Herbs Bjellorusi


Trajtimi i bimëve mjekësore dhe farmaceutike janë të gjitha ka edhe një rëndësi të konsiderueshme për mjekësi moderne Bjellorusi. Përse? Sepse sintezë e substancave bimore është shumë e shtrenjtë. Por në organet bimore droga të tilla janë jashtë raft dhe ata të gjithë duan për të zgjedhur. Një studim i detajuar i vetitë farmakologjike, përbërjen kimike, kryerjen hulumtimet klinike të bimëve tradicionale të mjekësisë mundëson vë çdo vit në mjekësi praktikë gjithnjë e më shumë efektive herbs Bjellorusinë dhe të zbuloni vetitë e reja të këtyre bimëve, i njohur më parë.

Pavarësisht nga rritja vjetore në drogave sintetike, Bjellorusi për një droge të tretë - është me origjinë bimore. Libri nuk përmban të gjitha Videos Bjellorusinë, por përdoret vetëm në të ushqyerit klinike apo takim. Shumë lloje përshkruara grumbullojnë për farmaceutike dhe nevoja industriale. Bimët në manualin janë përshkruar në rend alfabetik, emrat latine janë në varg. Karakteristikat kryesore të bimëve të egra në italik. Për çdo lloj të bimëve janë substancat kryesore biologjikisht aktive që kontribuojnë në forcën e veprimit të saj. Libri përfshin informacion në lidhje me strukturën e jashtëm të bimëve dhe kushtet botanik janë shpjeguar.


Koleksion Calendar, të vendosur në aneksin, është e rëndësishme kur planifikon një përgatitjet bimore medicinale Bjellorusinë. Libri do të jetë interesante për lexuesit, por ka të ngjarë të jenë të dobishme për mbledhjen e bimëve mjekësore, farmaceutike dhe stafin mjekësor. Author: Popov VI, Shapiro DK, Danusevich IK Botuesit: Flakë ISBN: 5-345-00322-X Viti: 1990 Faqet: 375 Format: DJVU Quality: mirë Gjuhë Rusisht Madhësi: 6,49 MB Shkarko librin "Videos" mund të gjenden në faqet e specializuara. [/ I]