Bukuri dhe kirurgjia plastike kirurgji plastike viktimë


Gjithkush ka avantazhet dhe disavantazhet e tyre. Dikush për pamjen e tij në heshtje dhe nuk përpiqen për të mashtruar veten dhe të rimodeloj natyrën. E pra, dikush kënaqur fort me mënyrën se si duket dhe njeri kërkon çdo mënyrë të mundshme për ta ribërë veten. Problemi qëndron në vlerësimin subjektiv të vetvetes. Për më tepër, në shumë raste, make-up mund të jetë shumë e shumë ... Disa disavantazhe pamja, kështu që ju urryer përreth shumë. Ata e konsiderojnë ata vulë juaj individual tipar. Kështu që përpara se të vendosni për të ndryshuar diçka në veten tuaj me anë të kirurgjisë plastike, mendoni me kujdes.

Ndoshta ju humbni diçka të përgjithshme, disa rrush. Ndoshta pas kirurgjisë plastike ju do të bëhet rutinë, si çdo gjë. Por rruga e kthimit do të jetë zhdukur. Seriozisht të mendojnë për veten dhe të përgjigjet sinqerisht çfarë prisni ju nga operacioni, ju e dini që ju sidomos sjellja e tij dhe pasojat e saj, ose të marrë ato? Le të flasim rreth asaj se si të lidhen bukuri dhe plastike kirurgji të, kirurgji plastike është një viktimë apo jo? Me qëllim të marrin një vendim! Ka dy kategori të pacientëve të kirurgjisë plastike.
Grupi i parë përfshin njerëzit me vetëbesim të lartë, të cilat në fjalë disa defektet pamjen madje të vogël dhe ata duan të përmirësojnë veten e tyre.


Kategoria e dytë bashkon pacientët me aftësi të kufizuara të rëndësishme fizike. Këta njerëz zakonisht vuajnë nga komplekset, thjesht nuk e di saktësisht se çfarë ata duan. Por plastike pin shpresa të mëdha, jo pa arsye, duke shpresuar se pas operacionit në mënyrë dramatike ndryshuar jetën e tyre. Dhe vuajnë nëse shpresat e tyre u thye. Unë duhet të them se rezultatet nuk janë gjithmonë plotësisht plastike varen nga kirurg. Nganjëherë pacientët nuk janë në përputhje me rregulloret Doktor para operacionit dhe në periudhën postoperative. Kjo mund të provokojë komplikime. Disa fshi nga probleme shëndetësore mjek, sëmundjet që shpesh ne contraindications për kirurgji.

Në raste të tilla, rezultatet janë kirurgji plastike të paparashikueshme. Para se të nënshkruajë një kontratë me klinikën, të jetë i sigurt për të gjetur të gjitha ndërlikimet e mundshme të llojin tuaj të operacionit. Ju lutem vini re shqyrtimet e pacientëve të tjerë në këtë klinikë. Është thelbësore për të mësuar statusin e kirurgut, aftësitë profesionale, përvojën dhe kualifikimet e tij. Dhe në qoftë se ju vetëm të vendosë për të shkuar nën thikë, nuk e pajis keq në shëndetin tuaj. Ju mund të kurseni ca para për klinikën. Por në rast të dështimit, kostot dhe pasojat e mëtejshme kirurgji korrigjim. Komplikimet e mundshme Ashtu si çdo operacion tjetër, plastike mund të shoqërohet përbashkët për të gjitha ndërlikimet e kirurgjisë.

Ata mund të jenë të lehta, të vogla, të tilla si një inflamacion të vogël dhe mund të shkaktojë ndryshime të mëdha në trup deri në vdekje. Kjo është një gjë kur një kirurg operon në një pacient për të shpëtuar jetën dhe shëndetin e tij. Dhe krejt tjetër kur një person bie nën thikë për të ndryshuar hundë upturned me profilin grek. Prandaj. Mjeku duhet t'ju informojë për të gjitha pasojat e mundshme të hap tuaj. Për shembull, gjatë korrigjimit të hundës, të ndryshuar formën, fix ndarëse, dështimin më të zakonshme të frymëmarrjes. Hunda mund të bien, dhe pas operacionit, shpesh mbeten plagët e dukshme.

Këto probleme mund të korrigjohet vetëm nga ri-intervenim. Ajo është e mbushur me të rrisë komplikime të rënda në indet e buta. Manipulimet e tilla janë popullariteti i jashtëzakonshëm. Fakti është se me kalimin e kohës, me moshë ata mund të fillojnë të tkurren. Kjo është shumë e shëmtuar dhe e dukshme, veçanërisht në qoftë se rritet indet e fytyrës. Për shembull, sytë dhe cheeks vvalyuyutsya, buzët e fryrë të paqartë, gjinjtë reduktuar. Për shkak se ajo është e nevojshme për të futur një shumëllojshmëri të mbushëse indeve. Për shembull, nuk e zgjidh xhel polyacrylamide. Ajo është përdorur shpesh në klinika të ndryshme dhe sallonet, pavarësisht nga fakti se ajo mund të shkaktojë komplikime të rënda.

Getting në indin nënlëkuror apo muskujve, përhapet xhel, shpesh seeping në të gjitha drejtimet. Megjithatë, nën ndikimin e gravitetit, ajo shpesh shkon poshtë. Ndodh që shumë vite më pas futja e tij në muskujt e gjirit, ai papritmas shfaqet në ijë. Fshini atë pothuajse e pamundur, ajo bashkon me indet, përmes njomje tyre. Përfitimet e plastikës Rreth të gjitha llojet e ndërlikimet e kirurgjisë plastike dhe kirurgët gabimet mund të bisedoni gjatë. Por ne nuk do të bëjë atë. Nëse ju vendosni për kirurgji, atëherë shpresojmë se ju qasje çështjen shumë seriozisht dhe të mbledhë sa më shumë informacion në lidhje me rreziqet e ndryshme.

Mos harroni të konsultoheni me disa specialistë nga spitalet e ndryshme për të krahasuar kushtet e propozuara të profesionalizmit dhe Kirurgët. Nëse një ndeshje e mirë, për të ndryshuar pamjen tuaj mund të çojë në rezultate shumë pozitive. Kirurgji plastike mund të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e jetës dhe të ndikojë pozitivisht edhe në shëndetin tuaj. Për shembull, kur heqjen e moshës mund të përmirësojë ndjeshëm vizion. Nëse një grua gjinjtë reduktuar, ajo merr shpëtoj nga barra e dhimbjes së përditshme prapa. Nëse pacienti e ka humbur të lëkurës saggy ose yndyrë trupit, ajo do të jetë më të rehatshme për të jetuar pozitivisht ndikojnë të dy mendore dhe shëndetin fizik.

Dhe për një njeri me një fytyrë të shtrembëruar, kirurgji rindërtues mund të jetë vetëm shpëtimi, pasi që nuk është më rreth të shikoni në atë me dyshim apo të kenë turp. Një operacion i suksesshëm mund të jetë një ngjarje e madhe që ndryshon tërë jetën! Svetlana,