Essential naftës u rrit


Rose vaj esencial është nxjerrë nga petals lule distilim e trëndafilave shkurret me avujt e ujit. Përbërja e naftës janë citral, herniol, Neroli dhe komponente të tjera. Per 1 kg vaj esencial që do të përpunohen rreth 5000 kg të lëndëve të para. Sferën e ndikimit. Ajo ka antiseptik, sedatinymi, balancimin, shërimin, mochehonnmi, freskuese, anti-inflamator pronave. Essential u rrit naftës është konsideruar me të drejtë një nga vajrat më të fortë esenciale, ajo është e rekomanduar për të përdorur në tselo numri të sëmundjeve dhe Sëmundjet. Po, ajo ndihmon me lloje të ndryshme të alergjive, grip, pagjumësi, dobësi zbehtë, dhimbje të zhveshur ing, marramendje, bronkit, grip, në zgjidhjen e problemeve gjatë menopauzës, me dhimbje në stomak, hepatiti, me të parregullt dhe të dhimbshme menstruacioneve, herpes , pezmatim i lëkurës, dysmenorrhea, mostretje, verdhëz, të gurëve të tëmthit, kapsllëk, impotencë, ftohtësi seksuale, kollitjes kur konktivite, laringjit, kushtet e ethshme, migraines, gurët në veshka, djegiet, çrregullime të tretjes, sëmundje të mëlçisë, pneumoni, presion të lartë të gjakut , diarre, sëmundje të veshkave, kapsllëk, inflamacion të syve, çrregullimet e mitrës, dështimi i zemrës, çrregullime të qarkullimit të gjakut, stomatit, abrasions, tuberkulozi, cholecystitis, ekzemë dhe ulçerë stomakut.

Emocionalisht u rrit thelbësore të naftës punon mrekulli me të vërtetë, ajo është në gjendje të "rrëmbejë" njeriun e depresionit të thellë, të ndihmuar të heqin qafe e melankolik, trishtim dhe depresioni, ndihmon për rinovimin pas një stres të fortë emocional ose tensioni mendor. Ndriçon mendjen dhe rrit aftësitë mendore, përmirëson kujtesën dhe përqendrim. Uplifting dhe rikthen rehati të brendshme, ofron paqe e mendjes dhe është një mjet i domosdoshëm ndihmëse për një numër të sëmundjeve mendore. Përdorimi i rregullt i vajit esencial të trëndafilit ndihmon të ndryshojë karakter për të bërë të zemëruar, nervoz, njeri i nxituar më i butë dhe tolerant për të metat e të tjerëve.


Ajo është rekomanduar me forcë gjatë shtatzënisë dhe periudhës pas lindjes. Përveç kësaj, pink rose vaj esencial është përdorur gjerësisht në kozmetikë, veçanërisht për kujdesin dhe thatësirës lëkurë të ndjeshme. Znebolyuye bark të ulët në gratë, normalizes volumin e shkarkimit nga mitër gjatë menstruacioneve, merr shpëtoj mëllenjë dhe vaginitis. Aplikimi. Përdoret nga jashtë u rrit me ujë. Për përgatitjen e tij është i nevojshëm në 300 ml ujë për të shpërndarë 1 - 2 pika vaj. Ai rubbed në lëkurë 3 - 4 vjet Një ditë me një shtupë pambuku.; holluar 1 - 3 pika të naftës u rrit në një litër ujë dhe e përdorin për pije gojën me paradantoze (3-5 g.

ditë). Në furrë me vaj - 5/2 bie për 15 metra katrore. m.; një dush këmbë, pellgu dorë - 2-4 pika; në dush - 3-5 pika; për fasha - 2-3 pika; gjatë një masazh - 5 pika në 15 ml vaj perimesh; për ujitje - 3 pika vaj u rrit për t'u lidhur me 1/2 h l.. sode, të shpërndarë në një gotë me ujë të ngrohtë zier; oral - 1-2 pika bllokim ose mjaltë; për shije verë - 2 bie në 0,5 litra. Rezervime. Kundërindikimet dispozicion, por të dhënat e keqpërdorin vaj esencial nuk është e nevojshme.