Krestovnik bicolor


Sofat Homeland dy-ngjyra (sofat dy-colored) - Bregdeti Mesdhetar, ku ajo rritet si një kaçubë normale. Që hrestovyk nuk toleron acar, në latitudes tonë është rritur si një fabrikë vjetore. Më kaçubë kopsht përdorur si një fabrikë dekorativ dhe është vlerësuar kryesisht për gjethet e tyre të dukshëm argjendtë. Në latitudes mesme hrestovyk blooms, si lule të vogla të verdhë shfaqet vetëm në vitin e dytë. Varieteteve më të mirë-njohur janë: «Silverdust» - klasa e ulët dhe elegant, duke arritur në 20 cm në lartësi, ka një të argjendtë-bardhë gjethe të prera thellë, lloj «Look i ri», përkundrazi, mburret me gjethe të mëdha të gjelbra dhe rritjen e 30 cm dhe klasën «Diamant» është 40 cm dhe në rritje të mbuluar me shkurre, gjethet e saj kanë një ngjyrë të argjendtë-gjelbër.

Krestovnik dy fotografi me ngjyra. Krestovnik rritet në vende të hapura me diell, edhe të tolerojë të ngrohjes dhe thatësira madje jetëshkurtër. Në shtretër dhe rabatkah bicolor sofat të përdoret më mirë për inkuadrim, pasi ajo nuk është e lartë. Gjithashtu sofat vend në kutitë e ballkoneve dhe kazanët. Por kushtet më të mira për rritjen e bimëve merr në kopshte rock. Kështu në mes të bimëve të përballoj më mirë një distancë prej 25 cm dhe të mbjellë në tokë pjellore me disa përmbajtje të gëlqeres. Në tokat argjilore, shtoni përzierje plehrash dhe trashësi rërë e 2-2,5 cm. Get fidane të forta dhe kompakte për pots individuale pa fidaneve të shtrirë hollë.


Bicolor krestovnika dielli të gjithë nevojë ditë. Nëse bimë është e vazhduar në hije, ajo vetëm e lë të humbur argjendin e tyre. Kopshtar kalendar. Pranvera. Mbjellje dhe mbjelljen. Që sofat mes të shkurt mund të mbjell shtëpinë. Dhe në 18 ° C fara e saj mund të mbin në 2 javë. Feeding azotit lejohet, por në doza të moderuara. Përndryshe, lë të argjendtë e gjelbër dhe humbin shkëlqimin e tyre. Vetëm shtytje pasardhësit e tij në tokë. Pasi lë të duket, të vendosur kuti me bimë në një vend të ftohtë dhe të errët në 12 ° C. Pas 1,5 muaj mund goditje fidane në tenxhere me torfe.

Në mes të majit, transplantin e bimëve në terren të hapur. Summer. Klasës së parë. Kur mbjelljen e tokës pirun Fan thellësinë e 30 cm dhe të bëjë myk. Hidh fidane para mbjelljes. Gërmoj vrima lopatë në një distancë prej 25 cm larg, gishtat shpjegoj rrënjët e fidanëve. com varros rrënjët në mënyrë që centrali ishte i ulur në tokë si dhe në tenxhere. Rras në tokë në rrënjët dhe i hedh ujë të butë. Për të mbjellë më shumë kuschylysya, në krye të tyre të prerë ose të tërheqë me dorë. Vjeshtë. Pastrimi. Para sofat parë acar duhet të gërmoj në dhe shtoni përzierje plehrash ose të përpiqen për të lënë për të dimrit në bodrum.

Carolina


Lini ju lutem komentin tuaj poshtë! Është e rëndësishme të dini opinionin tuaj!