Erozioni i qafës metodë valë radio


Çdo vit një numër në rritje i grave me anomalitë qafës së mitrës. Sëmundjet më të zakonshme në këtë kategori - erozioni i qafës së mitrës, nuk është shpesh degjeneron në keqdashje. Për pjesën më të madhe kjo është për shkak të lirisë së sjelljeve, duke rritur përqindjen e infeksioneve të transmetueshme përmes kontaktit seksual, të tilla si papillomavirus njeriut, herpes henetalnyy, klamidia, ureaplasma, mikoplpzmy etj
Përveç kësaj, nuk ka qasje e vetme ilaç për vlerësimin klinik, klasifikimin, si dhe taktikat e pacientëve me erozionit qafës së mitrës. Kjo krijon një qëndrim kontradiktor ndaj problemit, trajtim radikal konservator të panevojshme ose tepër i gjatë.

Mjeku lejojnë një numër të gabimeve, duke çuar në komplikacione dhe progresion. Prandaj ka nevojë për një qasje moderne të integruar për trajtimin e sëmundjeve të tilla si erozioni i qafës së mitrës. Metodë Radiowave është më i mirë plotëson këtë kërkesë. Por gjërat e para të parë: risjell parë shkurtimisht e sëmundjes e bëjnë të qartë se pse metodë valë radio mund të përdoret. Erozioni i qafës, çfarë është ajo? Pse është ajo atje? Erozioni - një defekt i çdo epitelit, në këtë rast, Epiteli që mbulon pjesën vaginale e qafës së mitrës. Kjo sëmundje polietiolohichnoe.


Shkaku i sëmundjes është refuzimi i epitelit shtresuar squamous si rezultat i infeksionit, trauma, kimike ose ekspozimit të rrezatimit, procesit të kancerit. Faktorë të favorshme • Mosha mbi 30; • peredmenopauza; • efektet e traumës lindjes, plagët, deformime; • çrregullime hormonale, veçanërisht estrohennohestahenovoho ekuilibër; • prania e vatrave të infeksionit kronike në trup; • kontracepsionin të pamjaftueshme; Abortet • shpeshta; • polyps në qafën e mitrës; • prania e ektopike (në prani të indeve trupit nuk është karakteristike te tij) ne organet e tjera dhe sistemet, p.sh. epitelin intestinal në gojë ose grykës, tiroide gjëndrave funksionimi Tacna në gojë, endometriozes, dhe të tjerë; • aktivitetin e hershëm seksual; • sëmundje autoimune ose anomalitë tjetër e sistemit imunitar; Metodë valë radio në trajtimin e erozionit qafës së mitrës Në trajtimin e qafës së mitrës metodës valë radio Erozioni i makinave të përdorura me emra të ndryshëm dhe kompanive të ndryshme, por thelbin e metodës është i njëjtë në të gjitha.

Si e bën këtë metodë? Për t'iu përgjigjur kësaj pyetje që ju duhet të dini është se një valë radio valë radio kirurgji dhe koagulimit. Vetëm disa fjalë për ta. Kirurgji Radiowave dhe valë radio koagulimit. Kjo metodë jo-kontakt, ajo është e bazuar në një valë të lartë të frekuencave. Me ndihmën e tyre bëhen prerje atraumatic dhe koagulimin e indeve të buta. Efekti është i bazuar në të nxehtit të lëshuar gjatë rezistencës së indeve ndaj depërtimit të valëve frekuencë të lartë. Pëlhurë është ndezur nga ngrohje dhe avullon qelizat abnormale. Trajtimi i erozionit qafës së mitrës metodës së tundur radio shpesh kryhen duke përdorur aparat «Dr.Oppel» prodhimin dhe aparat Korean "Surhytron" American-Ellman International.

Procedura kryhet 4-7 ditë pas menstruacioneve. Ai përgatiti pacientin. Marrveshje dhe kushte: • përshtatje të mëparshëm ndonjë vatra të infeksioneve kronike; • Trajtimi i trashje; • korrigjim adekuat hormonal nga hormonet e emërimit dhe kontraceptivëve oral nëse pacienti ka nevojë ato; • tri ditë para manipulimit rekomandojnë marrjen askorutin në tabletë tri herë në ditë; • Shto djathë për të ngrënë 200 gram. ditë; • abstenojnë nga seksi për 10 ditë para procedurës dhe 10 ditë pas. Avantazhet mbi metodat e tjera • Shmangni metodë të miqve.

• dëmtim termik i indeve të hequr. • Odnokratnost. • Fast shërimin e indeve. • Radio valët janë antiseptik (vret mikrobet). • Periudha e shkon postoperative shumë mirë dhe painlessly. • Edukimi i Rrezikut pooperatsiynyh Rubtsov është zero, që lejon metodën radio valë në femra parous. • Si këtij manipulimi kirurgjik i thjeshtë pak traumatik, kjo mund të bëhet në kushte ambulatore duke përdorur anestezi lokale. • Efektet e radio është se ai ju lejon të prerë vetëm membranë patologjikisht ndryshuar mucous të pjesës vaginale të qafës së mitrës pa ndikuar inde të shëndetshme është gjurmë shumë e kufizuar.

• Mundësia e heqjes së njëkohshme të lezioneve patologjike për lokalizim të ndryshme, vaginë, etj ektotserviksa • Përveç kësaj për të qenë një radio excised Mukoza patologjikisht ndryshuar, ata gjithashtu të rivendosur mikrobiotsynoz vaginë dhe lokale statusin normale imunitar. Është shumë e rëndësishme për të parandaluar rikthim dhe shërimin e shpejtë. Kundërindikimet për trajtimin valë radio • menstruacione apo gjakderdhje