Liposuction si për të hequr dhjamin nga barku nënlëkurës dhe anët shpejt


Liposuction është një procedurë copëtim ultratingull dhe heqjen e mëvonshme e nënlëkurës yndyrë. Ky operacion është aktualisht një nga më të popullarizuar në botë (në Shtetet e Bashkuara çdo vit 300 000 operacione të tilla). Popullariteti i Liposuction është i bazuar në faktin se ajo është ndikim të ulët, një periudhë e vogël post-operative, bën të mundur për të hequr nënlëkurës yndyrë në fusha të shumta të trupit për një procedurë, dhe më e rëndësishmja - rezultati është i dukshëm menjëherë pas operacionit. Megjithatë, ne vëmë re se kjo procedurë nuk është një kurë dhe nuk ka shërim për trashje të përgjithshëm. Llojet dhe metodat e Liposuction Vakuum Është më i vjetër, por provuar metodë.

Ai është konsideruar si më të sigurta, duke pasur procesin më pak komplikime. Në kryerjen e manipulimeve në brendësi të nënlëkurës yndyrë futur një zgjidhje të veçantë. Ajo siguron efekt vrullshëm në enët e gjakut dhe pengon hematomë të madhe në trup gjatë operacionit dhe në periudhën postoperative. Zgjidhja është ushqyer me anë të veçanta, tuba të hollë metalike të cilat janë të futura në lëkurë përmes prerje të vogla. Ata janë bashkangjitur për të pompë vakum dhe hequr yndyra nënlëkurës. Në një procedurë është zakonisht në gjendje të pompë 1,5-5 litra yndyrë. Pas kësaj, prerje të lëkurës të imponojë seams delikate kozmetike.


Ultratingull Duke përdorur këtë metodë, qelizat yndyrë nën lëkurë shkatërruar duke përdorur valë tejzanor në gjendje të lëngët. Atëherë kjo lëngshme është derdhur jashtë duke përdorur një pompë vakumi. Kjo procedurë lejon për të hequr sasi të mëdha të yndyrës. Malotravmatychen metodë. E gjithë periudha e operimit është e kontrolluar nga një kompjuter që rregullon fuqinë e rrezatimit, duke reduktuar trauma e enëve të gjakut dhe nerva në minimum. Për shkak të ndikimit të saj të butë, parandalon fibrozë postoperativ, lëkura mbetet e qetë pas operacionit. Për shkak të këtyre avantazheve dhe trauma të ulët, metoda tejzanor është përdorur në mënyrë aktive për fytyrë të hequr dhe qafën.

Megjithatë, mungesa e përvojës së kirurg mund të qëndrojnë kujdes, nekrozë të lëkurës, hyperpigmentation dhe dhëmbëza të rënda. Prandaj, zgjedhja e institucionit shëndetësor ku keni ndërmend të kalojnë nëpër këtë procedurë duhet të merret shumë seriozisht. Soft-lipmodel Ajo është gjithashtu një metodë të butë e Liposuction? Yndyrë nënlëkurës duke shkatërruar duke përdorur rrymën frekuencë të lartë, dhe më pas pompohet përmes një të vogla (2 mm) prerje në lëkurë. Kjo procedurë është më i butë i të gjitha. Periudha Rehabilitimi është vetëm 2 javë, dhe duke qenë në spital pas operacionit është 1-2 ditë. Por kjo metodë është e përshtatshme vetëm kur një sasi të vogël të yndyrës hequr, jo më shumë se 500 metra.

Siç e kemi thënë, Liposuction nuk është një trajtim për trashje. Ajo është vetëm aftësi shtesë për t'u marrë me peshë të tepërt. Për më tepër, ajo është ende e kirurgji, çfarëdo qoftë ajo mund të jetë ndikim të ulët. Pra, para se të vendosin për një procedurë, të përpiqet, megjithatë, metoda të tjera të humbjes së peshës. Para së gjithash, të fillojnë të hanë. Kjo do të ndihmojë mjek diete. Ai do të ju tregojnë mundësitë dietat e duhura nuk janë të dëmshme për shëndetin. Përveç kësaj, të fillojë të ushtrimit, të nënshkruajë për një klub palestër, pishinë, sauna me vizitën dhomë me avull. Është e këshillueshme që të kërkoni këshilla endokrinolog.

Është e mundur që mbipeshë juaj është i lidhur me mosfunksionim e gjëndrave endokrine. Por në qoftë se ju vendosni të procedurës Liposuction, unë dua të ndaj disa njohuri që ju mund të gjeni të dobishme: A nuk e besoj reklama kur ajo premton për të hequr në një seancë të paktën 12 kg yndyrë.
Çdo kirurg me përvojë do të shpjegojë për ju se kjo është e pamundur. Në një procedurë është marrë 1,5-5 kg. Më shumë nuk mund të hiqet - kjo mund të jetë e rrezikshme për shëndetin si i mbushur me komplikacione të rënda. Operacioni ka dëshmi e vet. Për shembull, kjo zonë e trupit të akumulimit lokale të yndyrës, e cila jep konturet e figurës.

Dëshmi është edhe grumbullimi i indit yndyror në mjekër, folds nasolabial dhe gjoks. Këto procedura të bërë nën anestezi lokale, dhe ata të japin rezultate të shkëlqyera. Krejt të ndryshme në aspektin e procedurave për të hequr dhjamin nga hips, gjunjë rreth, prapa dhe bark. Në këto raste, operacioni është kryer nën anestezi të përgjithshme, e ndjekur nga rehabilitimin në spital. Rezultati i Liposuction mund të vlerësohen përfundimisht vetëm pas 1-3 muajsh. Pasi do të përfundojë shërimin e indit të dëmtuar do të ënjtje, bruising do të jetë e mundur. E gjithë kjo është shumë individuale.

Duhet të theksohet se rezultatet e Liposuction në një masë të madhe varet nga eksperienca e kirurgut. Ndërsa në periudhën postoperative, ju do të ketë kaluar masazh limfatik kullimit. Edhe pas procedurës (rreth një muaj) duhet të veshin të brendshme të veçantë compression për të shtrënguar lëkurën. Por çfarëdo Liposuction, si për të hequr nënlëkurës yndyrë nga barku dhe palët shpejt ju tani e dini. Metoda dënojnë vëmendje. Por pas operacionit nuk duhet të jetë i vetëkënaqur. Edhe në qoftë se ju keni arritur efektin e dëshiruar të harmonisë, ajo nuk është e nevojshme që ky efekt do të mbetet përgjithmonë. Ne do të duhet për të bërë disa përpjekje për të ruajtur dhe ruajnë të dhënat e reja, apo mbipeshë do të kthehen.

Kjo vjen nga fakti se gjatë procedurës, qelizat e yndyrës janë hequr çdo gjë. Lini lënë zakonisht paprekur 5-10 mm shtresë sipërfaqësore yndyrë. Pra, ende duhet të fillojnë të hanë dhe të rritur aktivitetin fizik. Unë gjithashtu duhet të përmendim në shtrat më pak të preferuar, TV dhe shokoladtsi shijshme. Svetlana,