Pirja e duhanit mixes efektet e, dëmtimit të shëndetshme


Ndoshta jo një njeri që nuk do të dinë në lidhje me efektet e dëmshme të barnave në trupin e njeriut, veçanërisht të rinjtë. Sepse vendi është i ndaluar për të prodhuar, import dhe shpërndajnë drogë. Ata që e shkel këtë rregull, të ndiqet penalisht nga ligji. Ata janë të privuar nga liria për periudha të ndryshme. Pra, kohët e fundit zëvendësohet drogën tradicionale -. Heroinë, marihuanë dhe kështu me radhë N. Ejani blends të njohur duhanit. Këto substanca shitur deri kohët e fundit në qytet për arsye krejt të ligjshme. Por deri kohët e fundit. Ju duhet të shpjegojë pse, kështu që le të flasim më shumë për blends duhanit, efektet e lëndimit, për ta dhe të gjithë do të bëhet e qartë.

Pra ... në sajë të studimeve ajo u bë e njohur se konsumi i rregullt i përzierjet e duhanit jo vetëm që mund të çojë në çrregullime mendore, por edhe për shëndetin serioz fizik, deri në aftësinë e kufizuar. Prandaj, më së fundi në Gjermani, Francë dhe vende të tjera, këto substanca janë ndaluar për shitje. Çfarë është një përzierje e duhanit? Disa e quajnë këto substanca "mix". Shumica e tyre përbëhet nga një përzierje e bimëve natyrore dhe ekstrakte të tyre, shumë prej të cilave kanë kohë që janë të njohura për njerëzimin. Gjethet, rrënjët, rrjedh dhe ekstraktet e këtyre bimëve janë të zgjedhur në një mënyrë të caktuar dhe në një sasi që mund të shkaktojnë droga të mushkërive.I quajtur kushti përzierjet ndikim më negativ në psikologjinë e njeriut. Kjo nuk është befasuese, pasi që në disa blends duhanit gjenden përbërës të tillë si datura dhe të thata kërpudha të kuqe. Ka dy lloje të mixes: i parë përbëhet nga vetëm përbërësit natyral. Lloji i dytë i mixes trajtuar me kimikate që janë të dëmshme për shëndetin e njeriut. Efekti i përzierjeve të tilla ngjan në efektin e saj në droga të modës të rinjtë e buta të quajtur "pilula disko." Prodhuesit e duhanit blends lehtë të anashkalojë ligjin, duke përmendur faktin se produkti i tyre ka asnjë komponentë specifike të drogës si mixes mund të përdoren.

Nëse ndalim merr një tjetër lloj përzierje, atëherë ajo është zëvendësuar nga një tjetër. Ndërsa merrni për të, të marrë një kohë të gjatë. Pas ndalimit do të shpikë një të re. Kështu, një rreth vicioz. Shitësit që shesin mixes dhe erëza, gjithashtu siguroi se nuk ka dëm për shëndetin, ata nuk e bëjnë. Në vend të kësaj, ata argumentojnë se këto substanca kanë mbi njerëzor anti-stres dhe efekt relaksues dhe nuk shkaktojnë ndonjë varësisë. Mixes dëmshme? Në bazë të hulumtimit dhe mjekësore pretendimet, shumica përzierjet e duhanit kanë efekte shumë të fortë psikotrope dhe të japë një efekt të fortë toksike në trup.

Përdorimi i rregullt dhe i zgjatur i Addictive, si një varësisë nga droga. Mjekët janë unanim në mendimin e tyre - blends duhanit jepte një efekt të dëmshëm në trupin e njeriut. Inhalimi i rregullt i tymit irriton mukozës përzierjet. Rezultuar në bronkit shpeshta, i shoqëruar nga kollë, rrit lacrimation, osyplost fyt gjatë dhe pas pirjes së duhanit. Tymi irrituese salcë shkakton sëmundje kronike të frymëmarrjes, faringjiti, fytit, probabilitetin e pneumonisë. Gjithashtu substanca janë përzierjet që hyjnë në trupin e njeriut janë në gjendje të provokojnë gjasat e tumoreve malinje të zgavër oral, faring, laring dhe bronke.

Gjithashtu mixes më negative ndikojnë në sistemin nervor qendror. Kjo varet nga përbërësit të përfshira në përzierje. Këto blends duhanit të shkaktojë një sërë reaksioneve gjatë dhe pas përdorimit të tyre. Midis tyre duhet të theksohet eufori, të qeshura i pashkak apo lotët, paaftësia për t'u përqëndruar dhe të përqëndrohet në hapësirë. Ajo është gjithashtu hallucinations mundshme, humbja e pjesshme ose e plotë e kontrollit mbi veprimet tona. Sigurisht, me veten e tyre, këto shtete nuk përbëjnë një kërcënim për jetën. Megjithatë, ajo u bë e njohur rastet ku nakuryvshys adoleshentë nga dritaret e banesave apo drejtimin e zhveshur në të ftohtë.

Ajo është në mënyrë të ngjashme përzierje të ndikojë në psikologjinë e njeriut. Përveç kësaj, pirja e duhanit mixes konsiderueshme zvogëlon menduarit cilësi të kujtesës. Në njerëz, ka një tendencë për të depresionit. Nuk më kërkon dëshmi shtesë të faktit se shumica e mixes shkaktojnë varësinë e drogës. Futje e vazhdueshme e substancave të fuqishëm me tym thithur mund të shkaktojnë toksicitet të paparashikueshme. Duhanpirësit shpesh ankohen e përzier, të vjella, palpitations zemrës, dhimbje të muskujve. Ajo është gjithashtu e mundur humbja e vetëdijes deri në komë. Këto simptome shpesh shoqërojnë shumë tifozë duhan përzierje. Që këto simptoma shpesh janë pranuar në spital.

Më të hospitalizuar përzierjet e konsumatorëve - adoleshencë për 16 vjet. Nëse ju hasin vështirësi trajtim spitalor. Fakti se helmimi mixes diagnostikuar dobët. Gjatë studimit të gjakut, droga nuk janë diagnozë aq i saktë, për të identifikuar helmim, dhe në këtë mënyrë të caktojë trajtimi adekuat nuk është e lehtë. Në këtë drejtim, konsiderojnë nëse për të helmuar veten të prishin rrezik për shëndetin jetën e tij për hir të kënaqësisë të dyshimtë "të marrë të lartë". Svetlana,