Jeta dhe sjellja e femrave pas divorcit


Shumica e grave nuk do të marrë divorcuar sepse ajo do të ndryshojë jetën e tyre për të mirë, dhe që vazhdojnë të jetojnë është vetëm e padurueshme për ta. Megjithatë, lady modern me nivel të avancuar të inteligjencës dhe natyrën komplekse ndonjëherë e bëjnë këtë dhe për të shkuar në një mjedis më të mirë për ta, jo sepse ata nuk kanë zgjidhje. Nga rruga, ajo gjithashtu ndodh shpesh që një grua drejton burrat nën thundrën e tij, dhe pastaj ai thjesht nuk bëhet argëtim të jetojnë në një kurs të tillë. Shumica e njerëzve e kuptojnë përkufizimin e "gruas së lirë" si një grua të jetuar pa burrë. Në fakt, ajo mund të jetë e lirë dhe duke u martuar, sepse ajo nuk është tërësisht e varur mbi të dhe nuk është dora e këmbët të lidhura ... Shumë gra të tërhequr divorcin, madje duke arritur kushtet shumë të nxehtë.

Në këtë ata janë të paktën tre arsye: 1) Ata e dinë se shpesh gjykohet ato jo vetëm si person, por edhe sepse ajo gruaja e të cilit dhe gruaja në të gjitha. Historikisht, një burrë avull familje zë një nivel më të lartë shoqëror. Prandaj, një grua mban për në njeriun e fundit, veçanërisht në qoftë se ai ka një status të rëndësishëm shoqëror. 2) më i shpeshtë në grua financiarisht e varur mbi burrat. Kjo çon në faktin se ai është një rregulla të familjes diktator. 3) Shumë gra janë më pak vendimtar sesa burrat. Kjo i bën ata shpresoj se të gjitha problemet përfundimisht të shpërndarë dhe jeta familjare do të përmirësohet, që njerëzit të bëhen pushimin më të butë për të trajtuar atë me shpërfillje të dy.


Por me kalimin e kohës pozita zakonisht vetëm rrit. Jeta dhe sjellja e femrave pas divorcit varet nga shumë faktorë.
Le të shikojmë në ta. Në fillim ajo nuk vuajnë nga depresioni, por përkundrazi, ndjehet një ndjenjë e gëzim dhe lehtësim. Në përgjithësi, ajo është adoptyruyuschyhsya më e shpejtë në jetë sesa njerëzve. Kjo është për shkak të faktit se ajo nuk është e shqyen aq fort marrëdhëniet e tyre të përcaktuara me miqtë, prindërit, miqtë. Gruaja i dobët - ajo mund të ankohem për martesën e tij të pakënaqur, divorcit dhe vështirësive të rënda të jetës. Jo kjo nuk është për faj. Ky është një problem i humbjes së vendeve të punës. Lady mund të jetë në një situatë pas divorcit do të ketë njerëz të përhershëm të ardhura nga dëmi dhe të lënë atë pa një qindarkë në xhepin e tij.

Por, ndryshe nga burri i saj, ajo është më e lehtë për të gjetur një punë, qoftë edhe i përkohshëm. Nuk është e vështirë për të marrë shitësi, ndërlidhës apo të pastër, derisa çdo gjë është e stabilizuar. Jeta pas divorcit burri i saj, është iniciuar nga gruaja, nuk përbëhet në mënyrë të qetë. Në përgjithësi, problemet financiare lehtësisht zgjidhur grua të ndarë, dhe nëse ajo thotë se nuk do që në mosmarrëveshje rreth parave, atëherë ajo është e qartë çoroditës shpirtin e tij. Është po aq e rëndësishme për të dy dhe problemit të strehimit. Gone janë ditët kur një burrë la gruan e tij dhe apartament fisnik ishte valixhe e vogël me gjërat e tij. Më parë këtë bujari është shkaktuar nga shteti, që dukej të sheshtë dhe të zgjidhen disa çështje të tjera të ngjashme në lidhje me pronën.

Tani apartament ku fituar vlerë më të madhe. Pra, nuk do të largohet menjëherë dhe emocionet. Ajo do të jetë shumë më efektive në qoftë se ju jeni të ftohtë, por me durim të provojë se njeriu që ju të dy kështu që ajo do të jetë më mirë. Çështja tjetër e rëndësishme divorcuar grua - një fëmijë. Ajo shpesh kërkon që ai të qëndrojë me të. Pa marrë parasysh sa e trishtueshme, por jo arsye e pazakontë për këtë nuk qëndron në instinkt të nënës. Nëse ai qëndron me të, atëherë, së pari, ajo mbetet nënë, dhe së dyti, në sytë e shoqërisë, ajo nuk është vetëm. Por fëmija gjithashtu mund të jenë subjekt i një llogari të plotë të nënës, dhe kuptimin e jetës.

Për të përmbledhur. Shpesh ka njolla, pasi që ajo la pa punë, nuk ka të holla, nuk apartament me një fëmijë. Pajtohem, kjo nuk është e lehtë. Prandaj ju duhet të konsiderojnë nëse ju keni nevojë për të drejtën e plotë për fëmijën, ose do të ishte më mirë për të gjithë nëse ai qëndron me babain e tij. Së fundi, unë do të jap disa rekomandime për gratë që kanë përjetuar divorcin: - A nuk shikoni për verë. Fakti që ju nuk mund ndryshe të arrijë rrethanat - kjo është telashe tuaj, por sigurisht jo faji i ju apo bashkëshorti juaj. - Mos të përpiqet të përshpejtojë rregullimin e jetës pas divorcit të saj nga duke përdorur alkool ose drogë.

Nuk është sekret se kjo nuk çon në ndonjë gjë të mirë. - Të gjitha vendimet në lidhje me jetën tuaj pas divorcit Hani vetëm pas shqyrtimit të kujdesshëm. - Korrekt përdorin lirinë rezulton. Mos u habitni nëse kjo nuk është parë të ju japin ndonjë kënaqësi. ReworldSpc,