Mjetet juridike humbjen e flokëve dhe trajtim humbje e flokëve


Sipas të healers, mjekësi tradicionale për baldness mund të sjellë rezultate të mëdha. Por ju duhet të jetë i durueshëm dhe të përdorin fondet nga humbja e flokëve dhe trajtim baldness - rregullisht. Atëherë efekti i tyre nuk do të marrë shumë kohë. Droga për baldness ka drejtuar më parë në vend, kështu që këtë herë ne do të shkojmë në qasje krejtësisht të ndryshme për trajtim. Unë sugjeroj që ju të konsideroni disa mjetet juridike efektive për humbje të flokëve, të cilat, sipas mjekët popullorë, për të ndihmuar të rifituar flokët e humbur dhe të ndaluar procesin e humbje e flokëve. 1. Është e nevojshme për të gërmoj një rrënjë të trashë pyjore të ndonjë bari dhe prerë atë me figura njerëzore ngjashmëri.

Pastaj atë e vënë përsëri në tokë. Një vit më vonë, rrënjë gërmoj përsëri, kreu i figurave vënë kënaqur kokërr ose elb dhe le të rriten. Ajo u besohet se ai që e bën këtë, duhet të rriten flokët e trashë, edhe në qoftë se ajo ishte koka e tij si gju zhveshur. Home mjetet juridike për humbjen e flokëve mund të plotësohet dhe ky Këshill. 2. Kjo procedurë është e përshtatshme për njerëz tashmë i humbur flokët e tyre dhe ata me një shumë prej tyre bien. Ai përbëhet nga kundërta kokës lagur me ujë të ftohtë dhe të ngrohtë. Së pari derdh kokë mesatarisht të nxehtë, ujë të ftohtë dhe pastaj gradualisht por në mënyrë progresive duke rritur kontrastin në temperaturë.


Aplikoni këtë ilaç popullore për humbjen e flokëve të kokës çdo ditë në mbrëmje për 30 minuta. Për procedurën, duhet të rruhem tullac kokën. Sigurisht, kjo procedurë kërkon sakrificë, por ajo sjell, sipas mjekët popullorë, rezultate të shkëlqyera. Merrni dy pellgu smalt. Në një tas, derdh ujë të nxehtë lëkurën tolerante. Një tjetër tas, të mbushur me ujë të ftohtë.
Pas kësaj kreu intensive spërkatje të nxehtë, ujë pastaj të ftohtë siç përshkruhet më sipër. Pastaj kreu fshij tërësisht me një peshqir të thatë për skuqje. Është e nevojshme për rrjedhjen e gjakut në follicles flokët. Në mënyrë ideale, pas procedurës, lyej jod kokës për të njëjtin qëllim, por kjo është e mundur.

Në kryerjen e kësaj procedure për të rruaj kokën e tij çdo ditë dhe duhet disa muaj për të qenë kokë poshtë. Në këtë kohë, nuk do të ndalemi këtu dhe të vazhdojë trajtim për humbjen e flokëve mjeteve juridike popullore. Kjo gjithashtu ngre poshtë, derisa të bëhet trash dhe koka nuk do të rriten flokët e vërtetë! Svetlana