Aplikimi Concor Kor, udhëzimet për përdorim, trajtim, efekte anësore, treguesit


Një tjetër klasë përfaqësues i beta-blockers, ilaçe për trajtimin e patologjive kardiovaskulare janë Concor Kor, përdorimi, udhëzimet për përdorim, trajtimin, efektet anësore, indikacionet janë paraqitur në këtë faqe interneti më poshtë. Substanca aktive e farmakologjik të thotë - fumarat bisoprolol. Është thënë se në trupin e njeriut në inde të ndryshme dhe organeve (zemër, bronke, pankreasit, ind dhjamor është receptorët një beta-1, receptorët beta-2 dhe beta-3. Interesante, ndryshe nga nonselective beta-blockers, bisoprolol është vetëm beta-1 receptorët e vendosur në zemër. Kjo është arsyeja pse pritja Concor Kor lejueshme në kujdesin e diabetit dhe sëmundjeve të frymëmarrjes të tilla si sëmundje kronike obstruktive të mushkërive.

Le të përcaktojë në cilat raste është e nevojshme të recetë drogës Concor Kor
Dëshmi
Aplikimi Concor Cor rekomanduar në praninë e pacientëve dështimit zemrës kronike.
Si të përdorni drogë? Dozimi (2,5 mg) është i përshtatshëm për të filluar procesin e zgjedhjes numrin e drogës individuale për secilin pacient. Më tej, në qoftë se bisoprolol tolerohet mirë dhe kërkon rritjen dozë nuk kaloni në drogës "Concor" e cila prodhuar një dozë më të madhe (5 mg). Zgjedhja e numrit të barnave kryhet nga një skemë mjeku përcaktuar. Ajo duhet të kihet parasysh se në fillim të trajtimit dështimit Concor Kor zemrës duhet të kompensohet për të paktën gjashtë javë, dhe kujdesin e pacientit - pa të ndryshimit të paktën 14 ditë.


Udhëzimet për përdorim Pills Concor Kor përtypur i papranueshëm ose i grimcuar, mund të ndahet në gjysmë. Ata duhet të gëlltiten e tërë, me pak ujë. Që efekti i drogës ka për qëllim për 24 orë, pastaj e bëjnë atë më mirë në mëngjes, para, gjatë ose pas mëngjes. Interesante, rekomandohet doza maksimale për Concor Kor është 10 mg, me një korrigjim të rëndësishëm për të moshuarit apo pacientët me dëmtim të veshkave ose hepatike nuk është e nevojshme. Gjithashtu mos harroni se këto barna nuk mund të revokojë ashpër, por gradualisht. Është e rëndësishme të dini se bisoprolol, si klasë tjetër drogë e beta-blockers, ka aftësinë për të ulur normën e zemrës dhe kërkesën miokardit oksigjenit, duke zvogëluar ngarkesën në muskujve të zemrës.

Ajo gjithashtu ul presionin e gjakut, të cilat duhet të merren parasysh. Efekti i reduktimit të presionit të gjakut është e qëndrueshme për një deri në dy muaj të trajtimit të vazhdueshëm. Përveç kësaj, sikur të tjera beta-blockers, Concor Kor ka një efekt të veçantë antiarrhythmic. Efektet anësore Ashtu si të gjithë farmakologjik të thotë Concor Cor mund të shkaktojë disa efekte të padëshirueshme: • Reaksionet alergjike; • Rënie në normën e zemrës, tensioni i gjakut; • Shkelja në sistemin kryerjen e zemrës; • Qarkullimi i dobët në gjymtyrë; • Depresioni, dhimbje koke, marramendje; • Dështimi i frymëmarrjes në pacientët me astmë bronkiale; • Reduced potencë në meshkuj.

Pra, nëse ju gjeni veten në ndonjë simptome të pazakontë, ndërsa duke marrë Concor Kor, ju duhet të njoftojë mjekun për të përcaktuar mundësinë e trajtimit të mëtejshëm. A nuk e përjashton mundësinë mbidozë të drogës , të cilat mund të tregojnë: reduktim shënuar në presionin e gjakut dhe ngadalësuar norma e zemrës dhe ritëm çrregullime si aritmia.
Në këtë rast, Lavage stomakut, sorbents pritjes. Sigurisht, ju duhet të thërrisni një doktor për të siguruar ndihmë të mëtejshme për pacientin. Më vete, duhet thënë se gjatë shtatzënisë bisoprolol marrja duhet të jetë rreptësisht i justifikuar, dhe gjatë dhënies gji - nuk rekomandohet.

Nëse trajtimi Concor Kor nevojshme, dhënien e gjirit duhet të ndërpritet. Në çdo rast, pacienti është caktuar për këtë drogë është mjaft efektive, duhet të jenë shumë të vëmendshëm për shëndetin e tyre, monitorojnë periodikisht me normë të zemrës dhe presionit matjet tuaja se kur çdo ndryshim të padëshirueshme në kohë për të parë një mjek. Nuk duhet të lexohet para se të përdorni përdorues formal të drogës. Helen,