Bimët medicinale e Rusisë


Kjo enciklopedi e bimëve mjekësore e unik. Për shkak se ajo është - dhe Herbalist, dhe album - impiantet kryesore dhe menaxhimin e mbarështimit dhe kujdesit, dhe pronar i koleksionit dhe korrje e bimëve medicinale. Autori i kësaj pune, Ilina T., Ph.D., ishte në gjendje për të hartuar atë përvojën e tij personale dhe ekspertizë të konsiderueshme. Pra libër do të sjellë në njohuritë tuaja të shtëpisë dhe shëndetin!

Secili prej nesh, madje edhe banor qyteti qytete të rastit të Rusisë, të kockave, "kuptim i gjashtë", mendon se natyra e punëve dhe kompetencave të saj të fshehura shëruese, të cilat nuk do të zëvendësojë ilaçet e krijuara artificialisht. E ju si jo një fëmijë të prykladav gërvishtem gju gjethe delli të madhe?

Dhe kush nuk është frymë mbi një tas me supë të nxehtë ftohjet kamomil? Mos pini dozen Valerian tretësirë? Por shumica e njohurive tona në lidhje me pronat medicinale të bimëve në rritje në, dhe këtë qëllim. Ndërsa pjesa më e madhe e ilaçeve natyrore po rritet fjalë për fjalë nën hundët tona - ju vetëm duhet të shihni. Vetëm bëni është shumë e vështirë, ne thjesht nuk e di se çfarë është bimët më të dobishme, sidomos kullosa. Dhe si ne të kalojë nga.

Ky libër përfshin fotografitë e rreth 200 bimë të gjetura në Rusi qendrore, e cila ka kohë që janë përdorur në mjekësinë popullore si një medicinal.


Të ballafaquar me sfidat me të cilat përballen njerëzit që duan të duken dhe ruajtur ato interesuar në mjekësi bimor për të trajtuar të dashurit e tyre dhe veten e tyre, autori vendosur për të dhënë atyre të ndihmojë dhe të japë një përfaqësim pamor të bimëve për fotot e tyre dhe gjuhë të kuptueshme për të përshkruar atë, jo të vërtetë delving hollësi botanik. Ajo nuk kërkoi për të mbledhur lechebnik të plotë që përmban të gjitha fjalët dhe receta me herbs në rritje në - si ato janë dhënë në shumë publikime të njohura. Në të gjitha e kjo rekomandimet kryesore të mbledhjes dhe përdorimit të materialeve mjekësore të papërpunuara të pranishëm në enciklopedi.

Kjo është shpesh e njëjtë bimë mund të ketë efekte të ndryshme dhe përdoret në raste të ndryshme, në varësi të asaj pjesë e saj është marrë, të përpunuara dhe si mënyrë e përdorur. Ajo duhet të mbahet mend se shumë barëra që japin një efekt terapeutik, në një mënyrë ose në një tjetër helmuese, kështu që ju duhet të konsiderojnë këtë të jetë i veçantë dhe të jenë të kujdesshëm kur pastrimi dhe përdorur. E gjithë kjo merret parasysh nga autori.

Droga moderne sintetike shpesh kanë efekte të rëndësishme anësore, cila është arsyeja pse përdorimi i tyre është një e rrezikshme dhe madje edhe të rrezikshme për shëndetin. Një shekuj-testuar mjetet juridike popullore pronat e tilla negative zakonisht nuk janë.

Ndikimi i tyre në trupin e njeriut është si një homeopatik për shkak të trajtimit me herbs gjithmonë i gjatë, dhe kërkon koncentrim dhe besimin në veten tonë. Njeriu kapërcen sëmundje në mbledhjen dhe herbs korrje jeni të vendosur vetë për një valë e mendimeve pozitive.

Nëse lexuesi duke përdorur këtë album do të mund të gjeni, dhe kapem për të aplikuar një barishte të veçantë, autori do të supozojmë se bota jote i ka sjellë në edhe një pjesë e vogël e të mirën.
Author: Ilina TA Botuesit: Penguin Books Viti: 2006 ISBN: 5-699-16327-1 Faqet: 192 Format: DjVu Gjuhë Rusisht Madhësia e dokumentit: 23,44 MB Shkarko Illustrated Encyclopedia "Bimët medicinale të Rusisë" mund të gjenden në faqet e specializuara.