Infusions Mjekimi, tinktura dhe decoctions


Pavarësisht nga sukseset, mjekësia nuk është i gjithëfuqishëm, si disa të përpiqet për të paraqitur. Kombinime komplekse të kimikateve dhe drogave sintetike, të cilat prodhojnë drogë fuqishëm, nganjëherë japin efekte të padëshiruara anësore - të tilla si alergji, toksicitetit dhe kështu me radhë. d. Komponentët e barnave të reja vijnë në trupin tonë në përgjigje, duke rezultuar në pasoja të pakthyeshme të ndodhë, duke çuar në përkeqësimin e shëndetit dhe shfaqjen e sëmundjeve të reja në trajtimin e tyre.

Njerëzit të cilët kanë përjetuar trajtim të ngjashëm nuk ka gjasa të jetë "shkelën në të njëjtën grabujë" përsëri. A është ajo me vlerë të rrezikut përsëri - apo më mirë përdorimin e njohurive që janë të pandryshuara për brezat?!

Më shpesh shumë më efektive dhe më e rëndësishmja, trajtim më të sigurt testuar metoda. Infusions, TEAS dhe decoctions përgatitura nga recetave të mira e vjetër të përballuar me sëmundje më të mirë se çdo farmaceutike të reja. Jo pronat e mahnitshme apo terapeutik të sekretit mjekësi tradicionale të popullaritetit të saj?!

Përdorimi i drogave të tilla do të shpëtojë një pjesë të buxhetit të tyre të familjes, sepse ata nuk duhet të kalojnë një pjesë të konsiderueshme të financave për blerjen e barnave të shtrenjta nuk janë shumë efektive.

Libri përmban shumë këshilla dhe rekomandime për përdorimin e pronave medicinale tinktura, infusions dhe decoctions.


Në rrugën për shëndetin dhe jetëgjatësinë ju duhet shumë durim dhe durim. Përgatitja e barnave të përshkruara në këtë libër, nuk toleron nxitojnë dhe nxitim. Ajo duhet të mbahet mend se kjo procedurë është karakter pothuajse mistike ritual. Përqëndrimi i forcave natyrore në infuzion ose zierje kërkon vëmendje të kujdesshëm për çdo fazë të prodhimit. Respektimi jashtëzakonisht të rreptë të rekomandimeve tona - çelësi për një shfaqje fantastike të bimëve medicinale.

Decoctions, tinktura dhe infusions kaloi seamlessly në jetën tuaj, të bëhet një pjesë integrale e familjes suaj; prodhimin e tyre me siguri t'ju sjellë shumë momente të këndshme, të marrë një vend në kohën tuaj të lirë.

Ju nuk keni për të prapanicë në çdo hap të indiferencës për shëndetin e atyre që ishin përreth jush nga mjekët, kualifikimeve dhe cilësitë morale e cila sot është e varfër. Ndërsa shpenzoi më parë nga ju dhe anëtarët e familjes tuaj në udhëtime në spital, tani ju përdorni në diskrecionin tuaj dhe në të njëjtën kohë për të mbushëse hambarët e tyre potions mira medicinale.

Duke pasur recetave të dhëna, ju do të vlerësojmë fuqinë e infuzione të trajtimit, tinctures dhe decoctions. Ende - si për përgatitjen e decoctions medicinale, substancave të tretura dhe infuzione duke përdorur bimë të para natyrore rritur në vivo.

Një recetë vyviryalysya shekuj! Nga libri ju do të mësoni se çfarë infusions dhe decoctions prodhuar nga pjesët bimore nxjerrjes ujë. Infusions janë përgatitur kryesisht nga lulet, gjethet, kullosa; lengjet e mishit - manaferrat, rrënjët, leh. Efekti më i fortë në trup kanë një tretësirë ​​e bimëve që janë të alkoolit apo alkool tërheqje. Gjithashtu gjeni shumë receta për përgatitjen dhe trajtimit infusions, tinctures dhe decoctions e bimëve të ndryshme.

Kur ju lexoni librin me kujdes, ju do të shihni që kanë të bëjnë me lexuesin, është shkruar. Pas këshillën e dhënë në të, ju nuk do të vetëm të shpëtoj nga shumë Sëmundjet dhe sëmundjet, por edhe për të arritur sukses në jetën tuaj personale dhe karrierën, si fuqinë shëruese të mjekësisë tradicionale, përshkon të gjitha sferat e personit duke e përdorur atë.

Author: Ilya Roschin

Botuesit: Veche

ISBN: 5-7838-0900-4

Faqet: 305

Format: doktor

Gjuhë Rusisht

Quality: i madh

Madhësi: 1,47 MB

Shkarko librin "Trajtimi infusions, tinctures dhe decoctions" mund të gjenden në faqet e specializuara.