të respektojnë njëri-tjetrin, ndjenja reciproke. Në anën tjetër, individët nuk janë në gjendje të kënaq plotësisht në ndjenja sublime të dashurisë.

Ata u rrit në drejtim të mungesës së mirëkuptimit, indiferencës dhe dhunës. Ndonjëherë ndodh giperopeka nga prindërit. A është ajo dashuri në shikim të parë? I rëndomtë subjekt. Shumë besojnë këtë mit, të tjerët besojnë se është një realitet, ata janë të drejtë dhe të tjerët. Dashuria dhe dashuri dallim të qartë midis tyre. Dashuria ndjenja që duhet lajmërimeve të vazhdueshme për veten time. Kërkoj telefonata lamtumirë. Dashuria nganjëherë ndodh pas dashurisë, dhe nganjëherë të zhvilluar më vete. Çfarë është dashuria? Dashuria vjen në dy forma: beninje, të cilësisë së dobët. Dashuria bamirës mund të jetë një fatkeqësi dhe i rritur. Ajo është ushqyer nga hormonet situatë (pushime, plazh).

Ajo është shoqëruar nga fantazitë, ëndrrat, atë lloj të mitit që shkrihet me fillimin e agimit. Kjo nuk paraqet ndonjë rrezik më vete mbi të kalon kohë. Në raste të avancuara të dashurisë shkon në cilësi të dobët. Ajo është shoqëruar nga mall i papërmbajtshëm për idhujt, personalitete të pakapshme, njerëz shumë të moshuar apo të rinj. Njerëzit janë vazhdimisht në një gjendje stresi, zhvillimin e një ndjenjë e shpresës. Ai e bën një dëm të madh, shkatërron sistemin nervor, e cila mund të çojë në tentimeve për vetëvrasje. Çfarë është dashuria? Love - mirësi, e mirë e përsosur, emocionet pozitive, vlerat morale.

Ajo është menduar nga një reciprocitetit shoqëruar gjithmonë nga tërheqje fizike, dëshirën për të lindur, të rritur fëmijët së bashku. Dashuria forcohet vetëm gjatë viteve. Dashur njerëz të gjejnë një mënyrë për të dalë së bashku. Partnerët e kanë kuptuar gjithmonë njëri-tjetrin, ata janë të sigurt për të ardhur. Ata nuk kanë nevojë për të rregulluar, të ndryshuar diçka. Kjo marrëdhënie sjell gëzim dhe paqe. Dashuria - dy detyrë të madhe. Depresioni, tentativat e vrasjes nuk janë në përputhje me këtë ndjenjë të lehta. Dashuri apo dashuri se një mit, por një realitet që zgjidh secili në mënyrë të pavarur. Gjëja kryesore për të mësuar për të ndjehen dritën që sjell gëzim.

Mos harroni më mirë një herë në një jetës përvojë dashuri, një mijë herë "Oh ..."! Alex,