Pronat medicinale AIR kënetë


Mjekësisë tradicionale ka luajtur gjithmonë një rol të rëndësishëm në jetën e njeriut. Dëshmi e kësaj janë në burimet e shkruara, i cili thotë se si të përdorë bimë, në atë sasi dhe si sëmundje mund të përballen me ndihmën e tyre. Kështu këto këshilltarët mjekësore janë të shumta dhe ato janë të shkruara në kohë të ndryshme. Në ditët e sotme, shumë ilaçe përmbajnë përbërës bimor. Pra prodhuesit t'iu përgjigjur dëshirës së njerëzve më pak të helmuar kimi trupin tuaj, ndërsa bimët në të vërtetë me të vërtetë shumë të efektshme. Megjithatë, ju nuk mund të blejnë pilula dhe mjekësi në farmaci dhe të mbledhë të bimëve medicinale të nevojshme veten e tyre.

Për ta bërë këtë, të gjithë ju duhet të dini rregullat e vjeljes, tharje, ruajtjen dhe kohën e mbledhjes. Kjo është të paktën - AIR kënetë. Shumica lule dhe bimëve janë interpretim mjaft të bukur e emrave, dhe p, sipas etimologji, do të thotë "i shëmtuar". Populli i quajtur AIR Comarum ose xunkthe. Pronat medicinale e saj kënetë AIR rrjedh nga rrënjët e tyre. Vetëm ata kanë pronat e shërimit. Megjithatë, në Mesjetë ai ishte i njohur si sheqer diabetik rrënjë. Në kohën e Hipokratit së pari e përshkroi cilësitë pozitive të flamurit ëmbël në trajtimin e Sëmundjet e ndryshme, njerëzit e përdorur atë si një lloj filtri.


Ajo është ende besonte se në qoftë se ju vënë bimore në ujë, ajo do të të pastër atë nga metalet e rënda. Pirja e duhanit njerëz - Tendencat e 200 viteve të fundit. Ata janë më shumë gjasa të vuajnë nga sëmundjet e sistemit të frymëmarrjes. Heq nga mendja këtë zakon jo të gjithë është i aftë për të, dhe secili prej tyre dëshiron të jetë i shëndetshëm. Tani ka një zgjidhje të thjeshtë - para se të pini duhan një cigare, përtypni rrënjë ëmbël flamurit. Nëse dora nuk ishte e bimëve të freskëta, mund të përdoret e thatë. Ku ju mund të gjeni dhe të p. Nëse ju pëlqen të ecin përgjatë brigjeve të lumit, ju me siguri do të takohen në uzinën mënyrë me një rrjedhin hollë, rrënjët e fuqishme.

Aroma e flamurit fllad-korrur ëmbël, të kujton erën e byrek fllad pjekur mollë me kanellë. Për shkak të kësaj prone, shumë bakers shtoni ëmbëlsi dhe p, duke e përdorur atë si një sheqer diabetik për kafe dhe pije shkumëzues. Kur problemet me bloating rrënjë copëtuar dhe përtyp ngadalë. Shqetësimi në stomak do të ndryshojë pamjen e oreksit dhe një humor të madh. Veçanërisht e mirë për të përdorur atë në udhëtime të gjata, kur të kënaqen pa supë dhe produktet e qumështit. Gjithkush e di se fëmijët janë gjithmonë kohë shumë të lodhur e trajnimit, i cili ndikon në fuqinë e sistemit të tyre imunitar. Për të mbrojtur ata, gatuaj një mëngjes të shijshme apo drekë, AIR duke shtuar asaj si një piper.

Ajror dhe u kujdes për gratë shtatzëna. Duke e përdorur atë si një zierje ose të freskëta, ju mund të harrojmë shpejt lidhje nuk është një gjë e këndshme si toksemisë. Të pakta dhe menstruacioneve probleme, sëmundjet gjinekologjike, menopauza - të gjitha të cilat tani mund të shërohet nëse AIR zagotovte në kohë. Gjithashtu, bimë mund të jenë të dobishme për njerëzit. Më parë pafuqi dhe adenoma dukej si një dënim me vdekje, por tani duke përdorur calamus gjysmën e fortë të njerëzimit mund të shpëtoj i shkakton mosfunksionim gjenital dhe madje edhe të parandaluar ata nga ndodhin. Irina,


Lini ju lutem komentin tuaj poshtë! Është e rëndësishme të dini opinionin tuaj!