Korrje thupër dhe lisi fshisave


Banja moderne ruse janë shumë të ndryshme nga ajo që përdoret për të quajtur se fjalë. Sot, në ndërtimin e banjot, materialeve moderne dhe izolimin, dhe në vend të tradicionale soba druri, elektrike dhe ngrohje të prodhuar avull dhe po nuk gjenden gjithnjë e gurë natyror, dhe disa zëvendësues. Por pa banjë e cila mund të quhet dush, kështu që është e nuk ka fshesa. Që nuk është i aftë nuk ka zëvendësues artificiale ose diçka si kjo. Pra, edhe në qoftë se ju keni në% e tyre verore
D0? Zona M ndërtuar ultra dush rus, i cili përdor të gjitha "këmbanat e bilbilave" teknike dhe atraksione të tjera të përparimit, por jo tepër dembel dhe Kalojnë disa ditë në fillim të korrjes fshisave verës.

Dhe në qoftë se ju nuk e dini se çfarë përgatitje është bërë nga thupër dhe lisi twigs për një dush, atëherë ne redaktuar faqe tani do të përshkruaj. Kështu fshisave për dush ruse thur me degët e pemëve të ndryshme, por shpesh ajo përdor lisi ose thupër. Ajo ishte shoots rinj e këtyre bimëve të shkojnë fshisave më të mira. Për të fshisave doli i fortë dhe gjethet nuk janë të lë në baltë pas përdorimit të parë, prerë materialin që ata kanë nevojë për kohë - kur letër piqen. Pemët e ndryshme kjo ndodh në kohë të ndryshme, si lëndë e parë për fshisave thupër korrave të mirë nga fundi i qershorit dhe deri në mes të korrikut.


Dubov prerë shoots më mirë për të filluar nga qershori deri në gusht. Fshisave Korrje thupër Çfarë janë lëndë e parë është marrë duhet të jetë i ri, nuk ka palë vathë. Në kërkim të pemëve të tilla nuk është e nevojshme zabridaty një kaçube e pyjeve, si në vende me hije thupër nuk zhvillohen në mënyrën më të mirë. Është më mirë që të shikoni për pemë në rritje në livadhe, ku ata mjaft rrezet e diellit. Shkurtimi duhet të bëhet herët në mëngjes, para se dielli hyn në një efekt të djegur. Dhe nuk do të marrë shumë nga një degë pemësh - kjo mund të shkaktoj dëme në të cilën bimë nuk do të shërohen. Për komoditetin e matings mëtejshme, degët thupër duhet të jetë 40-50 inç i gjatë.

Filloni fshisave thur menjëherë pas përgatitjes, nuk ka kohë për plakjen e degëve të freskëta janë të nevojshme. Degët keqardhje duhet jo - fshesë nuk duhet të jetë i vogël, por fshesë i madh është tepër i vështirë për t'u përdorur dhe ajo bëhet e parehatshme. Prandaj, numri i degëve në një fshesë përcaktohet në bazë të trashësisë së stilolaps tij, e cila nuk duhet të jetë më shumë se 5 cm në diametër. Tharje fshesë të re thupër është në papafingo, ku ata varur nën çati. Twigs thata pak ditë - për aq kohë sa gjethet e tyre të bëhet i brishtë. Ata pastaj përfundoi individualisht në letër në një mënyrë që mbeti i hapur vetëm trajtuar.

Për afat të gjatë çelsin e magazinimit hequr në një kuti, e cila është vendosur në një vend të errët. Korrje e twigs lisi Copë Parimi i fshisave lisi pothuajse të njëjta, megjithatë, ky proces ka një numër të dallimeve të rëndësishme. Për shembull, është më mirë për të zgjedhur një lis që rritet në vend me hije, si gjethet e pemëve janë zakonisht më të mëdha dhe më të gjatë nuk bien. Në aspekte të tjera, korrje e lëndëve të para dhe fshisave trashë lisi janë bërë të njëjtën teknologji. Megjithatë, tifozët e banjës vetëdijshëm që lidhin dhe fshesë me shkathtësi thatë i mirë - është vetëm gjysma e betejës. Për të mbajtur pronat e saj medicinale është gjithashtu e rëndësishme për të përgatitur atë për përdorim.

Ky problem nuk është edhe aq e thjeshtë sa mund të duket në shikim të parë mjek i papërvojë. Për të duhet të përgatisë fshesë, në prag të nevojës së tij brenda natës zhytem në ujë të ftohtë, dhe kur të gjeni veten drejtpërdrejt në dhomë me avull, pastaj të përkthehen në fshesën e nxehtë. Në proces, është e domosdoshme që fshesë nuk peremok, si në këtë rast, gjethet e saj janë të pavendosur. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz preferojnë të përdorin metodën e përshpejtuar të përgatitjes fshesë - vetëm ta fusë në ujë, dhe pastaj si për të ngrohtë deri në KAMENKA rrotullohen ngadalë ndërsa.

Ndonjëherë ndodh që pas ruajtjen e twigs thatë i zgjatur dhe i përdorin ato bëhet e vështirë.

Në raste të tilla, ju duhet të përdorni 2-3 herë pour vluar fshesë me ujë, pastaj bie në një tas ose një paketë të ujit të nxehtë. Pastaj lëvizje tjetër tas të lartë të mbuluara dhe ka mbajtur këtë pozicion për rreth 10-15 minuta. Peter,