Një grua e martuar njeri me sy


Kohët e fundit, meshkujt kanë qenë më të interesuar në gratë e martuara. Por ju nuk e dini se të tjerët? Pse janë tërhequr kështu për ata që tashmë kanë një familje? Ashtu si duke parë një nga këto gra, ata humbasin kokat e tyre dhe janë të gatshëm të bëjë asgjë për të marrë këtë vlerë, dhe kjo nuk ka rëndësi se çfarë vlerën e një të huaj. Dhe lufta fillon. Megjithatë, ajo që shkakton këto përfitime? Ndoshta disa njerëz, pra, të ngrenë vetë për veten e tyre, thonë ata, kështu që unë jam i mirë, se ajo nuk është duke kërkuar një njeri me mua. Dhe disa, ndoshta, vetëm e merr idenë se ajo me të drejtë i takon një tjetër dhe ata si spiunë. Jeta - një lloj i luftës, por në termat e femrave - më shumë, dhe secili ka avantazhet dhe disavantazhet si gratë e veta.

Për shembull, një djalë beqar, i cili shumë kohë, e cila është gjithmonë në qendër të vëmendjes, të cilat mund të përballojë absolutisht asnjë takim me ndonjë vajzave. Dhe në anën rrokullisje - një vajzë të martuar, shqetësim vetëm i të cilit dhe që ushqejnë fëmijët të merrni në banesë, shkoni pazar dhe mirëseardhje në ligj në ditëlindjen e tij. Dhe kjo grua do të ishte akoma mbi nivelin e dëshirueshëm dhe i martuar i cili, përkundër dashurisë dhe respektit të tyre për njeri çon raketë. Ajo nuk duhet të harrojmë faktin se burri juaj gjithmonë do të tregojë gjithçka sakrificë e tyre seriozisht dhe me qëllim, do të bien dakord për çdo gjë për të marrë "e tyre", duke bindur atë se "Pra, çfarë, fëmijët, kështu që çfarë se karriera?!


Sepse marrëdhënia jonë është më e rëndësishme! "Por këta njerëz nuk do të qëndrojnë për një kohë të gjatë dhe të marrë atë që ata donin, humbën interesin dhe janë në kërkim për" diçka të re. " E gjithë kjo mund të shpjegohet me një shembull. Le të jetë gruaja e martuar Marina. Papritmas ajo mblidhet një burrë me të cilin ajo e pyesin fishekzjarre diçka të re, ajo dëshiron një ndryshim. Pasi ajo kishte parë në jetë? Parazgjedhur për ditën e saj - të zgjoheni, fëmijët e ushqyer, shkolla ka mbledhur, një njeri shkuar me kohë në shtëpi, ajo e veshur, shkon në punë, vjen - të përgatisë darkë, ushqyer fëmijët, bashkëshortin, i lodhur dhe fle. Tani ka Jaroslav. Ata flasin për tema të ndryshme, butësisht ecin, pini kafe, qesh, ai përcjellje shtëpinë e saj.

Marina burri cheating tha se ai ishte duke shkuar për miqtë e saj në fundjavë, ajo u takua edhe me Jaroslav. Me të gjitha lëvizjet e pafajshëm të komunikimit në një nivel më të rëndë, sepse për kaq shumë vjet martesë, ajo harroi favor të burrit të saj dhe ajo do të ndjehen "grua".
Papritmas Jaroslav vë një ultimatum. Ai thotë se Marina zgjedhur - apo është familja e saj. Dhe me mend se çfarë? Sigurisht, Marina, fluturues në re, të shpjegojë gjithçka për burrin e saj, fëmijët mbesin me babain sepse nëna dëshpërim, ajo hedh punë të kushtojnë të gjithë kohën e tij për një dashuri të re. Dhe kështu një ditë gjithçka ndryshoi jetën e grave.

Më vonë e papritur ndodh - Marina mëson të aventurat e hershme të tij të ri të zgjedhur një të tillë, i cili nuk ka marrë një grua e martuar me një familje. Dhe kjo rezulton se tani ajo nuk ka nevojë për askënd, sepse, pasi ka arritur Jaroslaw tij, natyrisht, të lënë atë. So. Në vazhdën e grave të martuara në sytë e njerëzve. Kjo luftë është sigurisht i barabartë. Për shembull, një grua që e kupton statusin e "martuar" dhe ka fëmijë kurrë nuk do të bëjë hapa drastike me dorën e tij mbi marrëdhëniet. Kjo nuk do të jetë aq kapriçioz, çfarë do të ndonjë vajzë tjetër të vetme, ajo vlen për dhurata apo edhe rendit në një restorant apo ndonjë institucion tjetër.

Martuar në restorant nuk është shumë e shtrenjtë për të bërë rendin, dhe nëse është e mundur, edhe të paguajë për darkë e tyre. Dhe në qoftë se koha e tashme do të ishte "disa jo aq", ajo nuk duroj atë dhe nuk do të jetë. Ndoshta kjo sepse, duke u martuar, ajo merr përdorur për çfarë i bën njerëzit dhe surpriza, edhe në qoftë se nuk befasi e suksesshme, ajo nuk e tregojnë atë. Durim hekur.

Një grua e martuar njeri me sy si një dashnor ka përparësitë e mëposhtme: 1 Banjo ata është e nevojshme. Është e rëndësishme që ata të jenë si një trim dhe dashnor. 2. Kjo grua pothuajse asgjë prej tyre do të kërkojë.

Sepse në qoftë se një njeri e di ku kjo karficë, parfume, kozmetikë, këpucë apo një palë vathë - jo pozdorovytsya. Dhe i cili dëshiron të ketë të njëjtat probleme? Për shkak se gratë e martuara dhe të dobishme në se ata nuk kanë asgjë për të dhënë. Ndërsa kjo nuk është e gjitha. 3. Shpesh njerëzit nuk e pëlqen atë, kur shoku i tyre shpesh i bën thirrje dhe pyetje: "Ku?" "Kush?", "Kur keni ardhur?". Një grua e martuar thirrjet e tilla nuk do të shqetësojë, dhe gjithçka do të jetë mirë. Pas të gjitha, ajo mund të jetë në mënyrë të sigurtë kudo që ju zgjidhni dhe me të cilët ai dëshiron, dhe ajo, nga ana tjetër, do të kujdeset familja juaj. 4. Një grua e martuar mund të lë në çdo kohë, sepse ajo nuk do të ankohem se mbeti vetëm, dhe kërkesat ndaj ana e saj nuk duhet të ketë asnjë.

Ajo është familja. 5. Siç u përmend më lart, një njeri përqafuar një grua e martuar ndihet "më i mirë" është se ndërsa burri i saj "plows në punë" dashnor qetësisht merr vendin e tij. Marina, www.rasteniya -lecarstvennie.ru